تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 435 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

داره خودمونی میشه esi_1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

آقا او جایی که یک زندان شناور روی پرتگاه هست و باید یک انسان غقرب مانند رو که زبون درازی هم داره رو باید چطوری رد کرد و بعدشم تا آخر بازی چقدر دیگه مونده ؟
    اینکه چجوری بکشیش رو بچه ها گفت نفقط احتمالا تا بمیره تیرات ته میکشه، بعدش فکر کنم Chapter 5-3 باشی. با این حساب یکیو نصفی Chapter مونده تا اخرش. تقریبا 90 % راهو رفتی. فقط مواظب باش که بعد از این باید با کروازر طرف بشی توصیه میکنم تیراتو حرومش نکنی چون فایده نداره فقط چاقو.

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بابا این بازی رو دیگه ول کنید .
    بچسبید به Re5 .
    میگم تاپیکش رو زدید ؟

آخه اين اويل 5 كه براي ما pc بازها نمي ياد.
    ما pc بازها مظلومان هميشگي تاريخيم.

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

شما همون یکدونه کرایسیس به اندازه 6 تا اویل 5 براتون می ارزه

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

اینکه چجوری بکشیش رو بچه ها گفت نفقط احتمالا تا بمیره تیرات ته میکشه، بعدش فکر کنم Chapter 5-3 باشی. با این حساب یکیو نصفی Chapter مونده تا اخرش. تقریبا 90 % راهو رفتی. فقط مواظب باش که بعد از این باید با کروازر طرف بشی توصیه میکنم تیراتو حرومش نکنی چون فایده نداره فقط چاقو.
    نه اتفاقا من با مسلسل و شلیک به سرش خیلی راحت کشتمش فقط کافیه 4 تا تیر به پاهاش شلیک کنین تا دستش رو از روی سزش برداره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

زياد به اين تاپيك مربوط نميشه، اما چون صحبش رو هم من، هم دوستان كرديم، بد نديدم بذارم.

Resident Evil: The Umbrella Chronicles

اولين RESIDENT EVIL ساخته شده براي كنسول Wii با نام Umbrella Chronicles بازي را از ديدگاه اول شخص و در محيطي سه‌بعدي به‌پيش مي‌برد. اين بازي سرشار از هيجان، داستان پشت پرده‌ي سقوط شركت Umbrella را با جستجوي Locationهاي موجود در RESIDENT EVILهاي 0، 1، 2 و 3، براي علاقه‌مندان آشكار مي‌سازد. البته Locationهاي جديدي كه تابحال آن‌ها را نديده‌ايد (مانند دژ نظامي Umbrella) نيز به اين مجموعه اضافه گرديده‌اند.
    با استفاده از قابليت سيستم Wii مي‌توانيد لذت‌بخش‌تر از گذشته و با هيجان بيشتري به دشمنان خود شليك كنيد. از ديگر ويژگي‌هاي بازي مي‌توان به سبك مبارزه با تفنگ نوري و دشمنان جديد اشاره كرد كه اين ويژگي‌ها حكايت از نسخه‌ي جديد و متفاوتي از RESIDENT EVIL را دارند.

به‌نقل از ign

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اين هم 4 تصوير تقريبا بزرگ و باكيفيت از بعضي از كاراكترهاي مشهور بازي Resident Evil: The Umbrella Chronicles براي دانلود. نمونه‌ها رو در پايين مي‌بينيد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

زياد به اين تاپيك مربوط نميشه، اما چون صحبش رو هم من، هم دوستان كرديم، بد نديدم بذارم.

Resident Evil: The Umbrella Chronicles

اولين RESIDENT EVIL ساخته شده براي كنسول Wii با نام Umbrella Chronicles بازي را از ديدگاه اول شخص و در محيطي سه‌بعدي به‌پيش مي‌برد. اين بازي سرشار از هيجان، داستان پشت پرده‌ي سقوط شركت Umbrella را با جستجوي Locationهاي موجود در RESIDENT EVILهاي 0، 1، 2 و 3، براي علاقه‌مندان آشكار مي‌سازد. البته Locationهاي جديدي كه تابحال آن‌ها را نديده‌ايد (مانند دژ نظامي Umbrella) نيز به اين مجموعه اضافه گرديده‌اند.
    با استفاده از قابليت سيستم Wii مي‌توانيد لذت‌بخش‌تر از گذشته و با هيجان بيشتري به دشمنان خود شليك كنيد. از ديگر ويژگي‌هاي بازي مي‌توان به سبك مبارزه با تفنگ نوري و دشمنان جديد اشاره كرد كه اين ويژگي‌ها حكايت از نسخه‌ي جديد و متفاوتي از RESIDENT EVIL را دارند.

به‌نقل از ign

كار خوبي كردي كه گذاشتي.ما هم عكسها رو ديديم و كلي غصه خورديم.
    خداييش از هر اويلي بشه گذشت از اين يكي نميشه گذشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

6

سلام.

بالاخره تموم شد.

بابای سالازار رو هم کشتم.

این مرتیکه عوضی رو با بدبختی کشتم. هیچی فشنگ نداشتم. مجبور شدم اسلحه هامو بفروشم دوباره بخرم که تیر داشته باشن. بعدشم که ایدا اومد اون آر پی چی خوشگل رو انداخت برام. به هر حال اینم 4 حالا ببینیم بازی بعدی چیه.

از راهنمایی های همه هم ممنونم

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

Maxeemo عزيز كارت عالي بود .
    فقط ميشه اسم شخصيت ها رو هم زيرشون بنويسي ؟
    راستي اين عكس ها همه ي اويل هايي كه بازي كردم يادم انداخت . يادش بخير .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Maxeemo عزيز كارت عالي بود .
    فقط ميشه اسم شخصيت ها رو هم زيرشون بنويسي ؟
    راستي اين عكس ها همه ي اويل هايي كه بازي كردم يادم انداخت . يادش بخير .
    سلام، ممنون. راستش قيافه‌ها فرق كرده. وسطي كه تابلوه Albert Wesker. بالايي چپ احتمالا Jill Wallentine باشه. دوتاي ديگه رو يا يادم نمياد يا تشخيص نمي‌دم. شايد بالايي سمت راستيه Chris باشه، يه‌كم شبيهشه. دختره‌ي پاييني هم اول فكر كردم Claire باشه، اما اون كه جزو Stars نبود. اگه هم شخصيت RE1 باشه كه يادم نمي‌آد.
    Last edited by maxeemo; 07-06-2007 at 13:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •