تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 263 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید

چند مدتی نبودم . مشکل sleep حل شد ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

شما که 8 نصب کردی با کلید Fn برای کم و زیاد کردن نور صفحه یا صدا مشکلی ندارید ؟
    وای فای چطور به درستی کار میکنه ؟
    خیر دوست عزیز .. ویندوز 8 با کلید های Fn هیچ مشکلی نداره ... همچنین وای فای به درستی کار میکنه !

** توجه داشته باش که برای کارکرد صحیح دکمه های Fn ، باید برنامه HP Hotkey Support رو از سایت اچ پی ( مناسب برای ویندوزت ) دانلود و نصب کنی ...

3. 2 کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام منم مشگل اسلیپ دارم واقعا نمیدونم باید چی کار کنم کاش یه لپ تاپی خریده بودم که این همه ذهنما درگیر نمی کردالان دقیقا ده روزه که این لپ تاپ را خریدم پدرما در اورده تازه شانس اوردم زیاد اهل بازی نیستم وگرنه یه pes را هم نمیتونه به خوبی اجرا کنه با اینکه سوییچ هم میکنه...................

5. این کاربر از msh303 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

صفحه های قبلی رو خوندم

فکر کنم باید گرافیک رو از Hp دانلود کرد
    اگه کسی لینک دانلود داره بده ممنون میشم
    win 8
    64 biiti
    از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن
    در ضمن سوئیچ کردن گرافیک رو یادت نره.

7. 3 کاربر از Zeit Geist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اینکه نصب بود
    قبلا هم سئویچ میکردم وبازی میکردما
    اما بازم تیک داره که ...
    :(
    یعنی چی 2 میلیون پول دادم اخه

9. این کاربر از Zed.bazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

این لپتاب گیم نیست؛ok؟

11. 2 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hoomanhooman2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز منم تا حدی مشکل شما رو داشتم ...
    نکته اول اینکه این لپتاپ کلا لپتاپ گیم نیست ... و انتظار خیلی بالایی نباید ازش داشته باشی ...

دوم اینکه نصب درایوراش یکم بد قلق ه ... خودم به شخصه یه بار بدون توجه همه درایورهای این مدل رو از سایت HP گرفتم و دانلود کردم ...
    کارایی ش به شدت پایین اومد و گرافیک هم سوییچ نمیشد ... یا اگه میشد عملکرد خوبی نداشت ...

بعد چند روز دوباره ویندوز رو عوض کردم ... درایور ها رو سعی کردم از روی اسمشون فقط اونای که مورد نیازه نصب کنم . در مورد گرافیک فقط درایور AMD رو از سایت HP دانلود کنین. و الان GTA IV : Liberty City رو روی بهترین کانفیگ روون اجرا میکنم.

یه مسئله دیگه ای هم که وجود داره اینه که بعضی از نرم افزارایی که سایت HP گذاشته مثل HP Connectio Manager یه جورایی باعث کند شدن میشن (این تجربه شخصیه و دوستان نظر بدن در این مورد).

به هرحال فک میکنم از درایور ها و نرم افزارایی که تو سایت hp هست ، فقط اونایی که واقعا نیازه رو نصب کنین نتیجه بهتری میگیرین.

13. 3 کاربر از hoomanhooman2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست عزیز منم تا حدی مشکل شما رو داشتم ...
    نکته اول اینکه این لپتاپ کلا لپتاپ گیم نیست ... و انتظار خیلی بالایی نباید ازش داشته باشی ...

دوم اینکه نصب درایوراش یکم بد قلق ه ... خودم به شخصه یه بار بدون توجه همه درایورهای این مدل رو از سایت HP گرفتم و دانلود کردم ...
    کارایی ش به شدت پایین اومد و گرافیک هم سوییچ نمیشد ... یا اگه میشد عملکرد خوبی نداشت ...

بعد چند روز دوباره ویندوز رو عوض کردم ... درایور ها رو سعی کردم از روی اسمشون فقط اونای که مورد نیازه نصب کنم . در مورد گرافیک فقط درایور AMD رو از سایت HP دانلود کنین. و الان GTA IV : Liberty City رو روی بهترین کانفیگ روون اجرا میکنم.

یه مسئله دیگه ای هم که وجود داره اینه که بعضی از نرم افزارایی که سایت HP گذاشته مثل HP Connectio Manager یه جورایی باعث کند شدن میشن (این تجربه شخصیه و دوستان نظر بدن در این مورد).

به هرحال فک میکنم از درایور ها و نرم افزارایی که تو سایت hp هست ، فقط اونایی که واقعا نیازه رو نصب کنین نتیجه بهتری میگیرین.
    شماچه ویندوزی دارید ؟
    32 یا 64 ؟

15. این کاربر از Zed.bazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hoomanhooman2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قاعدتا واسه سیستمی که 8 گیگ رم داره ویندوز 32 بیتی نصب نمیکنم ، Se7en Ultimate 64 bit

17. 2 کاربر از hoomanhooman2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

درود

من تقریبا از این لپ تاپ راضیم .تنها مشکلم همون sleep هست . که مشکل کوچکی هم نیست . لپ تاپ یکی از مزیت هاش اینه که هر وقت لازم نداشتی درشو ببندی و لازم داشتی درشو وا کنی و کار کنی .
    الان دیگه کلا sleep رو روی never گذاشتم . میترسم بره روی sleep و تمام برنامه هایی که بازه از بین بره ..
    کسی از دوستان پیگیری نکرده واقعا ؟ توی فروم های مربوط به HP باید راه حلی باشه .

.....

چند روز پیش یکی از دوستام یه لپ تاپ acer آورد واسم . تازه خریده بود و ویندوز نداشت . آورد که واسش ویندوز بریزم . یه نکته خوبی که داشت یه DVD همراهش بود که اورجینال واسه شرکت acer بود و تمام درایور ها رو خودش بود . باز که میشد فقط کافی بود کلید setup رو بزنی . خودش تمام درایور ها رو به ترتیب نصب میکرد و بعد یه ریستارت همه چیز ok بود . خیلی خوشم اومد .
    البته از خود لپ تاپش خوشم نیومد .

19. 2 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •