تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 301 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اینکار مهدی رحمتی که رفت پنالتی بزنه و کلأ این قبیل کار هارو ما توی زمین چمن وقتی با بچه محل ها میخوایم کل کل کنیم و واسه شوخی و رو کم کنی انجام میدیم نه توی نیمه نهایی جام حذفی یک کشور
    تاکتیک هم که شکر خدا بوسیدیم گذاشتیم کنار
    درود به شرف نداشته ی یه بازیکنی
    راستی نمیدونم این استقلاله همیشگی که اینقد بچه های این تاپیک میگن رو چرا من ندیدم تا حالا! دقت کردین ؟ شایدم من زیاد پرتوقعم یا شاید مشکل از گیرنده ی دیجیتال ما باشه
    کاری هم نمیتونیم بکنیم جز اینکه امیدوار باشیم به بازی توی لیگ با سپاهان و بگیم استقلال قهرمان ، انتقام انتقام

2. 6 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من تو صفحه ی قبلی علت باخت رو گفتم ولی به نظر من یه دلیل دیگه باخت استقلال برنامه ریزی جهت دار سازمان لیگ هست.
    آخه چرا باید بازیکن ما 4 روز استراحت کنن و بازیکنای تیم سپاهان به جز حاج صفی اصلا بازی نکنن.
    به هر حال باختیم و باید قبول کنیم ولی من به انتقام گرفتن از سپاهان امیدوارم
    نه داداش تقصیر خودمون بود ! پنالتی زدن احساسی رحمتی تمرکز حاتمی رو هم بهم زد ! وقتی بازیکن آماده شده برای پنالتی ششم تمام تمرکزش میره رو همون ! عملا از پنالتی 4 یا 5 حاتمی آماده شده بود که ششمیو بزنه !! ولی نزد و هفتمیو زد که واقعا نشون داد تمرکزی براش نداشته !

4. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

صبح یه 10خطی تایپ کردم یه هو اینترنتم قطع شد
    اما در مورد بازی:
    عدم تمرکز بین بازیکنان و مربی موج میزد.اون از ترکیب (زوج خط حمله)و تعویض های امیر قلعه نویی(هاشم بیک زاده)،اون هم از کارت گرفتن های فرت فرت بازیکنان(برهانی-حیدری و..) و احساسی بازیکردنشون(اکبرپور و..).
    نمیدونم چرا قلعه نویی بی خیال این جام حذفی نشد!با یه بازی سبک و نتیجه 1-0بازی رو میدادیم(توی90دقیقه)وخلاص!تا ه میشد قبل از این مرحله کار رو تموم کرد و شر جام حذفی رو از سر تیم کم میکردیم.
    بهرحال امیدوارم حاجی مثل پارسال رفتار نکنه و یه جوری حواشی مالی رو از تیم دور کنه که بدجوری روی اعصاب بازیکنان و مربیانه این موضوع.
    خب ما بازی رو باختم حالا با هر تفاصیلی.چیزی که باقی مونده 2جام لیگ برتر و قهرمانان آسیاست.
    توی لیگ برتر 3بازی مرگ و زندگی داریم که حکم فینال سه گانه رو برامون دارن.
    گهر
    سپاهان
    فولاد
    خدا رو شکر که سپاهان توی تهرانه و فولاد توی خوزستان.از بابت تماشاگر خیالمون راحته.میمونه تمرکز تیم که امیدوارم حاجی بتونه از پسش بربیاد.اگر حاجی با امیر قلعه نویی هماهنگ برن جلو استقلال دست پر فصل رو تموم میکنه در غیر این صورت...

در آخر من با امیر موافقم که استقلال روبه روی سپاهان توی لیگ بهتر بازی میکنه.

پ ن:جای محمد کاربر فعال این تاپیک واقعا خالیه.من که هرچی پرسوجو کردم متوجه نشدم چرا بن شدن اما امیدوارم به زودی به جمع ما اضافه بشن.

6. 7 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

به نظر من راه موفقیت ما ، اعتماد کردن به بازیکنان ذخیره مثل موسوی ،بائو،محمدرضایی،آرزه و .... هست.
    کم کم بوی مصدومیت جباری و نکونام و منتظری به مشام میرسه. انصافا خیلی خسته هستن و همه بازیهامون حساس و نفس گیر شدن.استقلال فعلا داره روی 14-15 بازیکن میچرخه که فشار زیادی رو تحمل کردن . در چند بازی آخر 10نفره شدیم و این فشار رو بیشتر کرد.

باید منطقی باشیم.
    باید قبول کنیم با پیشرفت عجیب فوتبال کره و ژاپن و افت کلی فوتبال ایران نباید انتظار قهرمانی آسیا رو از استقلال داشته باشیم.اینو میپذیرم که باختن به عربها برامون خیلی تلخه اما
    بهتره بازی با الهلال که خارج از خونه هست رو فدای لیگ کنیم و با ذخیره ها که اتفاقا انگیزه زیادی هم دارن بریم تو زمین به امید مساوی.

بیشتر حواسمون باید به لیگ باشه.
    با بردن سپاهان در تهران هم قهرمان لیگ میشیم هم سهمیه سال بعد آسیا رو میگیریم که برامون خیلی مهمه.
    Last edited by federrer; 01-04-2013 at 19:57.

8. 5 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

استقلال این فصل خیلی با حرف و حدیث و بحث بین هوادارانت شروع شد.فاصله بین قشر عظیم هوادارا و مربی و دوری فرهاد..کابوس بدی بود اما با آشتی کنون و همدلی هوادارا و برگشتن جباری و در کورس قهرمانی افتادن دیگه جز حمایت کاری از دست ما بر نمی اومد...حالا نمی دونم بحث اقتصادی بود یا بیکار نبودن هوادارا،توی استادیوم ها خیلی خبری نبود اما توی خونه و لابه لای نوشته و روزنامه ها ی خودی و نظرات انتقاد ها کمتر و کمتر شد تا تو با خیال راحت به کارت برسی اما...راستش از باخت جلوی سپاهان ترسیدم.اینکه چرا توی نیمه کار رو تمام نکردی.چرا فرصت دادی توی خونه کار به شانس و اقبال کشیده بشه؟؟؟فرض کنیم بازی لیگ بود ،اونوقت تو 2 امتیاز از دست داده بودی و این بیشتر منو ناراحت میکنه.میترسم توی لیگ این روزای آخر نجنگی و مثه دفعات قبل ما رو نا امید یکنی...دلم میخواد امسال ،سال تو باشه استقلال...اما فرصت های ظریفی رو از دست میدی. در 2فصل گذشته هم با ناسپاسی از فرصت های خوبی که در پیش رو داشتی ،بخاطر یک امتیاز و یا تفاضل گل قهرمان نشدی و من در شگفتم که چرا برای یکبار دیگه خودت رو در این منگنه قرار دادی.در فصل گذشته اختلاف ما بین سه تیم کم بود و من در این فکر که چرا ما از همون حداقل ها به نفع خودمون مثه دوتیم دیگه سود نبردیم.در تعداد بردها برابر (19) با تراکتور در تساوی ها(9) و شکست ها (6) ،گلهای زده (58) و خورده(34) و در نهایت با یک تفاضل گل کمتر (24) و تراکتور با تفاضل گل +25 شد نایب قهرمان لیگ و کل فاصله تا قهرمان 1 امتیاز بود.دوم و سوم66 امتیاز و اول هم که ...67 امتیاز.اگه در یکی از اون شکست ها تلاش بیشتری میکردی شاید که نه حتما قهرمان میشدی.یا اگه یک باخت تبدیل به تساوی میشد و یک تساوی تبدیل به برد میشد نه؟.میدونم که به خاطر داری ،بودن بازی هایی که میشد نبازی و تساوی نکنی ...فصل قبل تر هم با یک اختلاف در رقابتی سخت باز هم قهرمان نشدی و من فکر میکنم که چرا تو جای رقیب نبودی،چرا گاهی تو مثه اونا حرص و ولع قهرمانی نداری؟؟؟بحث اتفاق و خواست خدا نیست.بحث تلاش تواء که در آخرین لحظات هدفت رو فراموش میکنی،دوست داری بری تو حاشیه و دست به مظلوم نمایی میزنی،استقلال بارها نوشتم خودت باش،مقتدر و با انگیزه.نمی دونم چرا زمین و زمان رو در کمی و کاستی خودت مقصر میدونی..هنر به دست آوردن ستاره ها در دل محدودیت هاست.اگه این بازیکنا دل به سختی نمیدن..پولهای میلیاردی تو خرج پایه ها بکن تا بتونی سقف محکمی برای آینده ات بنا کنی...از فرصت سوزی تو دلخورم ،دوست دارم که قهرمان بشی اما گاهی حس میکنم ته دلت با من همراه نیستی.چرا به دیگران اجازه خودنمایی میدی؟هفته 28 در حالی که سپاهان و تراکتور سازی از سد رقبای خودشون گذشتن ،به جای برد صبا ترجیح دادی مساوی کنی.روزی که سپاهان ،تراکتور سازی رو به توپ بسته بود،بجای اونکه به هر قیمتی به دنبال برد باشی مقابل نفت تهران تن به تساوی دادی در هفته30 !چرا؟؟؟سپاهان باز هم به تو رسید مثه فصول گذشته...بهش نشون بده که هر آغاز پایان متفاوتی داره،اون خوب قدر فرصت ها رو میدونی اما تو هم نشون بده که میتونی،اون بالا بمون،نترس و محکم باش..تنها راه رسیدن غلبه بر سختی ها و مشکلات.من میگم کاش تو بشنویهمه خسته هستن،رقابت ها واسه همه فشرده اس از گهر تا خودت که اون بالایی...اما همه ی اونا سعی میکنن به آینده فکر کنن اما تو درگیر دیروزهایی...روزهایی که بر بام آسیا بودی و امروز برای دوباره رسیدن فقط حرف میزنی.از تکرار حادثه های تو خسته شدم.راستشو بخوای از اینکه با قاطعیت بگم قهرمان میشه ابا دارم،سخته و تو سخترش میکنی.استقلال دیگه راه برگشتی نداری و آخر کاره و جز بردن نمی تونی کار دیگه ای انجام بدی..باید بازی های باقی مونده رو ببری به هر قیمتی...به قیمت قهرمانی دوباره ات...استقلال خودت باش..محکم و پر توان و با انگیزه..میدونم ساق پات خسته ات اما فتح هیچ قله ای با پرواز میسر نیست باید گام برداری و نفس نفس بزنی و صخره ها رو تا قله بالا بری...استقلال هر بازی آخرین فررصت برای قهرمانی تواء..قدر ما رو نه قدر خودت رو بدون.به امید قهرمانی اگر ،فقط اگر فرصت ها رو مغتنم بشموری...مرسی از نگاه و توجه شما و اینکه آقایونی که می تونن خواهش میکنم خواهش میکنم که استقلال رو توی این شرایط تنها نذارید و هر کدوم از شما به نمایندگی از ما خانم ها به ورزشگاه بره و تیم رو حمایت کنه..باز هم ممنونم.

استقلال
    Last edited by mohammad.asghari; 01-04-2013 at 15:38.

10. 5 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط حمایت حمایت میخواد مجیدی باشه یا نباشه میخواد قلعه نوعی باشه یا نه یا فتح الله باشه یا نه ! چند دسته نشیم !!

12. 7 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

13

استقلال این فصل خیلی با حرف و حدیث و بحث بین هوادارانت شروع شد.فاصله بین قشر عظیم هوادارا و مربی و دوری فرهاد..کابوس بدی بود اما با آشتی کنون و همدلی هوادارا و برگشتن جباری و در کورس قهرمانی افتادن دیگه جز حمایت کاری از دست ما بر نمی اومد...حالا نمی دونم بحث اقتصادی بود یا بیکار نبودن هوادارا،توی استادیوم ها خیلی خبری نبود اما توی خونه و لابه لای نوشته و روزنامه ها ی خودی و نظرات انتقاد ها کمتر و کمتر شد تا تو با خیال راحت به کارت برسی اما...راستش از باخت جلوی سپاهان ترسیدم.اینکه چرا توی نیمه کار رو تمام نکردی.چرا فرصت دادی توی خونه کار به شانس و اقبال کشیده بشه؟؟؟فرض کنیم بازی لیگ بود ،اونوقت تو 2 امتیاز از دست داده بودی و این بیشتر منو ناراحت میکنه.میترسم توی لیگ این روزای آخر نجنگی و مثه دفعات قبل ما رو نا امید یکنی...دلم میخواد امسال ،سال تو باشه استقلال...اما فرصت های ظریفی رو از دست میدی. در 2فصل گذشته هم با ناسپاسی از فرصت های خوبی که در پیش رو داشتی ،بخاطر یک امتیاز و یا تفاضل گل قهرمان نشدی و من در شگفتم که چرا برای یکبار دیگه خودت رو در این منگنه قرار دادی.در فصل گذشته اختلاف ما بین سه تیم کم بود و من در این فکر که چرا ما از همون حداقل ها به نفع خودمون مثه دوتیم دیگه سود نبردیم.در تعداد بردها برابر (19) با تراکتور در تساوی ها(9) و شکست ها (6) ،گلهای زده (58) و خورده(34) و در نهایت با یک تفاضل گل کمتر (24) و تراکتور با تفاضل گل +25 شد نایب قهرمان لیگ و کل فاصله تا قهرمان 1 امتیاز بود.دوم و سوم66 امتیاز و اول هم که ...67 امتیاز.اگه در یکی از اون شکست ها تلاش بیشتری میکردی شاید که نه حتما قهرمان میشدی.یا اگه یک باخت تبدیل به تساوی میشد و یک تساوی تبدیل به برد میشد نه؟.میدونم که به خاطر داری ،بودن بازی هایی که میشد نبازی و تساوی نکنی ...فصل قبل تر هم با یک اختلاف در رقابتی سخت باز هم قهرمان نشدی و من فکر میکنم که چرا تو جای رقیب نبودی،چرا گاهی تو مثه اونا حرص و ولع قهرمانی نداری؟؟؟بحث اتفاق و خواست خدا نیست.بحث تلاش تواء که در آخرین لحظات هدفت رو فراموش میکنی،دوست داری بری تو حاشیه و دست به مظلوم نمایی میزنی،استقلال بارها نوشتم خودت باش،مقتدر و با انگیزه.نمی دونم چرا زمین و زمان رو در کمی و کاستی خودت مقصر میدونی..هنر به دست آوردن ستاره ها در دل محدودیت هاست.اگه این بازیکنا دل به سختی نمیدن..پولهای میلیاردی تو خرج پایه ها بکن تا بتونی سقف محکمی برای آینده ات بنا کنی...از فرصت سوزی تو دلخورم ،دوست دارم که قهرمان بشی اما گاهی حس میکنم ته دلت با من همراه نیستی.چرا به دیگران اجازه خودنمایی میدی؟هفته 28 در حالی که سپاهان و تراکتور سازی از سد رقبای خودشون گذشتن ،به جای برد صبا ترجیح دادی مساوی کنی.روزی که سپاهان ،تراکتور سازی رو به توپ بسته بود،بجای اونکه به هر قیمتی به دنبال برد باشی مقابل نفت تهران تن به تساوی دادی در هفته30 !چرا؟؟؟سپاهان باز هم به تو رسید مثه فصول گذشته...بهش نشون بده که هر آغاز پایان متفاوتی داره،اون خوب قدر فرصت ها رو میدونی اما تو هم نشون بده که میتونی،اون بالا بمون،نترس و محکم باش..تنها راه رسیدن غلبه بر سختی ها و مشکلات.من میگم کاش تو بشنویهمه خسته هستن،رقابت ها واسه همه فشرده اس از گهر تا خودت که اون بالایی...اما همه ی اونا سعی میکنن به آینده فکر کنن اما تو درگیر دیروزهایی...روزهایی که بر بام آسیا بودی و امروز برای دوباره رسیدن فقط حرف میزنی.از تکرار حادثه های تو خسته شدم.راستشو بخوای از اینکه با قاطعیت بگم قهرمان میشه ابا دارم،سخته و تو سخترش میکنی.استقلال دیگه راه برگشتی نداری و آخر کاره و جز بردن نمی تونی کار دیگه ای انجام بدی..باید بازی های باقی مونده رو ببری به هر قیمتی...به قیمت قهرمانی دوباره ات...استقلال خودت باش..محکم و پر توان و با انگیزه..میدونم ساق پات خسته ات اما فتح هیچ قله ای با پرواز میسر نیست باید گام برداری و نفس نفس بزنی و صخره ها رو تا قله بالا بری...استقلال هر بازی آخرین فررصت برای قهرمانی تواء..قدر ما رو نه قدر خودت رو بدون.به امید قهرمانی اگر ،فقط اگر فرصت ها رو مغتنم بشموری...مرسی از نگاه و توجه شما و اینکه آقایونی که می تونن خواهش میکنم خواهش میکنم که استقلال رو توی این شرایط تنها نذارید و هر کدوم از شما به نمایندگی از ما خانم ها به ورزشگاه بره و تیم رو حمایت کنه..باز هم ممنونم.

201- منبع مطالب و اخبار را حتما ذکر کنید و ترجیحا لینک صفحه حاوی اون‌ها رو بصورت غیرفعال قرار دهید.

14. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سفر آبی ها به عربستان بدون مجیدی و اشجاری/استقلال دوشنبه شب در ریاض تمرین می کند
    فوتبال ایران/تیم استقلال دوشنبه شب نخستین تمرین خود را در ریاض برگزار خواهد کرد.
    به گزارش اوج نیوز،آبی پوشان از ساعت 21 دوشنبه به وقت محلی،با حضور در زمین شماره 2 ورزشگاه فیصل بن فهد،نخستین جلسه تمرینی خود برای رویارویی با الهلال عربستان را برگزار خواهند کرد.
    استقلال در حالی به عربستان عزیمت می کند که فرهاد مجیدی و حسن اشجاری به دلیل مصدومیت نمی توانند آبی ها را در این سفر همراهی کنند.
    اوج نیوز

16. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه ذره معرفت خوب چیزیه که بعضیا الان نمی خوان داشته باشن!
    مجیدی مصدوم میشه و پنالتی نمی زنه! میگن تقصیر قلعه نوییه!
    علی حمودی از جو می ترسه و پنالتی نمی زنه میگن تقصیر قلعه نوییه!
    بازیکن استقلال و ناحق اخراج می کنن! میگن تقصیر قلعه نوییه!
    سازمان لیگ به زور می خواد بازی هارو به خاطر انتخابات ریاست جمهوری خرداد ماه زود تموم کنه! میگن تقصیر قلعه نوییه!
    وزارت ورزش 7 ماهه 1 ریال پول به استقلال نداده! میگن تقصیر قلعه نوییه!
    بازیکن 3 تا اشتباه محرض میکنه تیم 3 تا گل می خوره! میگن تقصیر قلعه نوییه!
    اشجاری تصادف می کنه و نمی تونه بازی کنه! میگن تقصیر قلعه نوییه!
    فرهاد مجیدی با اینکه تو تمام بازی های نیم فصل دوم استقلال تو هر بازی 30 دقیقه بازی کرده ! و 2 بار مصدوم شده! (امروز هم مصدوم شد) میگن چرا قلعه نویی فیکس نمی ذارتش!
    مهدی رحمتی با جون و دل تو دروازه زحمت می کشه و دو تا پنالتی مهار می کنه و یه پنالتی خراب میکنه! میگن مگه لیگ محلاته که قلعه نویی میده گلر پنالتی بزنه!
    تیم 20 هفته می بره اسم قلعه نویی نمیاد! ولی یه بازی که می بازه یه عده میشن "مورینیو" و امیر میشه "علی پروین" !
    تو یه بازی امیر از شدت فشار قلبش می گیره ! یه عده میگن چون فرهاد گل زد فشارش افتاد ! (راستی !کدوم مربی دوست نداره تیمش ببره!!؟)
    مـــــــا اســـــتقلالیــــــــــآ افــــــــتادیم به جــــــــون همو داریــــــــم با تبــــــــــر ریشــــــــــه خودمــــــــــونو میزنــــــــــــیم! و کـــــــــل ایــــــــــران نشـــــــــتن از بیـــــــــــرون نگــــــــــامون می کنـــــــــــن ! و از ایـــــــــــــن خودزنـــــــــــی لــــــــذت می بــــــــــــرن! و مــــــــــا ناخواســـــــــــته بنـــــــــــزین میریـــــــــــــزیم رو آتیشــــــــــی که دشمـــــــــــنا روشـــــــــــن کردن!! این حرف آخره منه رفقــــــــــا :
    مــــــــــــــــا اســـــــــــــــتقلالیــ ـــــــــــــــــا !! آره! " خـــــــــــود مـــــــــــا"
    یه روز حجازی و خونه نشین کردیم !
    یه روز پورحیدری رو پیر و منسوخ عنوان کردیم!
    یه روز مظلومی رو بز دل و ترسو خطاب کردیم!
    الان هم داریم با قلعه نویی همون کارها رو می کنیم !
    و خیلی حرف های دیگه که نمیشه زد ...
    چقدر درست گفته بخدا ! خیلی جو گیریم ! فقط میدونم الان قلعه نوعی نبود با این وضعیت مالی کلا جباری دو سه ماه بود تمرینو تعطیل کرده بود !
    Last edited by امير موسر; 01-04-2013 at 19:12.

18. 9 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تیم هم وارد عربستان شهر ریاض شد و برای مساببقه چهارشنبه باید آماده میشه بچه ها از همتون که استقلال رو با تمام وجود دوست دارید خواهش میکنم برا تیم دعا کنید

راستی کسی به روزنامه 90 ایمیل زد و اعتزاض کرد؟

20. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •