اول دیسک دو رو بذار بازیو اجرا کن خودش پیام میده دیسک 1 بعد اون موقع دیسک 1 رو بذار و نصب کن
اول دیسک دو رو بذار بازیو اجرا کن خودش پیام میده دیسک 1 بعد اون موقع دیسک 1 رو بذار و نصب کن
دوستان چطوری پول در بیاریم؟!
رمز پول نیومده هنوز؟!
رمز پول هنوز نیومده،شما چقدر بازی کردید؟دوستان چطوری پول در بیاریم؟!
رمز پول نیومده هنوز؟!
دزدی از ماشین های حمل پول،دزدی از مغازه ها،سرمایه گذاری تو بورس،خرید ملک های مختلف(سینما،فرودگاه و ....) و صد البته دزدی های بزرگ داخل بازی از راه های پول در آوردن هستن.........
این بازی anti-aliasing نداره نه؟ واسه همین گرافیکه ماله من داغونه ! مال همه داغونه ! این لینکو ببینید ! منم همین مشکل رو دارم ! ولی گفتن ماله همه همینجوریه ! که داداش Leon فک کنم نفهمیدین من دقیقا چه مشکلیو میگم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ششs
Last edited by Mool Tee; 21-09-2013 at 08:59.
منم بازي رو تا 15% بازي كردم از نظر گيم پلي و گرافيك و صدا گذاري و ... فوق العاست فقط يه جاي قزيه گير داره يا شايد واسه من اينجوريه صحنه اي كه مايكل اومد تو خونه زنش و با يكي ديد بعد رفتارش خيلي طبيعي بود كه حقيقتا اين موضوع واسه من شده يه چالش كه بفهمم سياست راك استار تو اين مورد چي بوده؟ (من و ياد سريالاي ف ا ر س ي و ا ن انداخت)
Last edited by mojtaba_tanha; 21-09-2013 at 10:38.
والا اون دفعه اول که مشکلتو گفتی اصلا متوجه نشدم :| ولی دیشب که مجبور شدم xbox رو به مانیتور وصل کنم و بازی کنم این مشکل بیشتر به چشمم اومد،شما هم از مانیتور استفاده مینی؟این بازی anti-aliasing نداره نه؟ واسه همین گرافیکه ماله من داغونه ! مال همه داغونه ! این لینکو ببینید ! منم همین مشکل رو دارم ! ولی گفتن ماله همه همینجوریه ! که داداش Leon فک کنم نفهمیدین من دقیقا چه مشکلیو میگم !
روی TV این مشکل رو خیلی راحت میشه نادیده گرفت و به نظرم اگه در مورد گرافیک خیلی هم سخت گیر باشید بعد 15-20 دقیقه عادی میشه و اصلا به چشم نمیاد............
من در مورد اطلاعات گرافیکی/تکنیکی بازی اطلاعات خاصی ندارم ولی فکر کنم بازی anti-aliasing داره ولی فقط برای آیتم ها/مکان های نزدیک،چون مثلا اگه کنار یه دیوار یا ماشین وایسید،این مشکل دیگه وجود نداره و توی اجسام دور این مشکل دیده میشه......
+
Mojtaba_tanha :
اینجور توضیحات در مورد بازی رو توی اسپویلر بزاری بهتره
اورجینالش تو ایران چند درمیاد ؟
به نظرتون 360 رو بگیرم یا ps3 ؟
بعید میدونم ارجینالش فعلا باشه.
ولی اگه باشه حدود 60 دلار و تقریبا 200 تومن.
Xbox360 بگیرید باید دیسک اورجینال داشته باشید که شاید پیدا نشه.
PS3 رو انگار میشه پول رو پرداخت کرد و آنلاین بازی رو با حجم 16 گیگ و ارجینال دانلود کرد.
بنده توی کنسول های نسل فعلی X360 رو ترجیح میدم توی نسل بعدی PS4
چند ماه هم اگه بتونید صبر کنید خرید کنسول های نسل بعدی عاقلانه تره.
![]()
خب Gamespot دیگه تحمل کامنت های بیشمار علیه نقد این بازی نداشته و یک ویدئو دررابطه با این موضوع که چرا 9 داده شده رو وبسایت گزاشته که جالبه ببینید :
راستیتش قصد رفتن روی کنسول رو فعلا ندارم
به صرف این بازی خواستم یه کنسول دست دو بگیرم که صرفا اورجینال بخوره و کپی خور نباشه + یه v اورجینال که هم از نظر قیمت برای خرید به صرفه هم با ضرر کمتر فروش بره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)