تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 308 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیترهای روزنامه الموندو

ژاوی :در مقابل میلان از هر راه ممکن برای گلزنی تلاش خواهیم کرد
    با تمام وجود باید حمله کنیم

مربی سانتوس دیروز:فکر میکنم نیمار به بارسا خواهد پیوست

مسی : در مقابل میلان باید به بهترین فرم خود ظاهر شویم

تذکر : نیمار در مصاحبه جدیدش با کوپا گفته :بارسا در سالهای اخیر همه ی مردم را تحت تاثیر قرار داده و دوست صمیمی خودش رو آلوس معرفی کرده و گفته بدجور داره اصرار میکنه که من بارسایی بشم.در مقایسه مسی و رونالدو هم گفته :"اگر کاپیتان برزیل بودم به مسی در گالاها رای می دادم"

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

به نظر من تو بازی با میلان باید 2-3 تا ترکیب رو امتحان بکنیم......

اول خوبه که با ترکیب 4-3-3 بریم تو بدین ترتیب:
    والدس
    آلبا - پويول - پيكه-آلوز
    بوسكتس
    اينيستا- ژاوي
    ویا - مسی -پدرو

بعدش اگه نتیجه داد که هیچی خیلی هم خوب...دووووشواری نداریم

ولی در صورتی که نشد به این ترکیب رو بیاریم:3-4-3

والدس
    آلبا - پيكه-آلوز
    بوسكتس
    اينيستا- ژاوي
    مسی
    ویا - سانچز -پدرو

این باعث می شه که مسی یه کم بیاد عقب تر و اون 7-8بازیکنی که مسی رو می گیرن یه کم بیان جلوتر و با پاس های عمقی ژاوی و اینیستا و همچنین مسی پدرو-ویا و سانچز با سرعت بالاشون از جای خالی که تو دفاع ایجاد می شه در برن و تک به تک بشن.....

و در آخر اگر که هیچ شانسی نبود به سیستم 3-3-4 رو بیاریم:

والدس
    آلبا - پيكه-آلوز
    بوسكتس
    اينيستا- ژاوي
    ویا -فابرگاس -
    مسی-سانچز

البته بازیکن ها رو تقریبا مثال وار گفتم و میشه که پیکه به جای پویول عوض بشه و یا پدرو اصلا نباشه و هر جور دیگه.....

ولی هر طوری که هست باید از چند ترکیب استفاده بکنیم تا بشه از یکیش نتیجه گرفت.

موفق باشید...

ویرایش:خیلی دوست دارم توی این بازی دوباره از اون گل های خاطره انگیز زده بشه....مثل گلی که اینیستا به چلسی زد که اشک همه رو درآورد و همچین اون گلی که ویا به کاسیاس زد.....

ممنون.
    Last edited by E.G_band; 08-03-2013 at 21:23.

4. 10 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ویرایش:خیلی دوست دارم توی این بازی دوباره از اون گل های خاطره انگیز زده بشه....مثل گلی که اینیستا به چلسی زد که اشک همه رو درآورد و همچین اون گلی که ویا به کاسیاس زد.....

شاید گل خاطره انگیزی نزنن مثل گل اینیستا!!
    ولی یه صعود و برد خاطره انگیز میشه!!!

6. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

هیچکدوم از ترکیبا رسمی نیست و همشون نظر !!
    نظر شما درسته ولی میشه گفت همونطور که همه میرن برا یار گیریه مسی فضا برای 3مهاجم دیگه باز میشه شاید بشه تو این بازی از مسی به عنوان طعمه استفاده کرد!!!
    در کل به سرحال بودن بازیکنا بر میگرده هر چی سرحال تر باشن تحرکشون تو زمین بیشتر میشه و در نتیجه فضای بیشتری باز میکینن حتی اگه همه میلانیا تو دفاع باشن این سبک بازی بارسا همیشه جواب داده و دیدیم اگرم که نخوان بازی کنن که هیچی حتی دفاع میلان باز باشه بازم گل نمیتونن بزنن!!
    اره ولی بازم اگه قرار باشه این ترکیب باشه و مسی نقش طعمه رو داشته باشه
    بازم فضا انقدر کمه و انقدر شلوغه که پاس های مسی اکثرا میتونن قطع بشن و اگر که بازیسازی از جانبش صورت بگیره بازم انقدر شلوغه که مدافعا سریع میتونن حرکتو خنثی کنن
    من که میگم یه خط عقب تر

یه لحظه احساس کردم تو دفتر باشگاه کنار کادر فنی نشستم

ویرایش : برای صعود 3 گل لازم نیست
    فکر کنید میلان تو نیوکمپ 2.0 عقب باشه چی به روحیه شون میاد؟
    ابیاتی برای بازی رفت گفته بود از استرس عرق کردم
    پسر خوب تو سن سیرو عرق کردی نیو کمپ میخوای چیکار کنی؟
    Last edited by Hatek; 08-03-2013 at 22:52.

