تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 149 از 391 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کمک کنید .من تا جنرال پچ کنترا 006 رو باز کنم ارور
    you have encountered a serious error. serious errors can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hadware that does not meet the minimum specifcations for game. please visit the foums at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for suggested courses of action or consult yor manual for technical support contact information

رو میده . من چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا سریع

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

کمک کنید .من تا جنرال پچ کنترا 006 رو باز کنم ارور
    you have encountered a serious error. serious errors can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hadware that does not meet the minimum specifcations for game. please visit the foums at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for suggested courses of action or consult yor manual for technical support contact information

رو میده . من چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا سریع

پک آنلاین بازی ر و نصب کنید پک: 1.04
    از اینجا می تونی دانلودش کنی
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

پست من رو تو صفحه ی قبل ببین(آخرین پست)

داره خودمونی میشه MR.Death's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همه ی جان و تنم ، وطنم

پيش فرض

واقعا که خیلی نوب هستید
    این چیه
    USA Air Force اول شده سوپر ویپن دوم
    و ستیلیس یکی مونده به آخر؟؟؟
    مگه میشه؟؟؟
    ترتیب به این صورته از نظر من ( البته نظر من یعنی نظر رفیقم که من و رفیقم با هم 6 نفر از شاخ ترین های شما رو لوله می کنیم) :
    GLA Demolation General
    GLA Stealth General
    USA Laser General (این تیم نوب ترین تیم بازی هست ولی نمی شه کاری باهاش کرد در واقع نامردی فقط Demolation می تونه به زندش
    China infantry (البته اگه با این بازی بلد نیسین بگیرین نابود می شین چون هیچی نداره بعد یه پست آموزشی می زنم)
    USA airforce
    USA super weapons
    China nuke
    GLA Toxin
    GLA
    China tanks
    China
    USA

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا نشد که نشد .همون ارور رو میده .من دارم درباره کنترا 006 حرف میزنم

داره خودمونی میشه mohyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام عزیزان
    آقا من رفتم مود Rise of the Reds رو با هزار زمحت دانلود کردم ولی حالا می بینم که پسوندش dmg هست. نمی دونم چطور باید نصبش کنم. لطفا یکی کمک کنه. کسی از بچه ها قبلا این مود رو بازی نکرده؟
    منتظرم

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام

من بازی Command & Conquer Generals Zero Hour رو که میخوام بازی کنم وقتی بیس خیلی شلوغ میشه یه ارور میده که یه مشکله خیلی جدی پیش اومده و دلایل مختلفی میتونه داشته باشه کامپیوتر شما یا خیلی داغ کرده overheating یا اینکه سخت افزار شما کشش این بازی رو نداره

اما آخه این بازی ماله 5 سال پیش گرافیکشم با 32 جواب میده اما من کامپیوترمو تازه خریدم هر روزم gta IV و کرایسیس و ..... رو با رزولشن 1440 در 900 بدون هیچ گیر یا کندی بازی میکنم

اما سره این بازی اینو میده و از بازی میپره بیرون توی ویندوز سون و xp هم تست کردم همین مشکلو داشتم

من این بازی رو خیلییییی دوست دارم--ممنون میشم یکی از دوستان کمکم کنه

راستي توي تاپيك سوالات و مشكلات نصب و اجراي بازي ها هم 3-4 بار پرسيدم هيچ كس جواب نداد

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام عزیزان
    آقا من رفتم مود Rise of the Reds رو با هزار زمحت دانلود کردم ولی حالا می بینم که پسوندش dmg هست. نمی دونم چطور باید نصبش کنم. لطفا یکی کمک کنه. کسی از بچه ها قبلا این مود رو بازی نکرده؟
    منتظرم
    دو ست عزیز در سته ا ین پسو ند زیپشه باید از حالت زیپ درش بیاری با نرم افز ار های فشر ده سازی بعد یک فایل بهت می ده که کار نصب رو خودش انجام می ده فقط باید آدرس محل نصب رو بهش بدی ..

آقا ما خیلی وقت پیش این سول هارو پرسیدیم(جنرال ها)
    حالا بی خیال آقا این عکس دومی رو سریع عوض کن اون انفجاری که پشتشه مسا له (یعنی ایران=demilition)
    ما هیچ وقت ویران گر نبودیم و شروع کننده ی جنگ هم نبودیم.
    اون قضیه ی کمک رو برای اونای دیگه نذار ولی برای ایرن چرا(منظورم کمک به دیگرانه ایران به دیگران کمک کنه چون این خصیصه رو فقط میشه تو ایران دید)
    آقا من اول گفتم این آرماگدون مشکل داره میگی نه شاید تتو دیکشنری معنیش جنگ پایانی باشه اما در جامعه اون رو یه روزی توی قوم یهود می دونن که اونا تو این روز به یه انتقام بزرگ دست میزنن.(یعنی منتظر یه قیام بو دن اما دارن عملی خودشون پیش میرن)زیاد نمیخوام وارد جزئیات بشم.
    توی این ارتش ها یه برتری برای سربازین ما بر اسرائیل و اینا بزار چون حقیقت سید حسن نصرالله اسرائیل رو دیفیت کرد به صورت قاتع+امریکا.
    یه چیزی به اسم روحیه براشون بزار مثل hord bouns چین.
    آقا این super weapon ایران چیه دمت گرم یه عکس ازش بزار.
    آقا very important :توی کمپینگ جنرال(به قول شما جنرال1)کلا داستان همش که جنگ با [gla هست یا تجاوز جی ال ای به دیگران هست رو عوض کن به جاش چیزه دیگه بزار.همچنین تویه زیره آور.
    رنگ پس زمینت رو عوض کن(مثل جنرل 1 هستش) در آخرتوی کردیت اسم خودت و مادت رو بزار.سعی کن برای هر سپاه(هر کدوم)یه دونه یا دوتا کمپین بزاری.
    مادتو کی ارزه میکنی؟

خسته نباشی.
    از شما معذرت می خوام پستتو ن رو ندید م
    او ن عکس یکجور دیگست این نمو نه است با شما مو افقم
    در مورد قضیه کمک فقط بر ای ژنر ال های سوریه و حزب الله فعلا گذاشتم اگه استقبال بشه در ورژن های بعد بر ای بقیه هم می زار م
    یعنی وقتی شما سا ختما ن پول سازی رو در ژنر ال حز بالله یا سو ر یه می سازید یک بلدوزر ایر ان به شما می ده چون ایر ان متحد سور یه و حزب الله ا است .

آر ما گدون : منبع ویکی پدیا
    آرماگدون (به انگلیسی: ‎Armageddon، عبری: מגידו ‏) به «کوه مجیدو » (Magiddo) اطلاق می‌شود که در ۹۰ کیلومتری اورشلیم و ۳۱ کیلومتری جنوب غربی شهر کنونی حیفا وافع است.

این کوه شامل منطقه‌ای ست که از نظر باستانشناسانه اهمیت زیادی دارد.

آرماگدون نام مکانی ست که در انجیل جدید ارزش نمادینه داشته و تنها یکبار در بخش آپوکالیپس فصل ۱۶ آیهٔ ۱۶ آمده و به این مفهوم است که در آینده این مکان شاهد حادثه‌ای خارق العاده خواهد بود. «از معبد صدایی مهیب برخواست که به هفت فرشته چنین می‌گفت: بروید و هفت جام خشم خداوند را بر زمین بریزید...» آرماگدون محل تجمع پادشاهان شرق خواهد بود. ششمین فرشته جام خود را روی فرات می‌ریزد تا آنرا خشک کرده و راه پادشاهان شرق را هموار سازد. آرماگدون مکان نمادین نبرد خیر و شر و جلوه گاه خشم خداوند(فصل ۶ از آپوکالیپس آیهٔ ۱۲) خواهد بود. اصطلاح آرماگدون مکرراً در فرهنگ معاصر بکار گرفته شده‌است. در سال ۱۹۹۵ میکائیل بای Michael Bay فیلمی به همین نام ساخت.

این اسم دو طرفه است هر کی بهتر بازی کنه نتیجه بهتری می گیره

در بازی سعی شده همه چیز یکسان باشند چو ن نظم به هم نخوره ولی گفته شما رو قبلا انجام دادم ارتش ایر ان یک اسپیکر قدر ت(رو حیه) مثل چین داره که یک جوری طر احیش کردم که باهر کلیک روش یک نوحه یا سرود حماسی ایر انی زمان جنگ رو می خونه البته گل چین حدو د 10 ثا نیه ........ عکسش در زیر هست

منظور ت از super weapon چیه هست؟
    من به داستان بازی دست نزدم البته می شه این کار رو هم کرد ولی نیاز به کار های دمو سازی و بر نا مه نویسی داره البته او نهم در آینده ...
    البته چند تا ما موریت جانبی بر اتو ن گذاشتم امید وارم خوشتو ن بیا د من البته با این طر احی ژنر ال های ایر ان سور یه و حزب الله رو از جی ال ای ها جدا کرد م اونها یک دسته های تر وریستی اند مثل :
    ژنر ال صدام
    ژنر ال علی شیمیایی
    ژنر ال القاعده
    ژنرال بن لا دن
    اینها همون سا ختم نهای جی ال ای رو دار ند ولی سا ختمو نهای ایر ان اتحا دیه عرب و سوریه و حزب الله کا ملا فر ق می کنند
    رنگهای استفا ده شده من در کل دمو ها منو ها و عکسها زرد -قهوای -نار نجی اند و چو ن اصلا کل دمو منو و شل مپ و حتی لو گوی EA GAME

عوض شدند شما فر ق زیادی با بازی ژنر ل خو اهید دید نمای بازی 90% تعقیر کرده حتی در جه های بازی و حتی تصویر ژنر ال ها تما م عکسها عوض شدند حتی عکس پس زمینه پیر وزی و شکست ...ووووو./.....
    Last edited by ufo-alien; 14-09-2009 at 00:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا این پست مارو توصفحه ی قبل ببین.(آخرین پست خیلی مهمه)

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

راستي سريال نامبر منو واسه online بازي كردن ميگه invalid چي كار كنم؟

سريالي هست كه 1005 كار بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •