مبارکه.عکسش رو دوباره بذارین لطفا
مبارکه.عکسش رو دوباره بذارین لطفا
عکساش درسته. ریزشون هم کردم. تو tinypic آپلود کردم.
آقا راه افتاد!
کارتریج رو که چپوندم اینبار راه افتاد نه صدای مشکوکی داره نه گیری نه چیزی.
یک Cleaning Page هم گرفتم سفید سفید بود.
یه Test Page گرفتم، نه حاشیه داره نه سایه داره نه نا یکنواخته نه...
فقط یه مشکل داره!!!
خیلی کم رنگه! انگار اصلا شارژ نشده. مثل وقتایی که تونر داره تموم میکنه.
کاملا یکنواخت کم رنگه. از چیه؟؟؟!!! کممممکککککک.
ظاهرا مشکل photoreceptor هستش که کمتر شارژ میشه و تونر کمتری رو به کاغذ منتقل میکنه یا شایدم تونرش تخمیه؟!!!
نیگا کنین:
کل صفحه هم اینجاست:
جالبه! رفتم تو تنظیماتش Print Density رو بردم رو 5 درست شد! رزولوشن رو همون 600. توپ شد! بخدا از اولش بهتر شده ولی اینجوری که نمی شه که! چرا density اینجوری شد؟ از نوع پودر نیستش؟؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می دونم مایه خندتون شدمولی عیب نداره به هر حال شارژش کردم تمیز و بدون مشکل مکانیکی یا عیبایی مثل دو خطه بودن سایه دار بودن کثیف شدن صفحه خلاصه فقط مشکل همین دانسیته هستش که شخصا فکر میکنم از پودره .
Last edited by Masoud.Neshat; 08-02-2009 at 18:35.
اون دوست عزیز که میگفت برو بنداز کارتریج رو دور ... دیدی کار کرد؟ من هنوز برام قطعی نشده که مشکل دانسیته از photoreceptor هستش یا پودر به هر حال تمیز داره چاپ میکنه و میشه باتنظیم دانسیه رله باهاش چاپ کرداز کمک همتون ممنونم. خیلی لطف کردین تمام دوستان Senator_F و nima1394 و alil1369 و raminrt و aghaye h.
Last edited by Masoud.Neshat; 08-02-2009 at 18:34.
اون که هیچوقت تو بیرون پودری که توی کارتریج اوریجینال استفاده شده نمیتونی پیدا کنی.همیشه یک مقداری افت کیفیت خواهد بود.
بله درسته. پس به نظر شما مشکل صرفا تونر هستش دیگه؟
ضمنا یک نکته جالب قبلا وقتی یک قسمت سیاه پرینت میشد به نظر نایکنواخت می اومد و انگار لک باشه توش. الان دیگه اینجوری نیست سیاهی یکنواخت شده.
ضمنا این سایت هم خیلی جالبه در مورد پرینتر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوشحالم که بلاخره حل شد و راه افتاد !؟
به قول معروف دمــــــــــــت گــــــــرم
حالا استاد سر جمع یه شارژ کردن برات چقدر خرج برداشت !!!؟
تجربه خوبی بود !؟
مشکل الان هم به 2 دلیل هست نوع پودر تونر مصرفی و ماندن درام تو نور !؟
که انشالا تو کارتریج بدی دیگه پیش نمیادش !؟
راستی منم میخوام یه Blower بگیرم نهایت تا 25 تومن چیز قوی و خوب میشه پیدا کرد !؟ برای تمیز کردن میخوام + اگه خودم بخوام شارژ کنم لازم دارم !؟
یه سوال دیگه هم اینه که کارتریج 35A برای مدل 2015 رو میشه تو خونه بدون دردسر شارژ کرد یا نه !؟
یه 2 تا سوال دیگه هم هست !؟
اولا بهترین مارک تونر برای شارژ چی هست (برای مدل 2015) ؟ حدود قیمت ؟ - و اینکه مدل تونر زیر (عکس) رو تو تهران از کجا میشه تهیه کرد !؟
یه سوال دیگه ایا با 30 - 40 تومن اضافه تر میشه یه مدل بهتر از 2015 خرید ؟
1- تازه فهمیدم که اون سایت tiny. pic برای من ف.ی.ل.ت.ر.ه. دلیل ندیدن عکس های اخیر همین بودش و نمیدونستم.
2- 35A کارتریج 2015 نیست،کارتریج 2015 بزرگتره.ولی نگران نباشین کلا کارتریج اچ پی همه ساده شارژ میشن.
3- uninet بهترین پودر است.همونی که عکسشو گذاشتین بالا.
4- فعلا مدل بهتر از 2015 نداریم.
سلام قیمت چندتا چاپگر لیزری سیاه سفید زیر 100 تومان رو میدید سامسونگ و hp
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)