8. 10 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اره ولی بازم اگه قرار باشه این ترکیب باشه و مسی نقش طعمه رو داشته باشه
    بازم فضا انقدر کمه و انقدر شلوغه که پاس های مسی اکثرا میتونن قطع بشن و اگر که بازیسازی از جانبش صورت بگیره بازم انقدر شلوغه که مدافعا سریع میتونن حرکتو خنثی کنن
    من که میگم یه خط عقب تر

یه لحظه احساس کردم تو دفتر باشگاه کنار کادر فنی نشستم

ولی من اصلا عقب بازی کردن مسی رو دوست ندارم چون خیلی زیاد رو بازیش تاثیر میذاره و افت میکنه مثل دوران بازیش تو آرژانتین که مارادونا عقب میذاشتش و هیچ کاری نمیکرد!!!
    مسی هر چی بیشتر درگیر باشه بیشتر میتونه برا خودش و بقیه فضا ایجاد کنه و نبوغشو نشون بده!!!

10. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ساکی: بارسلونا خیلی ریلکس شده

ساکی که دو بار با میلان قهرمان چمپیونزلیگ شد، معتقد است بارسا دیگر به اندازه قبل روی سبک بازی اش تمرکز ندارد

سایت گل- آریگو ساکی، سرمربی سابق میلان، معتقد است بارسا با جدایی پپ گواردیولا بخشی از جنگندگی اش را از دست داده است.

ساکی که دو بار با میلان قهرمان چمپیونزلیگ شد، معتقد است بارسا که در حال حاضر با 11 امتیاز در صدر جدول لالیگا قرار دارد، دیگر به اندازه قبل روی سبک بازی اش تمرکز ندارد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بارسلونا خیلی هیجان انگیز نیست چون گواردیولا رفته است. قهرمانی آسان در لیگ احتمالا خیال آنها را راحت کرده. به تازگی تصویری بدی از بارسا دیدم؛ چیزی که برای این تیم آشنا نیست."

بارسا این هفته در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ میزبان میلان خواهد بود و علی رغم پیروزی 2-0 میلان در دیدار رفت، ساکی همچنان نگران خطر این تیم است.

" میلان اگر بترسد، ممکن است شکست بخورد."

Barcelona have become too relaxed, says Sacchi

پی نوشت: با تصحیح ترجمه

12. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

به دلیل کند بودن مدافع وسط ها جلو رفتن همزمان دو مدافع کناری ضربات بدی تو ضد حمله ها به تیم زده و دنی الوز که کلا یادش رفته مدافعه
    امیدوارم فکری به حال این مشکل کنن

14. 9 کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سه شنبه 12 مارس

ليگ قهرمانان اروپا | ساعت 23:15 به وقت ایران

...............................

====================================

طرفداری - ژاوی هرناندز، هافبک بازیساز بارسلونا که پس از مصدومیت خود به تمرینات بارسا برگشته اعلام کرد که با وجود این که هنوز به آمادگی 100% نرسیده است، در بازی برگشت لیگ قهرمانان مقابل میلان بازی خواهد کرد.

ژاوی در مورد بازی برگشت مقابل میلان گفت: ”ما سه‌شنبه برای نتیجه فصل خود بازی می‌کنیم، و من می‌خواهم به این بازی برسم. من امیدوارم که شرایط کامل داشته باشم، ولی باید برای آن تلاش کنم.“

ژاوی در مورد شرایط فیزیکی خود به موندو دیپورتیو گفت : ”من هنوز کمی درد دارم ولی چند روز تا بازی باقیمانده است و من امیدوارم تا قبل از بازی به شرایط مناسب برسم. من می‌خواهم بازی کنم. من هر کاری می‌کنم که در بهترین فرم خود باشم، اگر 100% آمادگی نداشته باشم، حداقل با 90% آمادگی به میدان بروم. من یک بازیساز هستم، نه بازیکنی که از یک طرف زمین به سمت دیگر برود.“

”من انتظار بازی را دارم که آن‌ها بسیار دفاعی باشند، که در این بازی ما نیاز داریم که بازی را زیاد به گردش درآوریم و من می‌خواهم در زمین باشم که شناور بودن لازم را به تیم بدهم. من می‌خواهم که برای این بازی و برای تیم مفید باشم.“

ژاوی در مورد شکست در بازی رفت مقابل میلان که با 2 شکست مقابل رئال مادرید همراه شد گفت:
    ”ما باید قدرتی را که باعث کسب جام‌های زیاد برای ما شد، بازیابیم. ما باید قدرت دفاعی و تحرک هجومی خود را بازسازی کنیم. همه می‌توانند ببینند. ما با یکدیگر در این مورد صحبت کردیم، حتی با وجود این که تیتو در کنار ما نیست. همه می‌خواهند که بار دیگر پیشرفت کنند.“

”ما در مقابل میلان نتیجه ضعیفی داشتیم، حذف در کوپا به ما ضربه زد، ولی ما می‌توانیم در لیگ جبران کنیم و شانس بالایی داریم. ما باید متحدتر باشیم. همه به خوبی تمرین می‌کنند، ولی ما چیزی را از دست داده‌ایم. در مقابل رئال مادرید ما تحرک لازم در حمله و قدرت دفاعی مورد نیاز را نداشتیم.“

”گاهی شما احساس نمی‌کنید که با تحرک پایین خود باعث می‌شوید که فضای کافی در اختیار هم‌تیمی شما قرار نگیرد. ما تحرک لازم برای فضاسازی را نداشتیم، حریفان نیز در این چند بازی بسیار فشرده بازی کردند.“ ”ما توسط رقیبان خود مورد مطالعه دقیق قرار گرفته‌ایم، آن‌ها بازی ما را تحلیل کرده‌اند. ما باید تلاش خود را بیشتر کنیم و این کار را از بازی این هفته مقابل دپورتیو شروع می‌کنیم.“

========================

کارلوس پويول، کاپيتان بارسا، تاکيد کرد که تيمش در ديدار برگشت مقابل ميلان پيروز خواهد شد وبه مرحله بعدي ليگ قهرمانان صعود خواهد کرد.

بارسا در ديدار رفت در سن سيرو 2-0 مغلوب روسونري شد اما کاپيتان باتجربه کاتالان ها معتقد است که تيمش مي تواند در ديدار سه شنبه شب جواز حضور در مرحله بعد را به دست بياورد.

به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به بيماري آبيدال و ويلانووا گفت:" ما مي خواهيم نتيجه ديدار رفت را جبران کنيم و به پيروزي برسيم.

تيم دوران دشواري را پشت سر گذاشت؛ چه در داخل و چه در خارج زمين."

شکست هاي اخير انتقادات زيادي را از بارسا به همراه داشت و پويول هم تاييد کرد که بايد در ديدارهاي پيش رو نمايش هاي بهتري ارائه بدهند.

" ما بايد بار ديگر نمايش هايي پرفشار ارائه بدهيم. مهمترين مسئله در مورد تيم، واکنش بعد از از دست دادن توپ است.

مدافع باتجربه کاتالان ها شايعه اختلاف در رختکن تيم را رد کرد و گفت:" بعضي ها مي خواهند براي شکست ها دليلي اختراع کنند اما بازيکنان تيم کاملا متحد هستند. اگر تمرينات ما را ببينيد، ترديدها از بين خواهند رفت."
    Last edited by M E S S I; 09-03-2013 at 10:57.

16. 11 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ‏0 مقابل ‏0 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیش بازی
    مارس 9, 2013 10:30 بعد از ظهر IRST
    Camp Nou — Barcelona
    داور:‬ Pedro Pérez‎

بارسلونا - دپورتیوو لاکرونیا : یک پیروزی حیاتی پیش از جدال حساس با میلان

بارسا در حالی پس از دو شکست متوالی برابر رئال در لالیگا به مصاف قعرنشین لیگ می روند که هفته آینده از دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان به دیدار میلان خواهند رفت.

ترکیب احتمالی

سایت گل-پدرو مهاجم بارسلونا پس از بهبودی از آنفولانزایی که داشت در حال حاضر می تواند تیمش را در مصاف خانگی با دپورتیوو لاکرونیا همراهی کند.

با این اوصاف چابی همچنان مصدوم و در دسترس نیست در حالی که ویکتور والدس و جرارد پیکه محروم هستند.

انتظار می رود تا با توجه به دیدار حساس هفته آینده برابر میلان از دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان به چند بازیکن اصلی اش استراحت بدهد.

در سوی دیگر برای دپورتیوو لاکرونیا بازیکنانی از جمله زی کاسترو،کاکا و ریکی همگی به دلیل مصدومیت در دسترس نیستند در حالی که کارلوس مارچنا نیز محروم می باشد.

پابلو اینوسا و آیتامی به احتمال فراوان زوج خط دفاعی دپورتیوو لاکرونیا را تشکیل خواهند داد.

آیا می دانستید؟

• بارسلونا سه بازی از چهار مصاف اخیرش در مجموع رقابت ها را با شکست به پایان رسانده

• کاتالان ها در 13 مصاف اخیرشان در مجموع رقابت ها موفق نشده تا دروازه خود را بسته نگه دارد

• لیونل مسی ( تصویر سمت راست ) در 16 بازی متوالی در لالیگا گلزنی کرده

• دپورتیوو لاکرونیا با کسب تساوی بدون گل خانگی برابر رایو وایکانو به آمار شش شکست متوالی اش پایان داد

• این تیم گالیسیایی از پنج مصاف اخیرش برابر بارسلونا چهار با متحمل شکست شده است

• آخرین پیروزی دپورتیوو لاکرونیا برابر بارسلونا در نوکمپ به پیروزی 0-2 ماه اکتبر 2003 بازمی گردد

سه پیش‌بینی پرطرفدار

• بارسلونا 5-0 دپورتیوو لاکرونیا 9.5 %
    • بارسلونا 3-0 دپورتیوو لاکرونیا 8.29 %
    • بارسلونا 3-1 دپورتیوو لاکرونیا 8.05 %

مصاف های دو تیم

اسپانیا - لالیگا ‎(LIGA)‎ 2012/10/20 دپورتیوو لاکرونیا 4 - بارسلونا 5
    اسپانیا - لالیگا ‎(LIGA)‎ 2011/5/15 بارسلونا 0 - دپورتیوو لاکرونیا 0
    اسپانیا - لالیگا ‎(LIGA)‎ 2011/1/9 دپورتیوو لاکرونیا 0 - بارسلونا 4
    اسپانیا - لالیگا ‎(LIGA)‎ 2010/4/15 بارسلونا 3 - دپورتیوو لاکرونیا 0
    اسپانیا - لالیگا ‎(LIGA)‎ 2009/12/6 دپورتیوو لاکرونیا 1 - بارسلونا 3

پنج دیدار اخیر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دپورتیوو لاکرونیا
    2013/3/2 دپورتیوو لاکرونیا 0 - رایو وایکانو 0 LIGA
    2013/2/23 دپورتیوو لاکرونیا 1 - رئال مادرید 2 LIGA
    2013/2/16 سویا 3 - دپورتیوو لاکرونیا 1 LIGA
    2013/2/10 دپورتیوو لاکرونیا 0 - گرانادا 3 LIGA
    2013/2/2 ختافه 3 - دپورتیوو لاکرونیا 1 LIGA

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بارسلونا
    2013/3/2 رئال مادرید 2 - بارسلونا 1 LIGA
    2013/2/26 بارسلونا 1 - رئال مادرید 3 ESPC
    2013/2/24 بارسلونا 2 - سویا 1 LIGA
    2013/2/20 میلان 2 - بارسلونا 0 UCL
    2013/2/16 گرانادا 1 - بارسلونا 2 LIGA
    Last edited by M E S S I; 09-03-2013 at 07:59.

18. 10 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

لباسای فصل بعد بارسا

.................................................. ....

پیکه و شکیرا همراه بچشون دیروز تو خیابونای بارسلون

دیروز روز جهانی زن بوده و دنی آلوزم تبریک گفته:
    سلام به همه، می خوام به تمام زنان جهان برای روز خودشون تبریک بگم و ....

منم تبریک میگم به تمام زنان و خواهران و دختران عزیز به خصوص فوتبالی ها و بارسایی هاش...

Last edited by M E S S I; 09-03-2013 at 16:50.

20. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •