دوستان یه خورده منو راهنمایی کنید واسه نصب .می ترسم اطلاعات سیستم بپره اخه سیستم مال دوستمه نه خودم
دوستان یه خورده منو راهنمایی کنید واسه نصب .می ترسم اطلاعات سیستم بپره اخه سیستم مال دوستمه نه خودم
دوستان من الان رو سیستمم suse نصب کردم و و از فضای خالی هارد استفاده کردم .حالا تو ویندوزم تو درایو c چند تا پوشه مربوط به suse وجود داره .چرا؟ اگه ویندوزم رو پاک کنم لینوکسم می پره؟
با سلام
چرا در لينوكس اوبونتو 9.10 و با مرورگر فاير فاكس وقتي صفحات وبي را كه توي كافينت گرفتم باز مي كنم صفحات و نوشته ها خوب ديده نمي شوند يعني ميشه گفت كلملت شكسته و با فاصله از هم نوشته مي شوند در حاليكه فونتهاي فارسي هم نصب هستند . و همچنين در وينوز صفحات كاملا خوب ديده مي شوند در كافي نت هم از فاير فاكس استفاده كردم
با تشكر
بله من هم دیدم ... البته فکر کنم با نصب کردن فونت های فارسی اضافه باید درست بشه ... احتمالا با ارتقا به 10.04 ذرست بشه... هر چند که این 10.04 با این پشتیبانی بلند مدتش به نظر من خیلی مشکل داره هنوز ... (توی کوبنتو تا حالا دو سه بار کرش کرده برنامه ها رو و یکی دو بار هم هنگ کرده)
توصیه می کنم از پارسیکس استفاده کنی ... فکر کنم با اون مشکلی نداشته باشی .![]()
میشه دقیقا بگید چه جوری نصب کردید؟ روش نصب
متاسفانه من الان شدیدا سرم شلوغه ولی با تمام این اوصاف خودم هر روشی نصبی رو که توی نت دیدم به کار بردم نتونستم
در ضمن اگه لینک این برنامه روهم بدید ممنون می شم
من الان از یکی همین سوال رو پرسیدم
ولی نتونست کمکم کنه ، منم خودم هر کاری میک نمی تونم چیزی رو نصب کنم می گم یکی بیاد از بیخ بگه شاید من دارم اشتباه می رم
چه فایل های deb چه.tar.bz2
ولله تا جایی که من می دونم ! روی ntfs نمیشه کرنل رو نصب کرد ...
درایو رو فرمت می کنه دیگه ! ولی مثلا اگه به میزان فضاش احتیاج داری می تونی با استفاده از برنامه فرمت لینوکس رو توی ویندوز اجرا کنی ...
توی اوبنتو هم همین طوریه دیگه !![]()
ممنوم اما من اوبونتو رو روی ntfs راحت نصب کردم..شما حتما تست نکردی دوست عزیز..اینو نمی دونم !
با سلام
دوستان من مقالات سايت رو كه مي خونم ادرس سايت hezardastan.org ( اگر درست نوشته باشم ) براي اكثر مقالات يا راهنما ها هست ولي وقتي به ادرس مورد نظر ميروم ادرس موجود نيست و فكر كنم سايت expire شده
ايا ادرس ديگه اي هست ؟
با تشكر
با سلام
خوب دوستان هنوز جوهر اون سوالم خشك نشده يه سوال ديگه دارم
من الان اوبونتو 9.10 رو دارم و پارتيشن home حاوي اطلاعاتي است كه برام مهمه البته اين پارتيشن از پارتيشن root جدا است
حوب حالا اگر من بخوام اوبونتو 10.04 و كوبونتو 10.04 رو با هم نصب كنم بر روي اوبونتو 9.10 قبلي .
چطور ميتونم اين كا رو انجام بدم . 50 گيگ فضاي براي لينوكس در اختيار دارم كه الان اوبونتو 9.10 روش نصبه ؟
پارتيشن home قبلي من در اين حالت نصب دو توزيع از بين ميره ؟
بهترين حالت تخصيص حجم پارتيشن (50 گيگ )بين اين دو توزيع لينوكس به چه صورت است ؟
من جايي خوندم كه محيط kde رو وقتي با گنوم با هم نصب كنم كمي مشكلات داره براي همين مي خوام دو توزيع رو با هم نصب كنم ايا اين مشكل واقعا وجود داره يا نه
من ويندوز 7 هم دارم كه نمي خوام پاك بشه .
با تشكر از شما
Linux has a number of different formats it can use for sections of the hard disk, the most popular being ext2 and ext3 (others include reiserfs, xfs and jfs)
NTFS support is not good for Linux - it's probably the worst filesystem you could try to install Linux on, TBH.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو تا لینک فکر کنم کمکتون بکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)