تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 149 از 328 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

بحثی که بخواد سودمند باشه ، به دید بنده نبود ... واقعیتی هست که همه ی ما داریم تو جامعه میبینیم و شما به عنوان نماینده دخترخانمها داری کتمانش میکنی ( یه جورایی براتون سنگینه پذیرفتن این واقعیت ) و یه جورایی جنگ پسر و دختر شده ...

آنچه را که عیان است چه حاجت به بیان است

+ ضمنا پست قبلیم مفهوم قشنگی داشت ... تامل کن روش .

ایشون نماینده خانوم ها نیست ایشون صرفا نظر شخصی خودشون رومیگند که از قضا یک خانوم هم نظر ایشون رو

در مورد این بحث تایید میکنه

واقع بین باشید .یک زن با یک مرد برابر هستش پس چه دلیلی وجود داره که یک مرد اپشن های بیشتری برای انتخاب کردن

داشته باشه؟! خوشبختانه جامعه ما در حال گذار از سنت به مدرنیته هست و الان اکثر خانوم ها تمایل به کار کردن و مستقل شدن

دارند وقتی یک خانوم میتونه مستقل باشه و میتونه تصمیم بگیره برای زندگیش چرا باید منتظر انتخاب شدن توسط یک مرد باشه ؟!

در حالی که با یک انتخاب معقولانه که بر اساس شناخت بین طرفین در یک بازه زمانی حداقل 5 ماه به عنوان صرفا اشنایی و نه دوستی

میتونه بر اساس شناختی که تو این مدت به وجود اومده اینده و خوشبختیش رو تضمین کنه

شما در قرن 21 م انتظار دارید یک خانوم رفتارهای قرون وسطایی داشته باشه ؟! احتمالا بعد از ازدواج در مورد کار کردن خانوم . پوشش

خانوم . رفتار خانوم . امد و شد خانوم . طرز نگاه خانوم (دیدگاه) به زندگی همه تحت کنترل مرد باشه !

.

2. 4 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

چرا سرچشمه ی بیماری رو رها کنیم به دنبال بعدش باشیم؟
    بهتره از ریشه این پاکسازی صورت بگیره و دختر خانم ها خودشون رو کنترل کنند ...

سرچشمه ! غرور و شخصیت مرد هست

یک مرد باوقار هرگز وقارش اجازه نمیده دنبال یک خانوم صرفا به دلیل جذابیت ظاهری بره

همون طور که یک خانوم باوقار بر اساس وقارش هرگز یک مرد رو صرفا به دلیل جذابیت مالی انتخاب نمیکنه

همه چیز در نهایت به خود شخص و دیدگاه شخص نسبت به خودش برمیگرده

.

4. 3 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

جین کر جمله ای جالبی داره که میگه :
    ازدواج با یک زن مثل خریدن کالایی است که مدت ها مشتاقانه از پشت ویترین تماشایش کرده اید اما وقتی به خانه می رسید از خریدنش پشیمان می شوید.

این جمله در کشورمون ، متاسفانه خیلی صدق میکنه ....

یکنظریه دیگه هم میگه از ویترین بیاریدش بیرون ! دعوتش کنید کافی شاپ بشینید باهاش در مورد اهدافش / دنیاش/

طرز نگاهش به زندگی/ طرز نگاهش به خود (خودبینی) / طرز نگاهش به ادم های اطراف / طرز رفتارش با ادم های اطراف /

ایا اهدافش با اهداف شما همخوانی داره؟ / ایا زن سنتی هست یا مدرن؟ / مستقل هست ؟/ وابستگی بیش از حد به خانواده نداره ؟/

ایا عقایدش با عقاید شما هم خوانی داره؟/ و و و . . .

وقتی از پشت ویترین (بر اساس ظاهر . خانواده . و یا وضع مالی ) به جنس مخالف نگاه میکنید انتظار این رو داشته باشید که وقتی با ایشون

وارد یک زندگی مشترک میشید از انتخابش پشیمون بشید !!

.

6. 3 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ایشون نماینده خانوم ها نیست ایشون صرفا نظر شخصی خودشون رومیگند که از قضا یک خانوم هم نظر ایشون رو

در مورد این بحث تایید میکنه

واقع بین باشید .یک زن با یک مرد برابر هستش پس چه دلیلی وجود داره که یک مرد اپشن های بیشتری برای انتخاب کردن

داشته باشه؟! خوشبختانه جامعه ما در حال گذار از سنت به مدرنیته هست و الان اکثر خانوم ها تمایل به کار کردن و مستقل شدن

دارند وقتی یک خانوم میتونه مستقل باشه و میتونه تصمیم بگیره برای زندگیش چرا باید منتظر انتخاب شدن توسط یک مرد باشه ؟!

در حالی که با یک انتخاب معقولانه که بر اساس شناخت بین طرفین در یک بازه زمانی حداقل 5 ماه به عنوان صرفا اشنایی و نه دوستی

میتونه بر اساس شناختی که تو این مدت به وجود اومده اینده و خوشبختیش رو تضمین کنه

شما در قرن 21 م انتظار دارید یک خانوم رفتارهای قرون وسطایی داشته باشه ؟! احتمالا بعد از ازدواج در مورد کار کردن خانوم . پوشش

خانوم . رفتار خانوم . امد و شد خانوم . طرز نگاه خانوم (دیدگاه) به زندگی همه تحت کنترل مرد باشه !

.
    دوست عزیزم ایشون دوست دارن هر بحثی رو با طرز فکـر خودشـون برداشت کـنن منظـور من خیلی واضـح و روشـن این بود که دخـتر ها حـق این رو دارن

مثل یه پسر که درباره اخلاقیات و رفتار یه دختر اجازه کنکاش و نهایتا انتـخاب داره رفتار و اخلاقیـات کسـی که قرار هسـت مورد انتخابـش قرار بگیـره رو زیر

نظر داشته باشن و بعد انتخاب کنن ولی تو جامعه ما اجازه کنکاش درباره اخلاقیات پسـر ها داده نمی شه چون معمولا بی اخلاقی بعضی پسرها موضوع

کاملا طبیعی هست ...

ولی ایشون برداشتشون از صحبت های من چیزی هست که دلشون می خواد برداشت کنـن من و سایرین هم مسئول برداشت های ایـشون نیستـیم

ایشون آزاد هستن بر اسـاس زندگی خودشـون یا دخترهایی که در اطراف خودشون هسـت نظر بدن ولی این دربـاره کل جامعـه عمومیـت نداره و ما هم

مسئولیتی در قبال تغییر دادن طرز فکر ایشون نداریم ..

8. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پس چی؟ انتظار داری زن بره خواستگاری و بره جلو به پسره بگه من ازت خوشم اومده .. توروخدا بیا منو بگیر؟

دختر زمانی میتونی پسری رو زیر نظر بگیره و رفتارش رو بررسی کنه که از طرف اون پسر انتخاب شده باشه ..... مغازه که نیست ، دختر زیرچشمی کل پسرها رو زیر نظر بگیره تا بخواد کیس مورد نظرش رو پیدا کنه ...

قرن 21 که چه عرض کنم ، الان طوری شده که طرف هر اشتباهی میکنی میندازه گردن قرن و تحول و مدرن شدن و این داستانا ... خدا پدر و مادر قرن رو بیامرزه که بهانه داد دست یه قشری از مردم ...

انتخاب شدن فقط توسط پسر انجام میشه و خواهد شد ..... والا اون چیزی ما داریم بیرون میبینیم چیز دیگس ...

(حذف شد )
    حالا شما به اعصاب خودتون مسلط باشین اینجا انجمن سبک زندگی است نه دادگاه خانواده ..

شما تو پست های قبلی فرمودین تا به حال دختری با شما صحبت هم نکرده ! (اگر طرز برخورد و صحبت کردنتون تو دنیای واقعی هم به همین شکل باشه که حق دارن ..: دی )

اگر فرضا دختری از اطرافیان شما این شخصیت و خصوصیتی که ازش ناراحت هستین رو داره نباید اقلیت رو به اکثریت نسبت بدین با توجه به اینکه شما با اقلیت هم ارتباطی نداشتین!

دیگه چه برسه به اینکه درباره اکثریت جامعه از تجربیاتی که هرگز نداشتین صحبت می کنید !

10. 5 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

حالا شما به اعصاب خودتون مسلط باشین اینجا انجمن سبک زندگی است نه دادگاه خانواده ..

شما تو پست های قبلی فرمودین تا به حال دختری با شما صحبت هم نکرده ! (اگر طرز برخورد و صحبت کردنتون تو دنیای واقعی هم به همین شکل باشه که حق دارن ..: دی )

اگر فرضا دختری از اطرافیان شما این شخصیت و خصوصیتی که ازش ناراحت هستین رو داره نباید اقلیت رو به اکثریت نسبت بدین با توجه به اینکه شما با اقلیت هم ارتباطی نداشتین!

دیگه چه برسه به اینکه درباره اکثریت جامعه از تجربیاتی که هرگز نداشتین صحبت می کنید !
    (حذف شد)

فعلا که شما عصبانی شدید .... حقم داری ... اگه منم بودم شاید حقیقت رو قبول نمیکردم ولی عیبی نداره
    به سوال من پاسخ ندادی و طفره رفتی ! دخترای امروزی هر کاری میخوان میکنن و اسمش رو میزان امروزی فکر کردن ... شما انتظار داری که دختر بره خواستگاری پسر که این ممکن نیست ... در صورتی دختر میتونه رفتار یه پسر رو زیر نظر بگیره که از قبل انتخاب شده باشه ...
    Last edited by F l o w e r; 27-10-2013 at 22:08. دليل: بی ارتباط با موضوع تاپیک

12. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

ما مرد های خاصی رو با دلایلی که راجع به اونها صحبت کردیم گفتیم بیمار هستند اگه دخترها هم اون مشکل رو داشته

باشند بیمار هستند .بیماری جنسیت نمیشناسه : )

امار و ارقام ؟ کدوم امار و ارقام ؟

تعریف زن مستقل : زنی که بر اساس اهداف .خودباوری .توان . شروع به ساختن زندگی خودش میکنه و در این نوع دختران به

دلیل نوع نگرش به زندگی معمولا سعی میکنند به طریقی خودشون رو به یک استقلالی از هر لحاظ برسونند و به دلیل اعتماد به نفس

درستی که دارند به خودشون تکیه میکنند و دنبال تکیه گاه نیستند بلکه این دختران عالبا هنگام انتخاب

شخصی برای ازدواج دنبال کسی با معیار های خودشون میگردند برای ساختن یک زندگی مشترک بر اساس یک نگاه مشترک عقاید نزدیک

به هم در قالب کلان ( نه جزییات ) برای ساختن یک اینده بهتر

و این دخترها به دلیل نوع شخصیتشون اگه ذره ای قد وبالا و فیس جذاب داشته باشند بسیار جلب توجه میکنند هر چند که خیلی از

اقایون به دلیل احساس ضعف در برابر این دخترها این شرایط رو قبول نداشته باشند !

در هر صورت یک خانوم باید مستقل باشه چون اگه خانومی بعد از ازدواج خونه دار باشه به دلیل نداشتن مشغله شروع به وابستگی به همسر

میکنه و زندگی به چالش کشیده میشه . . .

در ضمن هر چند تامین مالی به عهده مرد هست اما وقتی یک خانوم میتونه کار کنه چرا باید یک شخصیت محتاج از خودش به نمایش بزاره ؟!!

.
    Last edited by F l o w e r; 27-10-2013 at 22:26. دليل: حذف نقل قول

14. این کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

XXS

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

همون طور که یک خانوم باوقار بر اساس وقارش هرگز یک مرد رو صرفا به دلیل جذابیت مالی انتخاب نمیکنه
    بله این قضیه بطور واضح مشخصه ...

دعوتش کنید کافی شاپ بشینید باهاش در مورد اهدافش / دنیاش/

طرز نگاهش به زندگی/ طرز نگاهش به خود (خودبینی) / طرز نگاهش به ادم های اطراف / طرز رفتارش با ادم های اطراف /

اهدافش مشخصه .. یه بنده خدا هم پیدا شده حقیقت رو گفته شما شاکی شدی؟

دوست عزیزم ایشون دوست دارن هر بحثی رو با طرز فکـر خودشـون برداشت کـنن منظـور من خیلی واضـح و روشـن این بود که دخـتر ها حـق این رو دارن

مثل یه پسر که درباره اخلاقیات و رفتار یه دختر اجازه کنکاش و نهایتا انتـخاب داره رفتار و اخلاقیـات کسـی که قرار هسـت مورد انتخابـش قرار بگیـره رو زیر

نظر داشته باشن و بعد انتخاب کنن
    هرچیزی اصولی و قواعدی داره .... زمان این بحث ها زمانیه که پسر قصد رفتن به خواستگاری رو داشته باشه .... نه اینکه خودش به عنوان یه بزرگتر دنبال پسر مورد علاقش باشه و با چند نفر رابطه مخفی و .. برقرار کنه تا بخواد کیس مورد علاقش رو پیدا کنه .... هرچند که الان همه خودسر اینکارو انجام میدن ...

ولی ایشون برداشتشون از صحبت های من چیزی هست که دلشون می خواد برداشت کنـن من و سایرین هم مسئول برداشت های ایـشون نیستـیم

ایشون آزاد هستن بر اسـاس زندگی خودشـون یا دخترهایی که در اطراف خودشون هسـت نظر بدن ولی این دربـاره کل جامعـه عمومیـت نداره و ما هم

مسئولیتی در قبال تغییر دادن طرز فکر ایشون نداریم ..
    بله درسته ... شما مسئول صحبت های خودت هستی ...

(حذف شد)
    Last edited by F l o w e r; 27-10-2013 at 22:15. دليل: مسائل حاشیه ای

16. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ماشالله!کجا اومده تاپیک!
    بچه ها من 1 سوال دارم. اینکه دختر واسش خواستگار میره و این دختره که اختیار کامل داره تو قبول یا رد اون خواستگار،چطور میشه که اون دختر انتخاب شده؟اون که خودش انتخاب کرده!یعنی اگر انتخاب شده پس چرا مثلا با خواستگار قبلیش ازدواج نکرده؟چرا میگید دختر باید بشینه تا انتخاب بشه؟این کجاش انتخاب شدنه؟(حالا شماروبخدا نگید اصلا کو خواستگار!)
    بعدشم ما مشکلمون تو جریان ازدواج اینه که دیده ها و تجربیات محدود و ناقص خودمون رو تعمیم میدیم به همه جامعه(دقیقا این اشتباهو خودمم داشتم و بعد متوجه شدم که نه همیشه اونطوری که من فکر میکردم نبوده)
    Last edited by deadboy; 27-10-2013 at 23:08.

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

شما امار رو مرور کنید:

ایران رتبه اول جراحی زیبایی بینی در دنیا

ایران رتبه اول استفاده ازلوازم ارایشی در خاورمیانه

اون هم با توجه به وضع اقتصادی مملکت که بر میزان درامد تاثیر میگذاره

دلیل این رفتارها این هست که متاسفانه خانواده ها به دخترهاشون اموزش درست ندادند که اون ها جذاب .موفق و... هستند و میتونند به خودشون تکیه کنند

و مطمینا دختر خانومی که به خودش ایمان داشته باشه و اعتماد به نفس داشته باشه هرگز برای جلب توجه ارایش غلیط نمیکنه

.
    آمارجهانی رو نگاه کنید نه آمار خاورمیانه رو ...

درباره ی جراحی هم این آمار جراحی زیبایی همش مربوط به خانم ها نیست .

از طرفی زیباتر شدن هم حق هر کسیه ، من بیشتر تاکید به حجاب دارم که الان درمقایسه با سایر کشورهای جهان خیلی پوشیده تر هستیم ...

یه مرد ایرانی باید طوری باشه که اگه با زنش که حجاب داره از ایران رفت یه کشور دیگه ، بتونه رفتار خودش رو کنترل کنه ...

19. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •