تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 203 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بازی قبلی افتضاح ترین بازی ای بود که تو این سال دیدم.....از دو نظر...
    نقشه ی تیم کهنه شده....فقط حمله دیگه کارایی نداره.....باید یه کم به لاک دفاعی بریم تا بیان جلو بعد زد حمله ی سریع....
    دو تا از بازیکنا در معرض ریسک مطلق قرار گرفتن....کروس و ایسکو...الان بازی بعدی اگه بازی کننو زرد بگیرن الکلاسیکو رو از دس میدن...بازی نکننم امتیاز در معرض خطره....
    کلا" بازی دیروز هیچی برا رئال نداشت هیچ یه کم هم ضرر داشت....
    ولی شوت بیل اگه گل میشد یه چیز بزرگ کنار هیچ چیز شاید داشت.....

2. 5 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درخواست آنجلوتی از ایسکو: توپ را سریعتر به جریان بنداز! در استعداد ایسکو و اینکه چندین بار رئال رو نجات داده شکی نیست، اما ظاهراً آنجلوتی از اون خواسته تا کمتر توپ رو نگه داره و به بازی سرعت بده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مارکا هم تایید کرده که مودریچ جلو شالکه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بازی می کنه، جلو لوانته کمی بیشتر و در ال کلاسیکو احتمالاً فیکس خواهد بود. با آمدن مودریچ، حضور اودگار در ترکیب مقابل شالکه و شکستن رکورد جوانترین بازیکن CL هم منتفی هست، آنجلوتی اونو تو لیست نذاشته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کروس اگه تو بازی مقابل شالکه و یا مقابل لوانته کارت بگیره، بازی بعدی رو از دست میده. اما قرار هست که ریسک کنه و جلو شالکه بازی کنه. هرچند تو بازی با لوانته بهش استراحت داده خواهد شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دی ماتئو: نمی توان مربی ای بهتر از آنجلوتی پیدا کرد. تصور نمی کنم رئال مادرید در بحران باشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آنجلوتی تو مصاحبه ی قبل بازی با شالکه حرف های جالبی زده :

این که سبکمان رو حفظ میکنیم
    کروس خسته نیست
    مودریچ امشب 30 دقیقه بازی خواهد کرد

محتوای مخفی: متن کامل مصاحبه  

کارلو آنچلوتی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی مقابل شالکه حضور پیدا کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

مثلث BBC

"تا زمانی که آماده باشند بازی می کنند چرا که به ما موفقیت های زیادی دادند. به آنها کاملا اعتماد دارم. کلا همه ما افت کردیم و منحصر به این سه نفر نمی شود. تیم در این شرایط زیاد به مهاجمانش کمک نمی کند."

حفظ سبک

" سبکمان را حفظ می کنیم. هویت خودمان را خواهیم داشت چرا که این گونه راحت تر هستیم. این هویت عوض نمی شود و این مشخص است."

صحبت پس از سن مامس

"پس از بازی در بیلبائو می خواستم که نظراتم را در مورد بازی توضیح بدهم و در مورد مشکلات صحبت کنم. فکر می کنم این را درک کردید و با آن موافق بودید. می دانیم که مشکلاتی وجود دارد و در هر بازی سعی می کنیم که بهتر شویم."

مشکلات

" این را گفتم. با ضربه های زیادی بازی می کنیم. بازیمان سریع نیست. کنترل مناسبی روی زمان و کار تیمی نداریم."

کروس در شرایط فعلی و برنامه هایش

"واقعیت ندارد که بیش از حد بازی کرده است. در بازیهای اخیر یعنی در دو ماه اخیر بازی های زیادی نداشتیم. مشکل از خستگی نیست. مشکل فنی است که باید به سرعت آن را حل کنیم. کروس نیازی به استراحت ندارد. البته این که در خطر محرومیت است هم بحثی است که باید مورد توجه داشته باشیم."

هشت بازی گل نزدن بیل، نیمکت نشین نمی شود؟

"کل تیم باید حالش را عوض کند. بنزما ، رونالدو و خط هافبک هم باید عوض شوند. باید کل تیم از همه نظر ملاحظه انجام بدهد. بیل از کارش راضی است. او تلاشش را می کند و سعی می کند که بهتر شود."

در نیوکمپ شانس بیشتری ندارید ؟

"22 مارس به نیوکمپ خواهیم رفت اما قبل از ان به مصاف شالکه و لوانته می رویم. به آن بازی اطمینان داریم و می دانیم که وضعیت ما را مشخص می کند. امیدواریم که واکنش خوبی داشته باشیم و اعتماد به نفس زیادی داشته باشیم."

تغییرات مقابل اتلتیک

"وقتی خسه در ترکیب باشد معنی اش این است که از 3-3-4 به 2-4-4 تغییر سبک می دهیم و وقتی خط هافبک عوض می شود یعنی به دنبال طراوت و تعادل هستیم. درکش مشکل نیست."

اودگارد

" در لیست نخواهد بود. در کاستیا عالی بوده است.نمی دانم چه زمانی ابزی می کند."

لیست

"خدیرا و مودریچ در لیست بازی فردا هستند و راموس مقابل لوانته بازی خواهد کرد."

مقصر

"وقتی تیمی خوب بازی نمی کند صد در صد مربی مقصر دانسته می شود و وقتی می برد نقش مربی صفر درصد است."

مودریچ فیکس است

"روی نیمکت می نشیند. در نیمه دوم 30 دقیقه بازی می کند."

پرز

"بارها با من صحبت کرده و ابراز حمایت کرده است. باشگاه پشت من است."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

AS

بی بی سی زیر انتقاد

نظر سنجی آ.اس : 92.1% سیستم 4-4-2 را ترجیح می دهند .

46.1% معتقند بیل نیمکت نشین شود ، 32.2% کریستیانو رونالدو ، 21.7% بنزما

از کریسمس میانگین گلزنی 2.6 گل در هر بازی بی بی سی به 1.3 گل کاهش یافته است.

بنزما : " اولین نفری هستم که به تمرینات می آید و آخری هستم که می رود .

MARCA

رختکن رئال مادرید : " اوضاع را در نیوکمپ درست می کنیم . "

مسی از هتریک های رونالدو پیشی گرفت و در جدول پی چی چی با او برابر شد

بنزما : " از روزی که آمدم حق اشتباه نداشتم ، حتی نباید یک پاس اشتباه بدهم . "

نیروی کمکی رسید : راموس و مودریچ در برابر شالکه بازی می کنند
    Last edited by Abdolreza2012; 10-03-2015 at 14:41.

6. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منتقدان باید بترسند از روزی که مودریچ و راموس و خامس برگردند!!
    راستی خامس جلوی بارسا بازی میکنه؟؟؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

منتقدان باید بترسند از روزی که مودریچ و راموس و خامس برگردند!!
    راستی خامس جلوی بارسا بازی میکنه؟؟؟
    برگردند هم مطمئنا اون بازیکنهای قبل مصدومیت نخواهند بود...اونم مصدومیتهای طولانی.

خامس هم جلوی بارسا نیست

9. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اگه بخوام از کاسیاس ایراد بگیرم اشکال داره ؟؟
    نمیدونم هوادار افراطی کاسیاس اینجا داریم (( طرفدار کاسیاس هستن مثل خودم ولی نه افراطی ... ))
    انصافا دیگه اون کاسیاس سابق نیست
    بازی دیشب آرسنال - منچستر فقط دخیا رو باید می دیدید !!!

گل اول خورد به کاسیاس ولی فکر کنم میتونست بگیره
    حالا گل اول رو بیخیال بشیم
    گل دوم توپ رو زمین رو مشت کرد !

نمیدونم چرا نمیتونه توپ رو جمع کنه
    فقط مشت میکنه !

نمیدونم شاید من اینجوری دیدم !

11. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

باید به وجود بازیکنایی مثل کاسیاس و بیل افتخار کنیم.یه بازیکن باید چقدر ضعیف کار کنه تا دیده بشه من نمیدونم.کل این فصل یه بازی بدر بخور از این دو تا یادم نمیاد.(احتمالا مشکل از منه)الان دوستان حمله میکنن که پارسال برای بیل و سالیان قبلش برای کاسیاس یادتون رفته؟باید گفت که با این طرز تفکر بهتر بود همین امشب حذف میشدیم.هیچ امیدی به این تیم نیست

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

نمیدونم چرا دلم برای امثال لوپز و آلونسو و هیگواین و دی ماریا و در آخر مورینیو تنگ شد امشب...
    Last edited by D3vil_A; 11-03-2015 at 07:21.

14. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عجیب بازی شد! افت رئال نبوغ دی متئو و هونتلار زمینه ساز یک شاهکار شد. گفتم کاسیاس دیگه تموم شده ولی اخرای کار رئال رو از تموم شدن نجات داد!

داره خودمونی میشه milad0x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان کم لطفی می کنند کاسیاس به جز گل اول روی کدوم یکی از گل ها مقصر بود؟ اتفاقا چند تا توپگیری خوب هم داشت که اگه اونا رو نمیگرفت الان این تاپیک روضه بود
    با یک خط دفاع آبکش انتظار بیش از این هم از کاسیاس نمیره خط هافبک در چند بازی گذشته خیلی ضعیف کار کرد و مشکلاتمون بیشتر مربوط به خط هافبک میشه
    بیل و بنزما هم خیلی ضعیف دارن عمل می کنن و یه تلنگری باید بهشون زده بشه
    کلا با این سبک آنجلوتی زیاد موافق نیستم باید سیستم چرخشی باشه تا بازیکن ها برای جایگاهشون در تیم بجنگن اینطوری بازیکنی مثل بیل و بنزما خیالشون راحته و تمام توانشون رو برای تیم به کار نمیگیرن
    Last edited by milad0x; 11-03-2015 at 01:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •