سلام دوستان
خسته نباشید
چند مدتی نبودم . مشکل sleep حل شد ؟
ممنون
سلام دوستان
خسته نباشید
چند مدتی نبودم . مشکل sleep حل شد ؟
ممنون
خیر دوست عزیز .. ویندوز 8 با کلید های Fn هیچ مشکلی نداره ... همچنین وای فای به درستی کار میکنه !
** توجه داشته باش که برای کارکرد صحیح دکمه های Fn ، باید برنامه HP Hotkey Support رو از سایت اچ پی ( مناسب برای ویندوزت ) دانلود و نصب کنی ...
سلام منم مشگل اسلیپ دارم واقعا نمیدونم باید چی کار کنم کاش یه لپ تاپی خریده بودم که این همه ذهنما درگیر نمی کردالان دقیقا ده روزه که این لپ تاپ را خریدم پدرما در اورده تازه شانس اوردم زیاد اهل بازی نیستم وگرنه یه pes را هم نمیتونه به خوبی اجرا کنه با اینکه سوییچ هم میکنه...................
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن
در ضمن سوئیچ کردن گرافیک رو یادت نره.
اینکه نصب بود
قبلا هم سئویچ میکردم وبازی میکردما
اما بازم تیک داره که ...
:(
یعنی چی 2 میلیون پول دادم اخه![]()
دوست عزیز منم تا حدی مشکل شما رو داشتم ...
نکته اول اینکه این لپتاپ کلا لپتاپ گیم نیست ... و انتظار خیلی بالایی نباید ازش داشته باشی ...
دوم اینکه نصب درایوراش یکم بد قلق ه ... خودم به شخصه یه بار بدون توجه همه درایورهای این مدل رو از سایت HP گرفتم و دانلود کردم ...
کارایی ش به شدت پایین اومد و گرافیک هم سوییچ نمیشد ... یا اگه میشد عملکرد خوبی نداشت ...
بعد چند روز دوباره ویندوز رو عوض کردم ... درایور ها رو سعی کردم از روی اسمشون فقط اونای که مورد نیازه نصب کنم . در مورد گرافیک فقط درایور AMD رو از سایت HP دانلود کنین. و الان GTA IV : Liberty City رو روی بهترین کانفیگ روون اجرا میکنم.
یه مسئله دیگه ای هم که وجود داره اینه که بعضی از نرم افزارایی که سایت HP گذاشته مثل HP Connectio Manager یه جورایی باعث کند شدن میشن (این تجربه شخصیه و دوستان نظر بدن در این مورد).
به هرحال فک میکنم از درایور ها و نرم افزارایی که تو سایت hp هست ، فقط اونایی که واقعا نیازه رو نصب کنین نتیجه بهتری میگیرین.
شماچه ویندوزی دارید ؟
32 یا 64 ؟
قاعدتا واسه سیستمی که 8 گیگ رم داره ویندوز 32 بیتی نصب نمیکنم، Se7en Ultimate 64 bit
درود
من تقریبا از این لپ تاپ راضیم .تنها مشکلم همون sleep هست . که مشکل کوچکی هم نیست . لپ تاپ یکی از مزیت هاش اینه که هر وقت لازم نداشتی درشو ببندی و لازم داشتی درشو وا کنی و کار کنی .
الان دیگه کلا sleep رو روی never گذاشتم . میترسم بره روی sleep و تمام برنامه هایی که بازه از بین بره ..
کسی از دوستان پیگیری نکرده واقعا ؟ توی فروم های مربوط به HP باید راه حلی باشه .
.....
چند روز پیش یکی از دوستام یه لپ تاپ acer آورد واسم . تازه خریده بود و ویندوز نداشت . آورد که واسش ویندوز بریزم . یه نکته خوبی که داشت یه DVD همراهش بود که اورجینال واسه شرکت acer بود و تمام درایور ها رو خودش بود . باز که میشد فقط کافی بود کلید setup رو بزنی . خودش تمام درایور ها رو به ترتیب نصب میکرد و بعد یه ریستارت همه چیز ok بود . خیلی خوشم اومد .
البته از خود لپ تاپش خوشم نیومد .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)