تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 942 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249649 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12 كاهش 20 درصدي تعرفه سيمكارت اعتباري دولتي

رئيس هيئت مديره شركت مخابرات ايران گفت: تعرفه سيمكارتهاي اعتباري شركت ارتباطات سيار حدود 20 درصد كاهش مي يابد.
    وفا غفاريان با اشاره به مصوبه كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي براي كاهش تعرفه سيمكارتهاي اعتباري شركت ارتباطات سيار و تاليا افزود: اين موضوع به اپراتور اول و تاليا اعلام شد و شركت ارتباطات سيار طرحي براي كاهش 20 درصدي تعرفه سيمكارت اعتباري ارائه كرد اما تاليا هنوز به اين پيشنهاد پاسخي نداده است.
    وي خاطر نشان كرد: شركت ارتباطات سيار همچنين خواسته است مهلت سيمكارتهاي اعتباري اين شركت برداشته شود.
    غفاريان با اشاره به اين كه همچنين منتظر پيشنهاد تاليا براي كاهش تعرفه هستيم ابراز اميدواري كرد: پيشنهاد كاهش تعرفه و حذف مهلت استفاده از سيمكارت اعتباري شركت ارتباطات سيار تا دو ماه آينده اجرايي شود.

منبع: شبكه پيام نما

از اين بابت واقعا ايرانسل خيلي خوب كار كرد

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

براساس آخرين تصميمات اتخاذشده در جلسه مشترك ميان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با اپراتور دوم تلفن‌همراه (ايرانسل) تعرفه هر دقيقه مكالمه سيم‌كارت‌هاي دايمي ايرانسل حدود 560 ريال تعيين شد.

شنيده‌ها حاكي است پس از مباحث مطرح شده طي چند هفته گذشته درباره روش محاسبه تعرفه مكالمات مشتركان اپراتور دوم تلفن‌همراه در اين زمينه با شركت ايرانسل توافق شده است.يك مقام آگاه كه خواست نامش فاش نشود، در گفت‌وگو با خبرنگار فناوران، ضمن تاييد اين مطلب گفت: بحث ثانيه‌اي محاسبه‌شدن مكالمات مشتركان اپراتور دوم تلفن‌همراه، از جمله مسايلي بود كه در جلسه مشترك ميان مسوولان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و ايرانسل مطرح و به اجرايي‌شدن آن توافق شد.‌وي افزود: بر همين اساس مقرر شد تا تعرفه مكالمات سيم‌‌كارت ثابت ايرانسل به ازاي هر دقيقه در حدود 560 ريال محاسبه شود.‌لازم به ذكر است كه تا لحظه تنظيم خبر، مسوولان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از ارايه اطلاعات بيش‌تر درخصوص جزييات توافق‌هاي به‌عمل آمده خودداري كردند و آن را به انتشار اطلاعيه مشترك سازمان تنظيم مقررات و اپراتور دوم تلفن‌همراه موكول كردند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

براساس آخرين تصميمات اتخاذشده در جلسه مشترك ميان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با اپراتور دوم تلفن‌همراه (ايرانسل) تعرفه هر دقيقه مكالمه سيم‌كارت‌هاي دايمي ايرانسل حدود 560 ريال تعيين شد.

شنيده‌ها حاكي است پس از مباحث مطرح شده طي چند هفته گذشته درباره روش محاسبه تعرفه مكالمات مشتركان اپراتور دوم تلفن‌همراه در اين زمينه با شركت ايرانسل توافق شده است.يك مقام آگاه كه خواست نامش فاش نشود، در گفت‌وگو با خبرنگار فناوران، ضمن تاييد اين مطلب گفت: بحث ثانيه‌اي محاسبه‌شدن مكالمات مشتركان اپراتور دوم تلفن‌همراه، از جمله مسايلي بود كه در جلسه مشترك ميان مسوولان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و ايرانسل مطرح و به اجرايي‌شدن آن توافق شد.‌وي افزود: بر همين اساس مقرر شد تا تعرفه مكالمات سيم‌‌كارت ثابت ايرانسل به ازاي هر دقيقه در حدود 560 ريال محاسبه شود.‌لازم به ذكر است كه تا لحظه تنظيم خبر، مسوولان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از ارايه اطلاعات بيش‌تر درخصوص جزييات توافق‌هاي به‌عمل آمده خودداري كردند و آن را به انتشار اطلاعيه مشترك سازمان تنظيم مقررات و اپراتور دوم تلفن‌همراه موكول كردند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پست تکراری ندین !!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بررسي ريز مكالمات يكي از مشتركان دائمي شركت ايرانسل نشان ميدهد هر دقيقه مكالمه تلفني اين مشترك در يك دوره يك ماهه حدود 812 ريال محاسبه شده است.
    بررسي صورت حساب اين مشترك اپراتور دوم تلفن همراه همچنين نشان ميدهد وي مجبور شده براي هر يك از تماسهاي يك تا سه ثانيه اي كه به دليل اختلالات و پوشش ناكامل شبكه نا موفق بوده است نيز مبلغ يك دقيقه بپردازد.
    و...

منبع: جهت صحت خبر به صفحه 245 به تاريخ 1/2/85 از شبكه تلتكست فارسي مراجعه كنيد.

اين هم خدمت آقاي vahooli كه ميفرمايند:
    <<< بعيد مي دونم اين عيب درست شده ! به خاطر اين که تمام اين حساب ها توسط کامپيوتر انجام مي شه و دستي نيست که اشتباهي داشته باشه ! >>>
    ما چاکر شماییم اما آخه چه جوری ممکنه کامپیوتر اشتباه کنه؟!

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

6 چشمها را باید شست

با سلام خدمت تمام دوستان عزيز
    چندين مطلب رو ميخوام در مورد GPRS ايرانسل بنويسم به شرطي كه در پايان بر اعصاب خودتون مسلط باشين:

خب همه ما ديگه ميدونيم كه GPRS ايرانسل پولي شده
    من ديشب تا ساعت12:30 شب استفاده ميكردم تا اون موقع كم نكرد ولي صبح كه بيدار شدم و حسابم رو چك كردم
    ديدم 1200 تومن از حسابم كم شده
    حالا اين به جهنم
    نرخش كه حساب كردم اصلا كيلوبايتي 3 توم نيس و متفاوته
    بعضي وقتا تا كيلوبايتي 10 تومن هم حساب ميكنن
    اصلا نرخ مشخصي نداره
    مثلا وقتي صفحه اول گوگل(5 كيلوبايت) رو باز ميكنم يه دفه 24 تومن, يه دفه 150 تومن و يه دفه 74 تومن كم كرد.
    چون MMS هم از سرويس GPRS استفاده ميكنه بالطبع پولي شد
    تازه قرار بود MMS تا 10 ارديبهشت رايگان باشه
    اين قدر اينا بي عرضن بلد نبودن GPRS رو پولي كنن و طبق گفته خودشون فعلا MMS رو رايگان بذارن
    تعرفه MMS هم مثل GPRS ديمي كم ميكنه
    من يه عكسو سه بار ارسال كردم ولي هر سه بار مبلغش فرق كرد
    تازه اگه حجم MMS تون فرق داشته باشه مبلغش هم فرق ميكنه
    مثلا اگه شما يه حرف A رو ارسال كنين يا يه عكس 200 كيلوبايتي رو ارسال كنين مثل SMS يه جور كم نميكنه
    در ضمن شما بايد براي دريافت MMS هم پول بپردازيد
    چون دريافت MMS هم به منزله دانلود به حساب مي ياد(افتضاح بزرگ)
    و با توجه به حجم MMS از حساب شما كم ميشه
    به طور كلي هر دفه كه عكس كره زمين بياد روي گوشيتون از حساب شما كم ميشه
    حالا چه در حال استفاده از اينترنت باشين, چه در حال ارسال MMS و چه در حال دريافت MMS باشين
    يه نكته ديگه هم كه بد نيس بگم اينه كه ايرانسل ميزان مصرف كاربرانش رو از GPRS رند ميكنه
    مثلا اگه شما 5015 بايت استفاده كنين ايرانسل اونو تقسيم بر 1024 ميكنه كه ميشه 89/4 كيلوبايت كه اونو به 5 كيلوبايت رند ميكنه و مبلغ 5 كيلوبايت رو محاسبه ميكنه
    يه بارم كه صبحي از اينترنتش استفاده كردم 200 تومن كم كرد بعد دوباره كه 2 دقيقه بعد چك كردم ديدم 100 تومن زياد
    شد (يعني در واقع 100 تومن حساب كرد)
    بعضي وقتا هم به ميزان يك ريال حسابو كه چك ميكني ميبيني كم و زياد ميشه كه جاي سؤال داره

از اين رو به همه ايرانسل دارها از اينجا اعلام ميكنم كه حداقل اگر قصد استفاده از اين سيستم را داريد تا 4 - 5 روز ديگر دست نگه دارين چون سيستم تعرفه ها تازه راه اندازي شده و ممكنه مبلغي به اشتباه و بيشتر از استفاده شما از حساب شما كم بشه و ديگه قابل جبران نباشه.

فقط خواهشا به اعصابتون مسلط باشين
    خودم كه خيلي اعصابم خورده

خدمت ساير دوستان هم عرض كنم كه E-care فقط براي دارندگان سيم كارت پرداخت ماهيانه است.
    عزیز من فکر کنم یه جایی توی محاسباتت اشتباه کردی
    شما مطمئنی که هر صفحه گوگل که میبینی حجم واقعیش رو بهت نشون میده .
    بذار یه نکته رو برات روشن کنم شاید ابهامات ذهنی ات برطرف بشه
    1- تعرفه صریحا بر اساس کیلوبایت محاسبه میشه نه اینکه صفحه ای که دانلود/آپلود میشه چقدر حجمشه
    2- اگه کمی توی شبکه وارد باشی میبینی که نوع شبکه های بیسیم فوق العاده ناپایداره یعنی اینکه هر مکانیزمی که توی وایرلس کار میکنه نیاز داره لحظه به لحظه خطاها رو چک کنه تا اطلاعات آسیبی نبینند ( خب خودت حساب کن هر چک کردن این اطلاعات ممکنه چقدر طولانی و پر حجم بشه )
    3- در هر لحظه که به اینترنت کانکت میشی ممکنه هر BTS تو رو به یک BTS دیگه وصل کنه که خودش باز هم یک اضافه بار روی دانلود/آپلود اطلاعات داره
    --------------
    حالت ایده آل اگه بخوای حساب کنی که درست در بیاد باید از BTS تا گوشیت یک کابل بکشی (چجوریش رو نمیدونم ) که خطا نده بعد حجم صفحه رو با احتساب 20درصد خطا محاسبه کن اگه قیمتش دقیق در نیومد هر چی میگی درسته .
    بلایی که سر MMS هم میاد همینه
    حالا تصمیم با خودته میخوایی برات ارزون درآد ( کنترل خطا نداشته باشه ) اطلاعاتت خراب میشه , میخوایی کیفیت بره بالا پولش رو بده .
    من خودم از تمام سرویسهاش راضیم - برام فرقی هم نداره اگه بگه دقیقه ای 150 تومان برای مکالمه
    هر چند یه وقتهایی اساسی اذیت میکنه ولی به هر حال اینجا ایرانه , بهتر از این هم حالا حالا ها نمیاد .

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرویس های پیامگیر صوتی و ذخيره شماره تماس گيرنده هم مثل بقیه سرویس هاش مطمنا دیر را میفته .
    یعنی من که خودم شخصا و فکر کنم شما هم انتظار نداشتیم که 1 اردیبهشت را بیفته .

تو تبریز هم این سرویس امروز راه نیفتاده وقتی میزنی Network Problem میده .

اه من که دیگه دارم نا امید میشم تصمیم گرفتم حرف هم کم بزنم و س ام س هم کم بفرستم که هزینه اضافی پرداخت نکنم .

]چی قکر میکردیم چی شد . فکر میکردیم حامی کاربراش هس اگه اپراتو اول تعرفه رو ببره پایین اینم میبره ولی نگو این حامی جیبش و فقط میخواد پول بزنه به جیب .
    من خودم تقریبا یک ماهه دارم از هر دوتاش استفاده میکنم - خداییش رو کم کنی موبایلهای دولتی شده .
    از پوشش شبکه خارج میشم یا اینکه گوشی ام خاموش میشه برام مثل منشی تلفنی کار میکنه
    --------------------------
    عزیز دل برادر - در تمام دنیا یک شرکت ( به جز خیریه ها ) بگو که به فکر کاربراش باشه و به پول اهمیت نده - همون شبکه هایی که توی تبلیغات خیلی ادعا دارند - اگه رقابت نباشه میشه مثل موبایل دولتی ( واقعا پول زور گیری )

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سرویس های پیامگیر صوتی و ذخيره شماره تماس گيرنده هم مثل بقیه سرویس هاش مطمنا دیر را میفته .
    یعنی من که خودم شخصا و فکر کنم شما هم انتظار نداشتیم که 1 اردیبهشت را بیفته .

تو تبریز هم این سرویس امروز راه نیفتاده وقتی میزنی Network Problem میده .

اه من که دیگه دارم نا امید میشم تصمیم گرفتم حرف هم کم بزنم و س ام س هم کم بفرستم که هزینه اضافی پرداخت نکنم .

]چی قکر میکردیم چی شد . فکر میکردیم حامی کاربراش هس اگه اپراتو اول تعرفه رو ببره پایین اینم میبره ولی نگو این حامی جیبش و فقط میخواد پول بزنه به جیب .
    من الان از هر دو سرویسش دارم استقاده میکنم خیلی خوب کار میکنه. من این سرویس رو از تو سایتش راه انداختم کنترل حساب اینترنتی تو بخش خدمات ارزش افزوده روی (خدمات ارزش افزوده موجود) کلیک کنید اونجا هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran & mashhad

پيش فرض

آقا امشب 20:30 اعلام كرد كه تا الان نرخ مكالمه براي ايرانسلي ها حدود 80 تومان در دقيقه افتاده....
    ضمنا فكر كنم از امروز اينترنت هم پولي شد.... درسته؟ ( چون مال من اعتباريه و اعتبار كم كرد!)
    80 تومن که خوبه من اسفندمو که حساب کردم دقیقه ای 250 تومن آب خورده بود. بهتون پیشنهاد می کنم به هیچ وجه پیام گیر صوتی و who call رو فعال نکنید چون مال من از هفته دوم اسفند فعال بود و فقط 3500 واسه دو-سه هفته پولش شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

80 تومن که خوبه من اسفندمو که حساب کردم دقیقه ای 250 تومن آب خورده بود. بهتون پیشنهاد می کنم به هیچ وجه پیام گیر صوتی و who call رو فعال نکنید چون مال من از هفته دوم اسفند فعال بود و فقط 3500 واسه دو-سه هفته پولش شد.
    مگه این سرویس ها رایگان نیست؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13

ارسال و دریافت Mms هنوز رایگانه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •