کجاش دور بود . دیگه از این نزدیک تر که میره تو دل بازیکن و اطراف رو نمیبینی . شما روی تله بازی میکنی یا تله برادکست ؟
کجاش دور بود . دیگه از این نزدیک تر که میره تو دل بازیکن و اطراف رو نمیبینی . شما روی تله بازی میکنی یا تله برادکست ؟
یعنی اینقدر سخت بود؟
جوي كه تماشاگرا ميدن فوق العادس !! خيلي حال ميدن لامصبا
پاسكاري تك ضرب يكم نسبت به 13 راحت تر شده.يعني توپ كم تر مياد بالا.
اين Challenge Level توي قسمت Skill چقدر سخته كسي تونسته ردش كنه ؟
نه دادا .اينايي كه گفتن شوخي دوستان بود.اصلا چنين چيزايي رو نداره.
دوربين رو Custom بذار و زوم رو كم و زياد كن.سلام بچه ها فقط یه سوال داشتم از اونایی که نسخه اصلی رو بازی کردن...دوربین بازی نزدیک اومده یا مثل دمو همون دور هستش من تو دمو هر چی زوم کردم باز هم دور بود
من خودم رو Co-op بازي ميكنم. خيلي بهتر از Tele هست.
اسكوربود چمپيونز ليگ چيه ؟آقا اسکوربورد چمپیونز لیگ چطوری میشه گذاشت؟
Last edited by A.N.A.P; 29-09-2013 at 15:50.
از لايو ميشه بازي رو اصل خريد؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
همون تابلو نتایج دیگه
برای فیفا 13 میخوام
به شکل چمپیونز لیگ
اینطوری:
![]()
آقا سلام
یه سوال از 360بازا ...
من برای آپدیت Squad و ... ام ازم Origin Account میخواد که اصن من نمیدونم این اوریجن اکانت چیه؟! ربط به اکانت Gold داره؟! چیکار کنم؟!
راستی برای آپدیت Squad نیازی به اکانت Gold دارم یا نه؟! آخه Ozil و Bale ترنسفر نشدن :| :(
من تو اين 10 سالي كه فيفا بازي كردم چنين چيزي نديدم. فيفا اصن UCL نداره.
آپديت Squad به گلد ربطي نداره.به اوريجين هم همين طور.
از قسمت Edit Teams آپديت كردي؟
نه یعنی خودمون به شکل پچ امپورت کنیم
من الان دارم اما کار نمیکنه
من سوتی های اون سایت رو نوشتم.نویسنده ای که در تبدیل تاریخ میلادی به خورشیدی،یک ماه اشتباه داشته باشه و غلط های املایی کودکانه داشته باشه چه توقعی ازش میره؟مطالبش هم کلا کپی پیست
سوال کردن در اینجا هم هیچ مشکلی نداره.انجمن برای همینه اما جوابی که میخواستی رو دوستان طور دیگه نوشتن
خودتون تو منابع معتبر سرچ میکردی به جواب خودت میرسیدی.سرچ کن fifa 14 new features
سه منبعی که من پیدا کردم:
سایت رسمی خود بازی ea.com
سایت ign که از بزرگترین سایتهای تحلیل گیم هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت gamespot که باز هم از معتبرترین سایتهاست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در هر سه لینک،توضیحاتی در مورد ویژگی های جدید در فیفا 14 نوشته شده که تماما به گیم پلی مربوط میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یک جمله از gamesspot که نشون میده ویژگی خاص آنچنانی به بازی اضافه نشده:
دو سایت بالا رو با ابزار باز کنید"!There's no single new feature in FIFA 14 that screams "Buy me
اینکه گفته میشه بازی تماشاگر نما داره و ... رو من فقط در سایتهای ایرانی دیدم و همون اول فهمیدم این مسایل فقط شایعه هست.اگه به پخش بازیهای اروپایی دقت کنید متوجه میشید که در اکثر کشورها((و نه همه اونها) وقتی در بین بازی تماشاگران آشوب میکنن یا یه جیمی جامپر ظاهر میشه کارگردانان تلویزیونی اصلا اون رو نشون نمیدن و در حین این اتفاقات جاهای دیگه زمین رو نشون میدن.این برای فرهنگ سازیه.حالا یه شرکت بیاد چنین مسایلی رو بذار تو بازی ای که رده سنی +3 داره ؟
Last edited by mohammad_87; 29-09-2013 at 19:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)