به راحتی
تو ادیت gta قسمت اول یا دوم هست![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
به راحتی
تو ادیت gta قسمت اول یا دوم هست![]()
سلام کسی پچ بازی gta5 راداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم اقا یحیی نوشته بود میتونی اونو دانلود کنی txt workshop هم توضیح داده بود.
سلام . آيا راهي هست كه بتونيم عنوان منو ها در بازي رو تغيير بديم . مثلا New Game رو درست كنيم " آغاز بازي " ؟؟؟؟؟![]()
سلام کسی پچ بازی gta5راداره
برای تغییر پلاکها باید فایل Vehicle را از مسیر Models\Generice تغییر بدی که سه مدل پلاک برای سه شهر بازی در اون هست.
این هم فایل Fronten2.txd ساخت خودم که عکسهای جدید داره و قشنگه.
حجم فایل 700 کیلوبایت که باید تو پوشه Models کپی بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نسخه کامل اون رو دارم یعنی همونی که شما میخوای ولی توضیح بیشتر نمیتونم بدم چون قوانین نمیزاره برای همین با آیدیم تماس بگیر: Cross_soft_ebi در یاهو
ضرر نمیکنی![]()
از راهنمايي شما واقعا ممنونم .
ببخشيد اگه زحمتي نيست لطفا لينك دانلود يك سرعت سنج رو قرار بديد . نصبشو بلدم و نسخه مخصوص جي تي اي واي رو دارم . اما هر چي ميگردم مال سن آندرس توي هيچ جا گير نمياد و لينكاش هم خرابه . لطفا راهنماييم كنيد .متشكرم ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)