لازم نیست پاک کنید با اپدیت این کارو انجام بدید
لازم نیست پاک کنید با اپدیت این کارو انجام بدید
سلام من يه برنامه رو عصر داشتم پاك ميكردم كه كومودو ميگفت آتيستالش ويروس وقرنطينش كرده بود ولي يه حذف ديگه هم داشت كه من زدم پاك كنه آخرش ميخواست به نت وصل بشه مااجازه داديم ولي سيستم هنگ كرد وريست شد بعدش خيلي برنامه هاي من كارنميكرد وماي كامپيوتر هم رفته بود به دليل خراب شدن اكسپلورر system restoreهم كارنميكنه .حالامن چه كنم مشكل برطرف بشه (ضمنا خودفايروال كومودو هم بالا نمياد وعيب يابي هم عيبي رو تشخيص نميده ،انواع نرم افزار هاي تعميرگرهم امتحان كردم جواب نداده ،بكاپ هم مال خيلي وقت پيش رو دارم .لطفا كمك كنيد بگيد فايل سيستم ريستور رو نميشه بابرنامه هاي ديگه بازكرد وكجا ذخيره ميشه )ممنون
شما اگه فایل نصبی رو دانلود کردی،برای اینکه حجم بیشتر استفاده نکنی می تونی با همون،کومودو رو آپگرید کنی و همونطور که پدرام عزیز هم گفت،با آپدیت هم به ورژن جدید میرسی.هیچ فرقی بینشون نیست.
احتمال زیاد همون برنامه ای که به نت وصل شده،در سیستم اختلال ایجاد کرده.شما از comodo rescue disk استفاده کن.
ازلینک زیر دانلود کن و روی cd یا dvd رایت کن و با بوت از روی cd سیستم رو بالا بیار تا سیستم رو اسکن کنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تو این مدت که با کمودو کار کردم فهمیدم فالس بسیار بسیار زیادی داره حتی من چند فالس رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم و اون به پشتیبانی کمودو گفت و اونا برطرفش کردن ولی باز الان با کمال تعجب ویروس میشناستشون .
و به تمام کرک ها هم گیر میده نه اینکه به بعضی از کرک ها به همه کرک ها . و تو کامپیوتر من چیز های پیدا میکنه که ادم شاخ در میاره بد میرم با ویروس توتال اسکن میکنم میبینم فقط کمودو میشناسه حتی یک بار یک فایل رو ویروس تشخیص میداد در ویروس توتال اسکن کردم هیچ انتی ویروسی حتی کمودو هم نمیشناخت ولی در کامپیوتر من انو ویروس میشناخت در کل احساس میکنم کمودو خیلی تازه وارده و نمیشه کامل بهش اعتماد کرد
و در نتیایج تست هم هر وقت شرکت کرد خراب کرد و امتیاز پاینی گرفت. و معلوم نیست بتونه سسیستم رو امن نگه داره . اما امکاناتی داره که باعث میشه ادم از این اشگالات بگذره .
ولی هنوز معلوم نیست در مقابل کی لاگر ها و اون ویروس های که از صفحه عکس میگیرن چجوری عمل میکنه چون من خرید اینترنتی زیاد میکنم برام مهمه .
Comodo هنوز مشکل کریو را حل نکرده.
با سلام
من برای مسدود کردن یک سایت داشتم با قوانین فایروال کار می کردم اما فکر می کنم یکی از اونها رو حذف کردم و انگار نسبت به قبل کمتر هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان برای شما هم فقط همین قوانین هست یا بیشتر
اگه کمتر شدن باید چطور برگردونمشون
با تشکر
برای من اینطوریه ، ولی نمیدونم چطوری باید این قوانین رو برگردونی!
![]()
پدرام جون منم میخواستم چن وقت پیش همینو بگم کمودو هنوز کار زیادی داره تا یه آنتی ویروس مطرح بشه
گفتم بگم ولی jadda ممکنه نارحت بشه
ولی اینکاری که این دوست عزیز کردن و فارس کردنش از خود آنتی مهمتره
کار بزرگی کردن - بیشتر آنتیها ای همه زبون دارن ولی زبون غنی فارسی رو ندارن
ولی ایشون اگه رو همین یکی استپ نکنه و گسترش بده واقعا عالیه
درسته که کومودو در بخش آنتی ویروس ضعف داره ولی گیر دادن به کرک برای یه آنتی ویروس ضعف محسوب نمیشه. بلکه برای ما توی ایران ضعف محسوب میشه. اون هم راحت با دو تا کلیک به لیست سفید اضافه می کنید و تمام میشه.
من چند باری تا الان کل سیستم رو اسکن کردم. به جز کرک، به چیز دیگه ای گیر نداده اون هم مهم نیست چون با یه کلیک میرن توی لیست استثناها .
اتفاقا این امکانات اضافه ای که علاوه بر آنتی ویروس داره باعث میشه که امنیت 99 درصدی حاصل بشه. درباره کیلاگر هم دوست گلم امیر با کیلاگر تست کردن توی محیط کیوسک، و کیلاگر نتونسته کلیدها را ثبت کنه.
من خودم هم با کیلاگر تست کردم بیرون محیط کیوسک، و کیلاگر کار نمی کرد.
Last edited by pcsoft; 30-04-2013 at 18:16.
سلام الان ويروسي دركار نيست ولي سيستم بهم ريخته راهي براي دسترسي به system restore نيست بدليل خرابي اكسپلورر كارنم يكنه وبكاپ من مال 6ماه پيش هستاحتمال زیاد همون برنامه ای که به نت وصل شده،در سیستم اختلال ایجاد کرده.شما از comodo rescue disk استفاده کن.
ازلینک زیر دانلود کن و روی cd یا dvd رایت کن و با بوت از روی cd سیستم رو بالا بیار تا سیستم رو اسکن کنه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)