مرورگر اپرا بیشتر سایت ها را نمی تواند نشان دهد- ولی UCWEB6 بیشتر سایت ها را نشان می دهد.
مرورگر اپرا بیشتر سایت ها را نمی تواند نشان دهد- ولی UCWEB6 بیشتر سایت ها را نشان می دهد.
ابراميني رو تا حالا تست كردي سيمبين منظورم نيست جاواش همه ي سايت ها رو شبيه pc مي ياره از همه بهتره يك بار تست كن
[QUOTE=ABAYAN;2347525]سلام هیچکس مشکل ما رو حل نکرد ! ولی خودم حلش کردم
اشکال از نصب برنامها یا فایلهای دیگرنبود پس چی بود؟![]()
با تشکر امتحان نمودم .
در مینی اپرا چطور صفحه را ذخیره می شود کرد؟ وارونه نشان دادن فارسی را چطور باید برطرف کرد ؟
ucweb6 یه نظر کمی بهتر می رسد !
Last edited by rahim445; 04-05-2008 at 17:36.
سلام ببخشید یکی دو روزی نبودم!
اگه داخل گوشی برای رم پسورد گذاشته باشی و رم رو با رمریدر به سیستم وصل کنی سیستم پسورد رو نمی پرسه ودرایو رو خالی نشون میده !باید پسورد رو داخل گوشی ریموو کنی
اگه یادت نباشه که پسورد داری و رم رو داخل گوشی هم فرمت کنی باز هم سیستمت اونو نمیشناسه ولی گوشی فرمت رم رو از fat به raw تبدیل میکنه بای بای![]()
سلام
من ميخوام يه گوشي سيمبين دار هم بگيرم ببينم چجوريان. حوصلم از جاوا و سوني اريكسون سر رفت برنامه توپ واسش كمه
فقط چون خيلي وقت نيست كه كا 810 گرفتم پول ندارم زياد براي گوشي اضافي. ميخوام يا n70 ساده بگيرم يا n72 . خودم نظرم رو n70 هست! كدومش بهتره ؟ به جز 3g و دوربين دوم و كارت مموري چيزه ديگهاي نديدم كه فرق داشته باشه
برای مموری خود رمز قرار دادم و بعد از نصب نرم افزاری , مموری به محض ورود به گوشی دستگاه را از هستی ساقط میکند و باید باتری گوشی و مموری را در بیاورم تا دوباره بدون مموری کارکند ؟ مموری خود را روی چند دستگاه دیگر قرار دادم ولی آن گوشی ها هم کارشان به باتری در آوردن کشید در رم ریدر هم کار نمیدهد آیا راهی برای نجات اطلاعات خود بدون فرمت مموری وجود دارد؟
سلام دوستان
من Fscaller را برای N70 نصب کردم اما عکس رو کامل نمیاره. میشه تمظیمات اون رو بهم بگویید . سرو کله زدم اما نتونستم.
با سلام
من یه n70 آلمانی یه دو ماه پیش گرفتم بعد دو ماه هر روز یه دنگی سر ما در میاره
یه روز هرکاری کردم نتونستم برم sms هایی که برام امده بخونم تا مموریش در آوردم
دوباره گذاشتم درست شد
یه یک هفته بعد من هر چی فیلمو عکس می گرفتم دو تا ازش ذخیره می کرد...
حالا بعد سه روز اصلا دیگه دوربینش کار نمیکنه .....
مشکل این گوشی ما چیه؟ امکان داره ویروس گرفته باشه ؟ ولی من با آنتی ویروس رو خود گوشی
یه بار کل گوشی رو اسکن کردم چیزی پیدا نکرد !!
از بچه ها کسی هست ما رو راهنمایی کنه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)