تا حالا کسی به این مشکل بر نخورده ؟
تا حالا کسی به این مشکل بر نخورده ؟
صاحب اینجا کیه؟؟؟
چرا جواب نمیدید؟؟؟
حداقل بگید نمیدونید مشکل چیه برم یه جای دیگه سوال کنم![]()
منم سوالم دو سه بار اینجا مطرح کردم ولی انگار کسی نیست جواب بده اگر کسی ندارید جواب بدید پس چرا میاد تاپیک میزنید
call of juarez bound in blood رو نصب کردم البته کرک نداشت وقتی بازی رو اجرا می کنم و صفحه سیاه میشه یه صدای ناجور میده و میاد بیرون ارور don't send رو میده ویندوز xp sp3 از لحاظ سخت افزاری هم مشکل ندارم . لطفا کمک کنید
این رو نصب کن![]()
Last edited by ashk21; 26-07-2011 at 22:17.
سلام دوستان
من قبلا این بازی رو خریدم
الان دی وی دی 1 فایل Data1 رو کپی نمیکنه
با هر نرم افزاری هم که بود نتونستم بازیابی کنم
میخواست اگه ممکنه این فایل رو آپلود کنید من دانلود کنم حجمش 2گیگ هستش
مرسی
ا عرض خسته نباشید
انگار بد موقع مزاحم شدم سرتون خیلی شلوغه
یک چندتا مشکل داشتم میدوارم وقت کنید بهشون جواب بدید و در این مورد ممنونتون میشم
من وقتی بازی Mercenaries 2 World In Flames رو اجرا میکنم صفحه ای که میگه کلید Spaceرو بزنید هر چی این کلید رو میزنم وارد منو اصلی نمیشه پدر من صفحه کلید و این کلید در اومد اما انگار نه انگار فکر کردم کلید خرابه رو یک صفحه کلید دیگه امتحان کردم فرقی نکرد
مشکل بعدی من با بازی Medal of Honor AirBorneاین بازی که اصلا بعد از وارد کردن سریال نامبر و نصب انویدیا فیزیک یک پنجره داس سریع باز و بسته میشه و دیگه چیزی نمیاد
و اخرین زحمت بنده باشما عزیزان بازی capsizedهستش این اصلا اجرا نمیشه تا میزنم dont sendرو میده
بهتون پیشا پیش دست درد نکنی میگم و امیدوارم همیشه سربلند باشید
سلام من لپ تاپ dell xps L502 دارم
وقتی pes2011 رو اجرا میکنم بهم ارور میده که حداقل سیستم رو ندارم حتی run with high graphic nvidia میکتم بازم همونو میگه
مجبورم ignore رو بزنم و با کمترین گرافیک بازی کنم
نمیدونم واسه چیه ولی من وقتی لپ تاپمو با HDMI وصل میکنم به LCDtv هیچ اروری نمیده و میتونم از تنظیمات بازی گرافیک بازی رو high کنم و با آخرین کیفیت بازی کنم!!
خواهشا کمکم کنید
در بازی secret files2 اونجایی که باید به نینا لباس جدید رو بپوشانی ناکهان از بازی خارج میشه و ارور میده میدونم مشکل از کرکشه ولی هر جا گشتم کرک سالمش نبود خواهش میکنم کرک سالمشو بذارید![]()
سلام ودرود
برای سومین بار................
من قبلا رد آلرت 3 رو به راحتی بازی کردمو اجرا ............اما الان دوباره که دارم بازی میکنم تو هر قسمت یعنی سری آمریکا یا شوروی آخر یکی از مرحله ها قاطی میکنه میاد بیرون............... چه کار کنم............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)