bayad beri to ye jaye khalvat va...
bayad beri to ye jaye khalvat va...
بعدش که رفتیم چی میشه ؟
سلام من مرحله اي هستم كه نميتونم ردش كنم 2 ماه الان
(بايد سوار يه ماشين شم كه يه مرد هم پيش ماشين هست نشسته داره با لاستيكش ور ميره...سوار ماشين ميشم بايد برسونمش به يه جايي .بعد از اينكه رسوندمش مقصد ميره بالاي يه خونه واي ميسه جلوي يه تابلو به منم يه دوربين ميده ...... حالا نميدونم بايد از كجاي اين مرده عكس بندازم از همه جاش عكس انداختم ...البته وقتي دوربينو ميده ميگه بايد زوم كني بد از صورتش عكس بنداز ولي عكسم ميندازم هيچي نمي شه .... كمك كنيد
توی این مرحله شما نباید از سزار (همونی که داره با لاستیکش ور میره ) عکس بگیری...همراه سزارسلام من مرحله اي هستم كه نميتونم ردش كنم 2 ماه الان
(بايد سوار يه ماشين شم كه يه مرد هم پيش ماشين هست نشسته داره با لاستيكش ور ميره...سوار ماشين ميشم بايد برسونمش به يه جايي .بعد از اينكه رسوندمش مقصد ميره بالاي يه خونه واي ميسه جلوي يه تابلو به منم يه دوربين ميده ...... حالا نميدونم بايد از كجاي اين مرده عكس بندازم از همه جاش عكس انداختم ...البته وقتي دوربينو ميده ميگه بايد زوم كني بد از صورتش عكس بنداز ولي عكسم ميندازم هيچي نمي شه .... كمك كنيد
سوار ماشین میشین.میرید تا می رسین به یه شهر کوچیک .میرید بالای یه پشت بوم...
توی اون قسمت از شهر قراره یه معامله صورت بگیره.طرفین معامله که چهار نفر یکی یکی با ماشین میان.
تو باید از صورت اون چهار نفر به صورت واضح عکس بگیری...
یکی از اون چهار نفر Ryder (همون پسره که اول بازی باهاش اشنا شدی.کلاه افتابی سبز وعینک دودی می زنه) هستش...
موفق باشی
دوربین میره پایین
ماشین یکمی بالا پایین میشه که مثلا...........
اصلا چه جوری دختر سوار می کنی ؟؟؟سلام وقتي تو خيابان دختري سوار ميكنم از همينا كه هميشه دارن قدم ميزنند بعد بايد كجا بريم؟
من کنارشون وایمیسم بوق میزنم . اونها هم دست تکون میدن و میرن !!!
موفق باشی
vaghti ke daran rad mishan .azat ye chizi miporsan(yadam nemiyad soaleshoon chi bood) to bayad klide (y)ro bezany .yani YES .
میگن:چه آقای با شخصیتی.با من ازدواج میکنیندندن!
یه سوال میگم میشه GTA SAN رو با گرافیک 64 :geforce mx 440 with aGP8X
اجرا کرد؟؟؟
من هم بوق زدم فقط دست تکون می دادند هیچ سؤالی نمی پرسیدند چی کار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)