حق باشماست البته تو صفحه 147و 148 هنوز كه خبري نشدهIsaaaac
آقا بايد جشن گرفت مهدي تو صفحه 147 پست نداده حتي يكي
معلوم نيست كجا رفته !!
احتمالاً ترور شده باشه !توسط شركت هاي سازنده قفل
![]()
شما بفرماييد اسم رايترتون چيه ؟نوشته شده توسط mohammad_h
با چه نرم افزاري رايت كرديد چند x رايت كرديد ؟
================================================== ============
خوب !!!!!؟؟؟IRANI118
ببين دوست عزيز با winisoكه باز ميكني فايل رو انتقال ميدي چون اون1.5گيگايي نه اون 53 كيلو بايتي وجود داره توپوشهlockcdباعث افزايش حجم ميشه نه 53كيلوبايتي
اسم سي دي شما چيه ؟![]()
ورژن قفل روي سي دي شما چند است ؟![]()
دوست عزيزreza12100
پیمان جان من یک cd دارم که قفلش گاردین هست از blindwrite 4.5..7.49 هم استفاده کردم وقتی میخواد ایمیج بگیره زمان این کار را 9 ساعت نشون میده و خلاصه نمیشه کاری کرد درضمن هر چی گشتم clonecd v2.5 را گیر نیوردم از clonece 3.3.4.1 استفاده کردم که ایمیجی که میگیره خرابه راه دیگه ای به نظرت میرسه من را راهنمایی کن
براي اين قفل يه نرم افزار براي ايميج گرفتن ساخته شده كه سازنده اون يه ايراني و در همين سايت هم عضو هستpersiankitty اسم نرم افزار هم Pregap ! بسيار قدرتمند است و در يك چشم به هم زدن از اون ايميج مي گيره ! براحتي آب خوردن !
من يكم سرم شلوغه وگرنه برات آپلود مي كردم![]()
از دوستان مي خوام يكي اين نرم افزار رو براي اين دوست عزيز آپلود كنه
دوست عزيزdownloadsoft
دوستان من یک مطلب اینجا بنویسم سوالی شد در مورد چجوری قفل سیدی ها رو باید شکست.ببینید دوستان تا جایی که من اطلاع دارم رایتر هایی است که قادر به شکستن هر قفلی می باشد.یعنی اگه اونو بگیرید کار تمومه و دیگه نیازی به ایمیجو فلان و از این مزخرافات نیست.در واقع این یک نوع جواب کلی است وسلام این تور که من اطلاع دارم.
هرچند هم كه رايتر قدرتمند باشه ! باز هم بايد نرم افزار براي خوندن سي دي به اون كمك كنه
و به همين راحتي ها نيست كه شما مي گين !!!![]()
فكر كنم شما از قفل هاي سي دي اصلاع چنداني نداشته باشيد !!![]()
شما باچه ورژني از كلون از سي دي ايميج گرفتين !majjidd
من ميخوام يك سي دي رايت كنم نميتونم لطفا راهنمايي كنيد هروقت كه اميج ميگيرم (با clone cd ) خيلي سريع اميج ميگسره حدود 5ثانيه واميج خراب است ميگين چكار كنم ميدونم روانجمن هست ولي وقت نميكنم 148 صفحه رو بگردم معذرت![]()
براي ايميج گرفتن از اين گونه سي دي ها بايد از ورژن هاي قديمي كلون سي دي استفاده كرد
مثلاً ورژن هاي 2.5.6.2 يا 2.8.4.2 يا 3.1.1.0 و ... منظورم ورژن هاي زير 4
شما مي تونيد از لينك زير اين ورژن از كلون ها رو دانلود كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما در PCSEVEN درخواست كرديد يا نه ! مطمئن باشيد كه پيدا مي كنيدmasoudkhsh
كسي پيدا نشد ايميج يا كرك مترجم پارس 2.1 نسخه تخصصي شو داشته باشه؟