تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 457 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

برای نصب ورژن جدید باید قبلی رو پاک کنیم یا نه؟
    لازم نیست پاک کنید با اپدیت این کارو انجام بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام من يه برنامه رو عصر داشتم پاك ميكردم كه كومودو ميگفت آتيستالش ويروس وقرنطينش كرده بود ولي يه حذف ديگه هم داشت كه من زدم پاك كنه آخرش ميخواست به نت وصل بشه مااجازه داديم ولي سيستم هنگ كرد وريست شد بعدش خيلي برنامه هاي من كارنميكرد وماي كامپيوتر هم رفته بود به دليل خراب شدن اكسپلورر system restoreهم كارنميكنه .حالامن چه كنم مشكل برطرف بشه (ضمنا خودفايروال كومودو هم بالا نمياد وعيب يابي هم عيبي رو تشخيص نميده ،انواع نرم افزار هاي تعميرگرهم امتحان كردم جواب نداده ،بكاپ هم مال خيلي وقت پيش رو دارم .لطفا كمك كنيد بگيد فايل سيستم ريستور رو نميشه بابرنامه هاي ديگه بازكرد وكجا ذخيره ميشه )ممنون

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

برای نصب ورژن جدید باید قبلی رو پاک کنیم یا نه؟
    شما اگه فایل نصبی رو دانلود کردی،برای اینکه حجم بیشتر استفاده نکنی می تونی با همون،کومودو رو آپگرید کنی و همونطور که پدرام عزیز هم گفت،با آپدیت هم به ورژن جدید میرسی.هیچ فرقی بینشون نیست.
    سلام من يه برنامه رو عصر داشتم پاك ميكردم كه كومودو ميگفت آتيستالش ويروس وقرنطينش كرده بود ولي يه حذف ديگه هم داشت كه من زدم پاك كنه آخرش ميخواست به نت وصل بشه مااجازه داديم ولي سيستم هنگ كرد وريست شد بعدش خيلي برنامه هاي من كارنميكرد وماي كامپيوتر هم رفته بود به دليل خراب شدن اكسپلورر system restoreهم كارنميكنه .حالامن چه كنم مشكل برطرف بشه (ضمنا خودفايروال كومودو هم بالا نمياد وعيب يابي هم عيبي رو تشخيص نميده ،انواع نرم افزار هاي تعميرگرهم امتحان كردم جواب نداده ،بكاپ هم مال خيلي وقت پيش رو دارم .لطفا كمك كنيد بگيد فايل سيستم ريستور رو نميشه بابرنامه هاي ديگه بازكرد وكجا ذخيره ميشه )ممنون
    احتمال زیاد همون برنامه ای که به نت وصل شده،در سیستم اختلال ایجاد کرده.شما از comodo rescue disk استفاده کن.
    ازلینک زیر دانلود کن و روی cd یا dvd رایت کن و با بوت از روی cd سیستم رو بالا بیار تا سیستم رو اسکن کنه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من تو این مدت که با کمودو کار کردم فهمیدم فالس بسیار بسیار زیادی داره حتی من چند فالس رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم و اون به پشتیبانی کمودو گفت و اونا برطرفش کردن ولی باز الان با کمال تعجب ویروس میشناستشون .

و به تمام کرک ها هم گیر میده نه اینکه به بعضی از کرک ها به همه کرک ها . و تو کامپیوتر من چیز های پیدا میکنه که ادم شاخ در میاره بد میرم با ویروس توتال اسکن میکنم میبینم فقط کمودو میشناسه حتی یک بار یک فایل رو ویروس تشخیص میداد در ویروس توتال اسکن کردم هیچ انتی ویروسی حتی کمودو هم نمیشناخت ولی در کامپیوتر من انو ویروس میشناخت در کل احساس میکنم کمودو خیلی تازه وارده و نمیشه کامل بهش اعتماد کرد
    و در نتیایج تست هم هر وقت شرکت کرد خراب کرد و امتیاز پاینی گرفت. و معلوم نیست بتونه سسیستم رو امن نگه داره . اما امکاناتی داره که باعث میشه ادم از این اشگالات بگذره .

ولی هنوز معلوم نیست در مقابل کی لاگر ها و اون ویروس های که از صفحه عکس میگیرن چجوری عمل میکنه چون من خرید اینترنتی زیاد میکنم برام مهمه .

5. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

~~~

داره خودمونی میشه mhimhdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Tehran, Arak

پيش فرض

Comodo هنوز مشکل کریو را حل نکرده.

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    من برای مسدود کردن یک سایت داشتم با قوانین فایروال کار می کردم اما فکر می کنم یکی از اونها رو حذف کردم و انگار نسبت به قبل کمتر هستن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان برای شما هم فقط همین قوانین هست یا بیشتر
    اگه کمتر شدن باید چطور برگردونمشون
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من برای مسدود کردن یک سایت داشتم با قوانین فایروال کار می کردم اما فکر می کنم یکی از اونها رو حذف کردم و انگار نسبت به قبل کمتر هستن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان برای شما هم فقط همین قوانین هست یا بیشتر
    اگه کمتر شدن باید چطور برگردونمشون
    با تشکر
    برای من اینطوریه ، ولی نمیدونم چطوری باید این قوانین رو برگردونی!

9. این کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همه از خدائیم و بسویش بازمیگردیم

پيش فرض

من تو این مدت که با کمودو کار کردم فهمیدم فالس بسیار بسیار زیادی داره حتی من چند فالس رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم و اون به پشتیبانی کمودو گفت و اونا برطرفش کردن ولی باز الان با کمال تعجب ویروس میشناستشون .

و به تمام کرک ها هم گیر میده نه اینکه به بعضی از کرک ها به همه کرک ها . و تو کامپیوتر من چیز های پیدا میکنه که ادم شاخ در میاره بد میرم با ویروس توتال اسکن میکنم میبینم فقط کمودو میشناسه حتی یک بار یک فایل رو ویروس تشخیص میداد در ویروس توتال اسکن کردم هیچ انتی ویروسی حتی کمودو هم نمیشناخت ولی در کامپیوتر من انو ویروس میشناخت در کل احساس میکنم کمودو خیلی تازه وارده و نمیشه کامل بهش اعتماد کرد
    و در نتیایج تست هم هر وقت شرکت کرد خراب کرد و امتیاز پاینی گرفت. و معلوم نیست بتونه سسیستم رو امن نگه داره . اما امکاناتی داره که باعث میشه ادم از این اشگالات بگذره .

ولی هنوز معلوم نیست در مقابل کی لاگر ها و اون ویروس های که از صفحه عکس میگیرن چجوری عمل میکنه چون من خرید اینترنتی زیاد میکنم برام مهمه .
    پدرام جون منم میخواستم چن وقت پیش همینو بگم کمودو هنوز کار زیادی داره تا یه آنتی ویروس مطرح بشه
    گفتم بگم ولی jadda ممکنه نارحت بشه
    ولی اینکاری که این دوست عزیز کردن و فارس کردنش از خود آنتی مهمتره
    کار بزرگی کردن - بیشتر آنتیها ای همه زبون دارن ولی زبون غنی فارسی رو ندارن
    ولی ایشون اگه رو همین یکی استپ نکنه و گسترش بده واقعا عالیه

11. این کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

درسته که کومودو در بخش آنتی ویروس ضعف داره ولی گیر دادن به کرک برای یه آنتی ویروس ضعف محسوب نمیشه. بلکه برای ما توی ایران ضعف محسوب میشه. اون هم راحت با دو تا کلیک به لیست سفید اضافه می کنید و تمام میشه.
    من چند باری تا الان کل سیستم رو اسکن کردم. به جز کرک، به چیز دیگه ای گیر نداده اون هم مهم نیست چون با یه کلیک میرن توی لیست استثناها .
    اتفاقا این امکانات اضافه ای که علاوه بر آنتی ویروس داره باعث میشه که امنیت 99 درصدی حاصل بشه. درباره کیلاگر هم دوست گلم امیر با کیلاگر تست کردن توی محیط کیوسک، و کیلاگر نتونسته کلیدها را ثبت کنه.
    من خودم هم با کیلاگر تست کردم بیرون محیط کیوسک، و کیلاگر کار نمی کرد.
    Last edited by pcsoft; 30-04-2013 at 18:16.

13. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

احتمال زیاد همون برنامه ای که به نت وصل شده،در سیستم اختلال ایجاد کرده.شما از comodo rescue disk استفاده کن.
    ازلینک زیر دانلود کن و روی cd یا dvd رایت کن و با بوت از روی cd سیستم رو بالا بیار تا سیستم رو اسکن کنه.
    سلام الان ويروسي دركار نيست ولي سيستم بهم ريخته راهي براي دسترسي به system restore نيست بدليل خرابي اكسپلورر كارنم يكنه وبكاپ من مال 6ماه پيش هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •