تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 249 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام

بچه ها کارهای نیلسون برای تیم حاشیه درست نکنه ؟
    کدوم ؟ مبلغ پرداختی ؟

2. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فولاد نوین اهواز خیلی خودجوش از بازی مقابل فولاد خوزستان انصراف داد تا فولاد خوزستان حریف بعدی پرسپولیس در جام حذفی بشهاز سمت دیگه هم به احتمال خیلی زیاد داماش و تراکتور سازی تبریز به هم میخورن که امیدوارم داماش بتونه تراکتور حذف کنه
    Last edited by clau; 02-11-2013 at 14:44.

4. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

فولاد نوین اهواز خیلی خودجوش از بازی مقابل فولاد خوزستان انصراف داد تا فولاد خوزستان حریف بعدی پرسپولیس در جام حذفی بشهاز سمت دیگه هم به احتمال خیلی زیاد داماش و تراکتور سازی تبریز به هم میخورن که امیدوارم داماش بتونه تراکتور حذف کنه
    شاید تنها نکته مثبت این بازی که لغو شد میزبانی فولاد خوزستان بوده که بازی ما با فولاد باید قرعه کشی بشه

6. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تو سایتا نوشتن نیلسون از این ناراحته که 40 درصد قراداد مارکو تا الان بهش پرداخت شدهاگه این خبر صحت داشته باشه حق داره نیلسون ناراحت باشه

8. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بازیکنای خارجی چیزی بیشتر از قراردادشون نمیخوان
    نیلسون خیلی وقته که با فرهنگ ایرانی هماهنگ شده
    به همین خاطره که تا حالا سعی کرده صبر کنه
    اگر وزیر رای اعتماد میگرفت مقداری از این مشکلات حل میشد

آدم اونجا بهش زور میاد که میبینه 90 درصد سوپر میلیاردرهای ایران پرسپولیسی هستن که میتونن با پول تو جیبی راننده هاشون تا سالها پرسپولیس رو سرپا نگه دارن
    اما به این خاطر که دوست دارن پرسپولیس رو بخرن یا سمتی توی این تیم داشته باشن مثل لاشخورا صبر میکنن تا این تیم زمین بخوره بعد بگن آقایون شما نمیتونید اداره کنید بدینش به ما

10. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله اون از تیم تبریزی اینم از تیم اهوازی.
    واقعا ملتو جیگر فرض کردن این کارا رو میکنن؟!!
    جالبه سمت ما بجز پرسپولیس فک کنم فقط راه آهن با فوتبال تونسته بره مرحله بعد.
    به سلامتی اگه نفت مسجد سلیمانم انصراف بده یه پای دیگه یک چهارم خودجوش مشخص میشه
    نود این هفته نباید راحت از این مسایل عبور کنه

12. 3 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پولادي: آماده‌ام تا به ميدان برگردم

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشبختانه در تستي که توسط مسئولان دانشگاه علوم پزشکي از من گرفته شد هيچ مشکلي نداشتم.

مهرداد پولادي در مورد آخرين وضعيت خودش اظهار داشت: خوشبختانه شرايطم خيلي خوب است. روزانه دو نوبت صبح و بعد از ظهر تمرين مي‌کنم و از کادر فني پرسپوليس و تيم ملي تشکر مي‌کنم که به من کمک کردند.

به گزارش فارس ، وي افزود: در يک تست که در دانشگاه علوم پزشکي انجام شد که خوشبختانه هيچ مشکلي هم در اين تست نداشتم و آماده‌ام که هرچه سريع‌تر به زمين سبز برگردم.

پولادي ادامه داد: خوشبختانه پا به توپ هم شده‌ام و روزانه 35 دقيقه تمرين مي‌کنم و مشکل خاصي پايم ندارد. تيم برايم جاي خوشبختي بسيار زيادي و حتي خوشحالي دارد.

مدافع قرمز‌پوشان در پايان خاطرنشان کرد: به نظرم ديگر براي حضور در ميادين مشکلي ندارم و فقط به دنبال بدنسازي و شرايط ايده‌آل بدني براي بازگشت به ميادين هستم. اميدوارم که اين مشکل هم برطرف شود تا ظرف چند روز آينده کارم را شروع کنم. براي حضور در ميادين لحظه‌شماري مي‌کنم تا بتوانم به پرسپوليس کمک کنم.

خدا کنه زودتر برگرده یه تحرکی تو دفاع چپمون ببینیم. میثم که فقط تو کار دفاعه

14. 4 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

آره ، چند باری مصاحبه کرده ، و از مبلغی که گرفته گله کرده ، ولی هیچ کدوم از مسئولین پرسپولیس پاسخی برای مصاحبه هاش نداده بودن .

16. 3 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض رویانیان: از مصاحبه نیلسون تعجب کردم/مشکلات مالی که نباید رسانه‌ای شود

پرسپولیس نیوز : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: نیلسون برای پرسپولیس زحمت کشیده و طلبکار هم است اما اگر اصرار دارد می‌تواند نیم‌فصل از پرسپولیس جدا شود.محمد رویانیان در مورد آخرین وضعیت نیلسون و جلسه با مدیر برنامه‌های او گفت: من به برخی مسائل کاری ندارم اما صحبت‌های خوبی پس از اینکه مصاحبه نیلسون را دیدم به خاطر اینکه شرایط او را بپرسم با مدیر برنامه‌هایش داشتم.

وی افزود: مدیر برنامه‌های ایشان به من اعلام کرد که ضرب‌الاجلی برای ما و شرطی نگذاشته و فقط نیلسون می‌خواهد مشکل مالی‌اش حل شود، البته خودتان می‌دانید هیچکس نمی‌تواند برای پرسپولیس شرط یا ضرب‌الاجل بگذارد.

وی افزود: پس شرطی در کار نبوده، ایشان فقط در خصوص برخی از مسائل مالی صحبت کرد که من هم معتقدم که مسائل مالی که می‌شود در خانواده آن را حل کرد نباید رسانه‌ای شود و جای این حرف‌ها در رسانه نیست. مگر بقیه بازیکنان ما شرایط‌شان مانند نیلسون نیست؟ اما قدم به قدم در حال حل کردن آنها هستیم.

رویانیان ادامه داد: من به شدت مخالف مسائلی اینچنینی هستم که یک بازیکن بخواهد باشگاه را از طریق رسانه‌ها تهدید کند اما این موضوع را اعلام می‌کنم علی‌رغم اینکه نیلسون برای پرسپولیس زحمت کشیده و بازیکن مؤثری مانند تمام بازیکنان ما در بازی‌های اخیر بوده ،اگر دوست دارد نیم‌فصل از ما جدا شود، ما هم حرفی نداریم و می‌تواند این کار را انجام دهد. این حرف من است چون من با تهدید و شرط و شروط مخالفم.

وی افزود: من از دریافتی‌های دقیق نیلسون اطلاعات کافی نداشتم اما امروز این اطلاعات را گرفتم و متوجه شدم که ایشان طلبکار است اما معتقدم هرگز نباید یک بازیکن به خود اجازه بدهد تا در این شرایط آن هم در پرسپولیس تیم را به حاشیه ببرد. در همین تیم بازیکنانی با روح بزرگ و با تعصب علی‌رغم اینکه شاید مشکل مالی داشتند برای تیم جنگیدند چون می‌دانستند مسائل مالی مطرح کردنش جایش در رسانه‌ها نیست و راستش را بخواهید از این نوع برخورد نیلسون با توجه به اخلاق حرفه‌ای‌اش که خیلی هم دوستش دارم، تعجب کردم. اما مطمئن باشید من اجازه نمی‌دهم کسی برای پرسپولیس شرط و شروط بگذارد.

وی در پایان یادآور شد: من همیشه به بازیکنانم افتخار می‌کنم که با غیرت و تعصب به دستورات کادر فنی گوش کردند و تا الآن هم مزد زحمات خود را با صدرنشینی در لیگ برتر و صعود در جام حذفی به مراحل بالاتر گرفته‌اند. خیلی از این بازیکنان با تعصب و غیرتی که دارند وارد زمین شده‌اند ما همه چیز را زیر نظر داریم اما اجازه نمی‌دهیم کسی برای باشگاه بزرگ پرسپولیس شرط و شروط بگذارد.

18. 3 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تو سایتا نوشتن نیلسون از این ناراحته که 40 درصد قراداد مارکو تا الان بهش پرداخت شدهاگه این خبر صحت داشته باشه حق داره نیلسون ناراحت باشه
    آره خدایی : زور داره برا سکو نشینی هم نه واسه خونه نشینی پول بگیره !! در صورتیکه بیشتر از نصفشم انگاری بخشیده بود نیلسون !

20. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •