استقلال این فصل خیلی با حرف و حدیث و بحث بین هوادارانت شروع شد.فاصله بین قشر عظیم هوادارا و مربی و دوری فرهاد..کابوس بدی بود اما با آشتی کنون و همدلی هوادارا و برگشتن جباری و در کورس قهرمانی افتادن دیگه جز حمایت کاری از دست ما بر نمی اومد...حالا نمی دونم بحث اقتصادی بود یا بیکار نبودن هوادارا،توی استادیوم ها خیلی خبری نبود اما توی خونه و لابه لای نوشته و روزنامه ها ی خودی و نظرات انتقاد ها کمتر و کمتر شد تا تو با خیال راحت به کارت برسی اما...راستش از باخت جلوی سپاهان ترسیدم.اینکه چرا توی نیمه کار رو تمام نکردی.چرا فرصت دادی توی خونه کار به شانس و اقبال کشیده بشه؟؟؟فرض کنیم بازی لیگ بود ،اونوقت تو 2 امتیاز از دست داده بودی و این بیشتر منو ناراحت میکنه.میترسم توی لیگ این روزای آخر نجنگی و مثه دفعات قبل ما رو نا امید یکنی...دلم میخواد امسال ،سال تو باشه استقلال...اما فرصت های ظریفی رو از دست میدی. در 2فصل گذشته هم با ناسپاسی از فرصت های خوبی که در پیش رو داشتی ،بخاطر یک امتیاز و یا تفاضل گل قهرمان نشدی و من در شگفتم که چرا برای یکبار دیگه خودت رو در این منگنه قرار دادی.در فصل گذشته اختلاف ما بین سه تیم کم بود و من در این فکر که چرا ما از همون حداقل ها به نفع خودمون مثه دوتیم دیگه سود نبردیم.در تعداد بردها برابر (19) با تراکتور در تساوی ها(9) و شکست ها (6) ،گلهای زده (58) و خورده(34) و در نهایت با یک تفاضل گل کمتر (24) و تراکتور با تفاضل گل +25 شد نایب قهرمان لیگ و کل فاصله تا قهرمان 1 امتیاز بود.دوم و سوم66 امتیاز و اول هم که ...67 امتیاز.اگه در یکی از اون شکست ها تلاش بیشتری میکردی شاید که نه حتما قهرمان میشدی.یا اگه یک باخت تبدیل به تساوی میشد و یک تساوی تبدیل به برد میشد نه؟.میدونم که به خاطر داری ،بودن بازی هایی که میشد نبازی و تساوی نکنی ...فصل قبل تر هم با یک اختلاف در رقابتی سخت باز هم قهرمان نشدی و من فکر میکنم که چرا تو جای رقیب نبودی،چرا گاهی تو مثه اونا حرص و ولع قهرمانی نداری؟؟؟بحث اتفاق و خواست خدا نیست.بحث تلاش تواء که در آخرین لحظات هدفت رو فراموش میکنی،دوست داری بری تو حاشیه و دست به مظلوم نمایی میزنی،استقلال بارها نوشتم خودت باش،مقتدر و با انگیزه.نمی دونم چرا زمین و زمان رو در کمی و کاستی خودت مقصر میدونی..هنر به دست آوردن ستاره ها در دل محدودیت هاست.اگه این بازیکنا دل به سختی نمیدن..پولهای میلیاردی تو خرج پایه ها بکن تا بتونی سقف محکمی برای آینده ات بنا کنی...از فرصت سوزی تو دلخورم ،دوست دارم که قهرمان بشی اما گاهی حس میکنم ته دلت با من همراه نیستی.چرا به دیگران اجازه خودنمایی میدی؟هفته 28 در حالی که سپاهان و تراکتور سازی از سد رقبای خودشون گذشتن ،به جای برد صبا ترجیح دادی مساوی کنی.روزی که سپاهان ،تراکتور سازی رو به توپ بسته بود،بجای اونکه به هر قیمتی به دنبال برد باشی مقابل نفت تهران تن به تساوی دادی در هفته30 !چرا؟؟؟سپاهان باز هم به تو رسید مثه فصول گذشته...بهش نشون بده که هر آغاز پایان متفاوتی داره،اون خوب قدر فرصت ها رو میدونی اما تو هم نشون بده که میتونی،اون بالا بمون،نترس و محکم باش..تنها راه رسیدن غلبه بر سختی ها و مشکلات.من میگم کاش تو بشنویهمه خسته هستن،رقابت ها واسه همه فشرده اس از گهر تا خودت که اون بالایی...اما همه ی اونا سعی میکنن به آینده فکر کنن اما تو درگیر دیروزهایی...روزهایی که بر بام آسیا بودی و امروز برای دوباره رسیدن فقط حرف میزنی.از تکرار حادثه های تو خسته شدم.راستشو بخوای از اینکه با قاطعیت بگم قهرمان میشه ابا دارم،سخته و تو سخترش میکنی.استقلال دیگه راه برگشتی نداری و آخر کاره و جز بردن نمی تونی کار دیگه ای انجام بدی..باید بازی های باقی مونده رو ببری به هر قیمتی...به قیمت قهرمانی دوباره ات...استقلال خودت باش..محکم و پر توان و با انگیزه..میدونم ساق پات خسته ات اما فتح هیچ قله ای با پرواز میسر نیست باید گام برداری و نفس نفس بزنی و صخره ها رو تا قله بالا بری...استقلال هر بازی آخرین فررصت برای قهرمانی تواء..قدر ما رو نه قدر خودت رو بدون.به امید قهرمانی اگر ،فقط اگر فرصت ها رو مغتنم بشموری...مرسی از نگاه و توجه شما و اینکه آقایونی که می تونن خواهش میکنم خواهش میکنم که استقلال رو توی این شرایط تنها نذارید و هر کدوم از شما به نمایندگی از ما خانم ها به ورزشگاه بره و تیم رو حمایت کنه..باز هم ممنونم.
استقلال