مارادونا مثل اینکه رابطه ی خوبی داره با ژوزه مورینیو!!
حتما میدونید که زمانیکه در تیم ملی آرژانتین سر مربی بود قبل از هر بازی مشاوره میگیرفته از ژوزه مورینیو...![]()
مارادونا مثل اینکه رابطه ی خوبی داره با ژوزه مورینیو!!
حتما میدونید که زمانیکه در تیم ملی آرژانتین سر مربی بود قبل از هر بازی مشاوره میگیرفته از ژوزه مورینیو...![]()
تبریـک عرض میکنم . [ چقدر تعداد تبریک هـا زیاد شده : دی ]
- - - - - - -
درباره ی بعضی توهمـات بگم کـه [ ! ] بلـه عزیزان رئال تیم بانفـوذی هست و داورا رو میخره و همه ی امتیاز هـا رو داره درو میکنه .
محتوای مخفی: ! !
- - - - - - -
من چشمـام اشتباه دید یا واقعاً والـدز اون صحنه ی آخر یک حرکتِ فوق العاده زشت برای داور در آورد ؟! حیفِ بازوبنـد : دی
- - - - - - -
محتوای مخفی: :دی
دوست من داورا خریده نمیشن!(البته تو لیگ اسپانیا!)
داورا فقط تحت فشار و استرس بازی هستن!
حتما" میدونی که بیشتر داورایه یورو و جام جهانی از میان داورایه لیگ اسپانیا انتخاب میشن!
بازی ها فشار و استرس خاصی داره و یه کارت این ور اون ور یا یه اشتباه سرنوشت داور رو تغییر میده!
البته خط دفاعی تیم کهکشانیمون خیلی تو فریب کاری یا بهتر بگم به فشار گزاشتن داور ماهر هستن!
یادمه تو 3 تا بازی یه پنالتی رو برگردوندن!![]()
اینو نمیدونم که دوست هستن یا نه ولی اگه باشن فک میکنم دوستیشون از زمانی باشه که پیکه و رونالدو در منچستر بودنقابل توجه دوستان که پیکه و رونالدو با هم خیلی عالی دوست هستن !
ولی نمیدونم از کجا و چه طوری!![]()
حتما" همین طوره!
ولی دوست داریم و دوست!(بارسا رئال هر سال حداقل 4 بار دیدار دارن!ولی پیکه باز با رونالدو صمیمی هست!)
ولی منچستر رئال شاید با هم دیداری نداشته باشن و این دیداراشون به طور اتفاقی باشه که به خاطر یه بازی رونی با رونالدو همچون کاری کرد!![]()
سایت گل- پاکو پاوون، مدافع سابق رئال مادرید، معتقد است که کریس رونالدو بازیکن کاملتر از رونالدوی برزیلی است.
این مدافع باتجربه که بین سال های 2002 تا 2007 کنار رونالدوی برزیلی در رئال بازی کرد، در گفتگوی اختصاصی با بخش اسپانیایی سایت گل، از تفاوت این دو ستاره صحبت کرد.
" نمی توان رونالدو نازاریو را با کریس رونالدو مقایسه کرد. آنها بازیکنان متفاوتی هستند. رونالدو یک مهاجم بود؛ یک قاتل واقعی. کریس یک مهاجم با ویژگی های بیشتر است و در مناطق بیشتری بازی می کند. او کامل تر است اما رونالدو نازاریو هم بازیکن ویژه ای بود. این روزها کمتر بازیکن شماره 9 وجود دارد. او بهترین بود."
محتوای مخفی: ادامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئال در فاصله 5 روز، دو بار بارسا را از پیش رو برداشت و اوزیل معتقد است که تیمش از شرایط خوبی برای رسیدن به چند جام در این فصل برخوردار است.
سایت گل- مسوت اوزیل، هافبک رئال مادرید، با اعلام رضایت از جو گرم رختکن رئال، تاکید کرد که هیچ مشکلی با ژوزه مورینیو، سرمربی تیمش ندارد.
این ملی پوش آلمانی که در رقابت های این فصل تاکنون 5 گل برای تیمش به ثمر رسانده، خوش بین است که تیمش بتواند بعد از دو پیروزی پیاپی مقابل بارسا، در ادامه فصل به موفقیت های بیشتری دست پیدا کند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما یک تیم هستیم و اگر به بازی های خوب ما نگاه کنید، متوجه خواهید شد که چقدر همه چیز در داخل تیم خوب است.
اگر متحد نبودیم، نمی توانستیم بارسا را شکست بدهیم. ما با هم با احترام رفتار می کنیم. ما مانند یک خانواده کوچک هستیم.
محتوای مخفی: ادامه
داور ترک ديدار رئال و منچستر را قضاوت ميکند
داور اهل ترکيه ديدار دو تيم رئال مادريد و منچستريونايتد را در دور برگشت مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا قضاوت ميکند.
کونيت چاکر قضاوت بازي دو تيم رئال مادريد و منچستريونايتد را در دور برگشت مرحله يکهشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در دست خواهد داشت. اين بازي سهشنبه شب ساعت 23:15 در اولدترافورد برگزار خواهد شد.
دور رفت دو تيم 13 فوريه در سانتياگوبرنابئو برگزار شد که با تساوي يک بر يک به پايان رسيد. دني ولبک گل شياطين سرخ را در دقيقه 20 به ثمر رساند و رونالدو در دقيقه 29 گل خورده را براي مادريد جبران کرد. شاگردان فرگوسن با تساوي خارج از خانه و گلزني در اسپانيا نسبت به حريف خود از مزيت کوچکي برخوردارند.
چاکر از سال 2007 تاکنون داوري بينالمللي و در کلاس ليگ قهرمانان بوده است. اين سومين باري است که داوري بازي را با حضور غولهاي مادريد بر عهده ميگيرد. او در اين فصل داوري بازي رئال - دورتموند (تساوي 2 بر 2) در چهارمين روز مسابقات مرحله گروهي را نيز انجام داد. وي سال گذشته نيز در روز سوم مسابقات مرحله گروهي پيروزي 4 بر صفر رئال مقابل ---- را نيز قضاوت کرد.
بجه ها...
آقای خاص ترکیب رو کی اعلام میکنه ؟؟
درست قبل از بازی؟
راستی...
کلا بعد از 2 تا پیروزی در ال کلاسیکو چرا کلا ساکته ژوزه ی کبیر؟؟؟
چرا نیومد تو چشم کسایی که اونو یه ناکام در این فصل توصیف میکردن نگاه کنه و ببینه هنوز کسی هست که به توانایی هاش شک داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منتظر تا منچستر رو هم له کنه و [حذف شد]
زنده باد ژوزه ی کبیر...
دید زمانی که همه میگفتن مورینیو این فصل تیم رو فلان کرده...بسار کرده...کنترل از دستش خارج شده...و من میگفتم ژوزه یک رهبر بزرگ برای روزای سخته؟؟؟دیدید چطور شخصیت رو دوباره به رئال برگردوند؟؟؟؟
مطمئن هستم منچستر رو اولترافورد رو هم به آتیش میکیشه!!!!
زنده باد آقای خاص...
زنده باد رئال....
زنده باد رئالی...
به امید جهنم کردن اولدترافور توسط شاگردان بهترین مربی دنیا...آقا خاص کبیر...
Last edited by Ezel; 04-03-2013 at 22:50. دليل: کلمات ناشایست
دوست رئالی عزیز
فردا شب رئال داره با تیم رده سومی اسپانیا بازی نمیکنه که بیاد ترکیب رو اعلام کنه
با منچستر بازی داره --- فکر کنم اصلا قبل بازی ترکیب رو هم اصلا اعلام نکنن -- بازیکنا اومدن تو زمین همه متوجه میشن ترکیب چیه
در مورد الکلاسیکو هم مصاحبه نمیکنه چون نمیخواد بره تو حاشیه --- الان بارسلونا و منچستر هردوتا میخان فقط یک کلمه از رئال بشنون تا حاشیه سازی کنن و .......
یعنی اگه فردا منچستر رو حذف کنه دیگه هیچی از مورینیو نمیخوام![]()
Last edited by Ezel; 04-03-2013 at 22:54. دليل: ویرایش نقل قول
در کمتر از 30 ساعت به بازی رئال و منچستر حاشیه سازی شروع شد
------------------------------------------------------------------------------------------------------
نويل: دل رسانهها براي مورينيو تنگ شده
مدافع پيشين منچستريونايتد با اعلام اينکه دل رسانهها براي مورينيو تنگ شده اعلام کرد انگليسيها دوست دارند وي به اين کشور بازگردد.
به نقل از ساکرنت، ديدار تيمهاي منچستريونايتد و رئال مادريد در چارچوب مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا سه شنبه شب و از ساعت 23:15 به وقت تهران در ورزشگاه اولدترافورد شهر منچستر آغاز خواهد شد.
به گزارش فارس،ژوزه مورينيو، سرمربي پرتغالي رئال به همراه بازيکنانش براي حضور در اين ديدار وارد فرودگاه شهر منچستر شدند. مورينيو که پيشينه حضور در ليگ برتر انگليس به عنوان سرمربي چلسي را در کارنامه دارد، بارها اعلام کرده ممکن است يک بار ديگر به اين ليگ جذاب بازگردد.
گري نويل در اين مورد گفت: اگر شما يک شخصيت قدرتمند را با موفقيت و يک چهره جذاب درآميزيد، ترکيب خوبي خواهد شد. من 2 فاکتور از 3 فاکتوري که نام بردم را ندارم ولي مورينيو همه آنها را باهم دارد. ممکن است او در برخي از مواقع رفتارهايي داشته باشد که قابل قبول نباشند ولي به عقيده من ايدههايش را خيلي خوب بيان ميکند. شخصيت جالبي دارد و بدون موفقيتهايش نميتوانست تا اين حد مورد توجه قرار بگيرد. او هر چيزي که ميخواسته را بدست آورده است.
نويل همچنين در مورد بازگشت مورينيو به ليگ انگليس صحبتهايي بر زبان آورده است. «مردم ميگويند زماني که فرگوسن منچستريونايتد را ترک کند، او بايد جانشين وي شود. بسياري هم معتقدند او به چلسي يا منچستريونايتد خواهد رفت. برخي دلايل حاکي از آن هستند که او مادريد را ترک خواهد کرد. به همين دليل شايعهها آغاز شدهاند. ليگ انگليس دوست دارد ژوزه بازگردد. دل رسانهها براي او تنگ شده است. فوتبال ما به چنين افرادي که تعصب را وارد فوتبال کردهاند احتياج دارد.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)