تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 376 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان من به تازگی دارم زیاد از تورنت استفاده می کنم . از utorrent

اگه بعد از اینکه فایلت رو دانلود کردی از برنامه بیای بیرون چیزی میشه ؟ منظورم اینه که نخوای کسی ازت اپلود کنه .

من یه فایل 175 مگی دانلود کردم تموم شده و گذاشتم برای seed بمونه ولی بااین حال اون پایین نشون میده که داره دانلود هم میشه این یعنی چی ؟

فایل 175 مگ بوده ولی تا حالا 220 مگ دانلود داشتم و فایل دیگه ای هم بهه جز یکی که اصلا سید و پیر نداره نیست .

یکی می خواستم ببینم این DHT چیه که اون پایین نوشته .

و مال من همیشه زرد یا قرمزه و هیچ وقت سبز نیست باید چی کار کنم ؟ فایروال زوم آلارم دارم ولی وقتی غیرفعالشم می کنم تغییری نمی کنه .

البته روی سرعت دانلودم زیاد تاثیر نداره من ندیدم ولی میگن واسه فایلهای که سیدشون کمه باید اون سبز باشه !.

توی کدوم بخش باید درخواست لینک تورنت بدم ؟ چون بعضی از چیزای رو که می خوام خودم نمی تونم گیر بیارم .

من دنبال سریال های کارتونی هستم سایت مناسبی سراغ دارید یا نه ؟

عضویت در این سایتهای تورنت دعوتنامه می خواد یا آزاده ؟ در ضمن من بعد از ثبت نام فقط لینک رو از اینا می گیریم یا مصل اکانت راپید باید توی دانلودر یوزر نیم و پس وارد کنم (منظورم از دانلودر کلاینت های تورنت هست )

با تشکر
    Last edited by jooya; 10-01-2008 at 09:44.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

ای ول پس اصلا مشکلی نیست من همش تو عمومی هاهستم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من بلدم آپلودشو بلوک کنم 0kb در ثانیه با emule کردم با utorrent پیشنهاد میکنید انجام بدم؟
    نه . چون به بقیه کسانی که دارن دریافت می کنند ظلم می کنی . تازه محدود کنی دریافت هم محدود می شود.

سلام دوستان من به تازگی دارم زیاد از تورنت استفاده می کنم . از utorrent

اگه بعد از اینکه فایلت رو دانلود کردی از برنامه بیای بیرون چیزی میشه ؟ منظورم اینه که نخوای کسی ازت اپلود کنه .

من یه فایل 175 مگی دانلود کردم تموم شده و گذاشتم برای seed بمونه ولی بااین حال اون پایین نشون میده که داره دانلود هم میشه این یعنی چی ؟

فایل 175 مگ بوده ولی تا حالا 220 مگ دانلود داشتم و فایل دیگه ای هم بهه جز یکی که اصلا سید و پیر نداره نیست .

یکی می خواستم ببینم این DHT چیه که اون پایین نوشته .

و مال من همیشه زرد یا قرمزه و هیچ وقت سبز نیست باید چی کار کنم ؟ فایروال زوم آلارم دارم ولی وقتی غیرفعالشم می کنم تغییری نمی کنه .

البته روی سرعت دانلودم زیاد تاثیر نداره من ندیدم ولی میگن واسه فایلهای که سیدشون کمه باید اون سبز باشه !.

توی کدوم بخش باید درخواست لینک تورنت بدم ؟ چون بعضی از چیزای رو که می خوام خودم نمی تونم گیر بیارم .

من دنبال سریال های کارتونی هستم سایت مناسبی سراغ دارید یا نه ؟

عضویت در این سایتهای تورنت دعوتنامه می خواد یا آزاده ؟ در ضمن من بعد از ثبت نام فقط لینک رو از اینا می گیریم یا مصل اکانت راپید باید توی دانلودر یوزر نیم و پس وارد کنم (منظورم از دانلودر کلاینت های تورنت هست )

با تشکر
    مشکلی نیست .موقع سید بودن هم برای پیدا کردن افراد دیگر و گرفتن اطلاعات دریافت هم می کند. اگر عمومی بود می توانی بیای بیرون ولی در خصوصی باید به همان اندازه که سایت خصوصی گفته ارسال کنید. بهتر است اگر می توانید بگذارید یک مدت باشد تا دیگران هم دریافت کند.
    تعجب نداره بیشتر از حج فایل دریافت کردی زیرا مقداری از فایل در حین انتقال خراب می شود .
    بسته به فایلی که دنبالشی برو به همان بخش در خواست بده بگو لینک تورنت بدن. فقط اگر دنبال فایلی هستی که کم حجم است و هم تو بازار موجود است و لینک دانلود هم دارد بهتر است از تورنت نگیری. چون نمی صرفه.
    سریال های کارتونی . اگر پیدا کردی به من هم بگو کارتون هایی را که پیدا نکردم تو بازار از انجا بگیرم
    عمومی ها ازاد است بعضی خصوصی ها هم ازاد است ولی برای بیشتر خصوصی ها باید دعوت نامه از اعضای ان سایت بگیرید . بعضی ها در ان سایت ها عضو هستند درخواست بده اگر تونستند می فرستند.
    من خصوصی عضو نیستم نمی دونم چگونه است.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب همانطور که در امضای من میبینید در حال ساخت وب سایت جدید هستم.
    اما مشکلی دارم.
    طریقه ساخت فایهای تورنت رو بلدم و حتی جایی که فایلهای تورنت رو اونجا آپلود کنم هم دارم/

مشکل من اینه که فایلهای اصلی یعنی خود pdf ها رو کجا آپلود کنم تا آدرسش رو در تورنت قرار بدم.چون فایلهای اصلی رو نمیشه بر روی هاستم اپلود کنم یا لینک مستقیم قرار بدم ایراد میگرن از نظر کپی رایت و...
    لطفا اساتید راهنمایی نمایید.
    و آیا برنامه ای هست که بشه فایلهای تورنتی که از جایی دیگه میگرم رو ویرایش کنم و یکسری فایل که دنبالش هست رو حذف کنم؟
    شما باید بعد از ساخت فایل تورنت . ان را با نرم افزار های تورنت مثل utorrent باز کنید و در مسیر ذخیره ادرس جایی که فایل اصلی را ذخیره کردی به ان بده. بعد نرم افزار یک چک می کند . بعد که چک تمام شد شروع به سید شدن می کند.
    در مورد سوال دوم . میتوانی فایل های اصلی دیگر را که دریافت کردی بعد از تغییرات دوباره با نرم افزار تورنت لینک تورنت از انها بسازی . فقط بدی این روش این است که کسانی که فایل تورنت اصلی و فایل های اصلی را دارند نمی توانند با تورنت به کسانی که لینک فایل تغییر یافته تورنت شما که بعضی فایل ها از ان حذف شده و احتمالا ادرس ترکر هم عوض شده فایل ها را به اشتراک بگذارند.

داره خودمونی میشه arvinfx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

[quote=zed2;1980948]نه . چون به بقیه کسانی که دارن دریافت می کنند ظلم می کنی . تازه محدود کنی دریافت هم محدود می شود.

بله چشم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

آقا کسی میدونه چطوری میشه سید ها رو افزایش داد؟

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما باید بعد از ساخت فایل تورنت . ان را با نرم افزار های تورنت مثل utorrent باز کنید و در مسیر ذخیره ادرس جایی که فایل اصلی را ذخیره کردی به ان بده. بعد نرم افزار یک چک می کند . بعد که چک تمام شد شروع به سید شدن می کند.
    در مورد سوال دوم . میتوانی فایل های اصلی دیگر را که دریافت کردی بعد از تغییرات دوباره با نرم افزار تورنت لینک تورنت از انها بسازی . فقط بدی این روش این است که کسانی که فایل تورنت اصلی و فایل های اصلی را دارند نمی توانند با تورنت به کسانی که لینک فایل تغییر یافته تورنت شما که بعضی فایل ها از ان حذف شده و احتمالا ادرس ترکر هم عوض شده فایل ها را به اشتراک بگذارند.

سوال دوم را درست درک نکردید. من قرار نیست فایل تورنت رو از جایی کش برم و با تغییرات دوباره آپلود کنم.
    به عنوام مثال من یک فایل دارم حالا فیلم موزیک کتاب و... میخوام این رو به اشتراک بذارم.مشکلی از طرف فایل تورنت ندارم. مشکل من اینه که فایل اصلی که همون فیلم یا عکس رو کجا آپلود کنم که مشکلی پیش نیاد . مثلا رو رپیدشیذ که نمیتونم آیا جای خاصی برا این کار هست؟

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

zed2 جان خیلی ممنون . فقط چندتا سوال رو جا انداختی ممنون میشم در صورت امکان اونا رو هم جواب بدی .
    من یه فایل رو دانلود کردم داشت بعد از اینکه دانولد تموم شد داشت سید میداد ، منظورم اینکه بقیه ازم داشتند دانلود می کردند ، من پاکش کردم و وقتی خواستم بوباره اونو بزارم دیگه توی Utorrent نیومد که بتونم سیدر باشم .

یعنی اومد و یه چک کرد فایل رو بعد خودش حذف شد . چی کار کنم .؟

یه چیزه دیگه ، بر فرض من اومدم و یه تورنت واسه یه فایلم ساختم اون رو حتما باید توی نرم افزاری مثل utorrent باز کنم تا دیگران بتونن دانلود کنند دیگه !؟

در مورد کارتون هم توی ایمیول زیاده ولی توی تورنت خیلی کم گیرم میاد دانلود از ایمیول هم با 64 مصیبت هست .

مثلا کوتلاس و خرس های مهربون و ویکی و لوک خوشانس رو گیر اوردم . منم همیشه نت رو می گردم اگه پیدا نشد میرم سراغ تورنت یا ایمیول

البته اکثرآ یا فرانسه ، اسپانیایی و یا ایتالیایی هستند .

به عنوام مثال من یک فایل دارم حالا فیلم موزیک کتاب و... میخوام این رو به اشتراک بذارم.مشکلی از طرف فایل تورنت ندارم. مشکل من اینه که فایل اصلی که همون فیلم یا عکس رو کجا آپلود کنم که مشکلی پیش نیاد . مثلا رو رپیدشیذ که نمیتونم آیا جای خاصی برا این کار هست؟
    این فایل ها قرار از کامپوتر شما برای دیگران ارسال بشه و احتیاجی نیست که شما اینا رو توی نت اپلود کنی .

باز zed2 عزیز بهتر میتونه راهنماییت کنه .

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

سریال های کارتونی . اگر پیدا کردی به من هم بگو کارتون هایی را که پیدا نکردم تو بازار از انجا بگیرم
    برا سریال های کارتونی ژاپنی فک کنم بهترینش boxtorrents.com باشه سریال های زیادی داره هرچند همه یه سریال ها رو نداره ولی راحت میتونی عضو بشین و تورنت هاش رو دانلود کنین سرعتش هم واسه کانکشن های داخل ایران بد نیست ( ترکرش فک کنم عمومی هست مطمعن نیستم ) ، TL هم قسمت انیمیشنش خوب هست ولی اینواتیش غیر فعاله پس نمیشه عضو شد ، واسه انیمیشن های خارجی غیر ژاپنی من سایت های عمومی زیاد نمیشناسم ولی سایت های خصوصی معمولا اونایی که مربوط به tv show هستن مثل tvt.torrents.ro یtvtorrents.com سایت های خوبی هستن ، بهتر از همه bitmetv هست که اینوایتش واسه خرید هم سخت ګیر میاد.

[Q-UOTE]سوال دوم را درست درک نکردید. من قرار نیست فایل تورنت رو از جایی کش برم و با تغییرات دوباره آپلود کنم.
    به عنوام مثال من یک فایل دارم حالا فیلم موزیک کتاب و... میخوام این رو به اشتراک بذارم.مشکلی از طرف فایل تورنت ندارم. مشکل من اینه که فایل اصلی که همون فیلم یا عکس رو کجا آپلود کنم که مشکلی پیش نیاد . مثلا رو رپیدشیذ که نمیتونم آیا جای خاصی برا این کار هست؟[/QUOTE]
    سیستم تورنت اینجوری هست که فایل های اصلی داخل کامپیوتر خود شما هاست میشن و بقیه با استفاده از فایل تورنتی که ساختی به کامپیوتر شما کانکت میشن و دانلود میکنن ، البته شما میتونی سید باکس بګیری ( بخری ) سید باکس تقریبا شبیه اجاره کردن یه هاست هست ، شما فایل تورنت رو از سایت های مختلف با استفاده از سیدباکس میتونید انلود کنی با سرعت خیلی زیاد ( معمولا 100mbit) بعد داخل همون سید باکس سیو میشن و خود سید باکس باز برات سید میکنه با سرعت 100mbit

تاريخ عضويت
    Jul 2006

11

zed2 جان خیلی ممنون . فقط چندتا سوال رو جا انداختی ممنون میشم در صورت امکان اونا رو هم جواب بدی .

من یه فایل رو دانلود کردم داشت بعد از اینکه دانولد تموم شد داشت سید میداد ، منظورم اینکه بقیه ازم داشتند دانلود می کردند ، من پاکش کردم و وقتی خواستم بوباره اونو بزارم دیگه توی Utorrent نیومد که بتونم سیدر باشم .

یعنی اومد و یه چک کرد فایل رو بعد خودش حذف شد . چی کار کنم .؟

یه چیزه دیگه ، بر فرض من اومدم و یه تورنت واسه یه فایلم ساختم اون رو حتما باید توی نرم افزاری مثل utorrent باز کنم تا دیگران بتونن دانلود کنند دیگه !؟

فایل اصلی را پاک کردی یا فایل تورنت را تو نرم افزار؟
    اگر فایل اصلی را پاک کردی که دوباره باید دریافت کنی تا بتوانی دوباره سید بشی .اگر فایل تورنت را از نرم افزار حذف کردی دوباره باید فایل تورنت را اگر داری در تورنت باز کنی و ادرس فایل اصلی را به ان بدی اگر فایل تورنت را هم پاک کردی باید دوباره فایل تورنت را دریافت و در تورنت باز کنی و ادرس فایل اصلی را به ان بدی بعد نرم افزار چک می کند بعد دوباره سیدر می شوی.
    از جواب دادن به دوستمان هم ممنون
    از شما j0l6 هم به خاطر کامل کردن اطلاعات دوستمان و همچنین معرفی کردن سایت ها ممنون.
    Last edited by zed2; 10-01-2008 at 21:03.

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

zed2

این فایل ها قرار از کامپوتر شما برای دیگران ارسال بشه و احتیاجی نیست که شما اینا رو توی نت اپلود کنی .

باز zed2 عزیز بهتر میتونه راهنماییت کنه .

دوست عزیز من نمیتونم که کامپیوترم رو 24 ساعت روشن بذارم. میلیونها فایل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •