برای هارد سیلیکن a85 دنبال یه کابل میگردم که سرعتش رو هم کم نکنه . مال خودش کوتاه هست . برند یا مدلی میشناسین معرفی کنین . مرسی ...
برای هارد سیلیکن a85 دنبال یه کابل میگردم که سرعتش رو هم کم نکنه . مال خودش کوتاه هست . برند یا مدلی میشناسین معرفی کنین . مرسی ...
آقا عطا من هارد وسترن 1 ترا مای پسپورت آلترا رو خریدم دو تا سوال داشتم :1. چطور میتونم مطمین شم که اصل هستش ؟2. و اینکه قبل از استفاده لازم هستش که کار خاصی انجام بدم ؟ ممنون میشم کامل در مورد نحوه ی استفاده ی اولیه اش من رو راهنمایی کنید
دوستان
قصد دارم هارد اینترنال با ظرفیت 2 ترابایت خریداری کنم.
مادربردم اینه» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنمایی کنید
1. میتونید در سایت وسترن دیجیتال رجیستر کنید البته لازم هست یه اکانت هم بسازید .
2. قبل از استفاده لازم نیست کار خاصی انجام بدید . این مدلها پارتیشن بندی و فرمت شده و آماده استفاده هست ولی اگر تعداد بیشتر پارتیشن میخواهید توصیه میکنم قبل از اینکه اطلاعاتی روی هارد دیسک ذخیره کنید اینکار رو انجام بدید که بعداً نیازی به تغییرات در پارتیشن نداشته باشه .
3. در مورد برنامه های موجود پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید .
اگر برای نصب ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگه) ، نرم افزار و بازی میخواهید پیشنهاد من سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 هست . البته WD Blue دوترابایتی هم میتونید انتخاب کنید ولی 5400rpm هستند و در مقایسه با سیگیت پیشنهادی سرعت کمتری دارند . در صورتی که بودجه کافی دارید WD Black انتخاب کنید .
سلام٬
یه لپتاپ قدیمی Core 2 Duo T7500 دارم با ۴ گیگ رم٬ هارد اش کند شده٬ و با توجه به وضعیت سیستم ریسورس حس میکنم Bottleneck سیستم چه در موقعه راه اندازی و چه در اجرا هارد اش است٬ الان شما جای من بودید دست به چه اقدامی میزدید ؟
نظر خودم روی خرید یه SSD ۱۲۸ دست دوم هست٬ چون کاربری لپتاپ طوری هست که به عنوان استورج دیتا ازش استفاده نمیشه٬ فقط نقش اجرای برنامه رو داره.
هزینه زیاد نمی خوام بکنم٬ و از طرفی میخوام نسب هزینه / کاربرد هم یه چیز منطقی باشه٬ مثلا یه چیزی نگیرم ظرف دو سال مجبور به تعویض اش بشم.
گفتم از شما عزیزان در مورد خرید SSD دست دوم مشورت کنم و ببینم چه برند هایی اولویت دارند و به کمک چه اپلیکیشنی شما سالم بودن و کهنه نشدن سلول های SSD رو بررسی میکنید ؟
در کل هر نظری خارج از این داستان استقبال میکنم.
Last edited by Firebirds; 10-02-2016 at 09:42.
به عنوان یه تست HDTune قابل بحث چه پارامتر هایی رو باید در خرید SSD دست دوم مورد نظر قرار بدم٬
به هارد مورد نظر از ۱۰۰ چه عدد رو میدید چرا ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=ata.royalfalcon;8787034]1. میتونید در سایت وسترن دیجیتال رجیستر کنید البته لازم هست یه اکانت هم بسازید .
2. قبل از استفاده لازم نیست کار خاصی انجام بدید . این مدلها پارتیشن بندی و فرمت شده و آماده استفاده هست ولی اگر تعداد بیشتر پارتیشن میخواهید توصیه میکنم قبل از اینکه اطلاعاتی روی هارد دیسک ذخیره کنید اینکار رو انجام بدید که بعداً نیازی به تغییرات در پارتیشن نداشته باشه .
3. در مورد برنامه های موجود پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید .
مرسی از راهنماییاتون . هنوز اطلاعات زیادی نریختم روی هاردم به نظر شما پارتیشن بندیش رو تغییر بدم ؟
1 سوال دیگه اینکه از کجا متوجه میشید که 1 هارد احتیاج به فرمت کردن ندارن ؟ از روی فلدر های داخلش ؟
تعداد پارتیشنها و حجم هر پارتیشن سلیقه ای هست . بعضی کاربرها با استفاده از روش فولدربندی اطلاعات رو مرتب میکنند و بعضی دیگه چند پارتیشن میسازند و اطلاعات رو مرتب میکنند . هر کدام معایب و مزایایی داره ولی اگر مشکلی ندارید ضرورتی نداره پارتیشن بندی هارد دیسک رو تغییر بدید .
در مورد سوال آخر ؛ همینکه بدون مشکل میتونید در پارتیشنهای هارد دیسک اطلاعات ذخیره کنید و اطلاعات ذخیره شده هم بدون مشکل ، قابل خواندن هستند پس مشکلی نداره و احتیاجی به فرمت کردن نیست .
گاهی اوقات هارد دیسک تازه خریداری شده مخصوصاً مدلهای اینترنال باید قبل از استقاده Initialize بشوند (بصورت MBR یا GPT) و سپس پارتیشن بندی (یک یا چند عدد) و در نهایت با یکی از انواع فایل سیستمها مثلاً NTFS در ویندوز یا Ext4 در لینوکس فرمت بشه تا بتونید در پارتیشنهایی که قبلاً ایجاد کردید اطلاعات ذخیره کنید .
سلام و ممنون از بابت تاپيك خوبتون
من براي لب تابم دوتا هارد مي خوام بخرم دوتا دوترا ؟ چي بگيرم ؟
سيگت باراكودا بگيرم يا وسترن يا سامسونگ ؟
براي msi gx780 مي خوام
نمي دونم 2 ترا جا ميشه يا نه ؟ چون اندازش بايد بزرگتر از 2.5 اينچي هاي ديگه باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
محفظه هارد دیسک لپتاپی که دارید مشکلی با نصب هارد دیسکهای 2.5 اینچی با ضخامت 9.5 میلیمتری ندارد ، ولی اول باید برید بازار و ببینید با گارانتی معتبر چه مدلهایی رو با ضخامت 9.5 میلیمتر میتونید پیدا کنید چون مدلهای 2.5 اینچی لپتاپی در بازاز تنوع زیادی ندارند ولی بیشتر سامسونگ موجوده .
این مربوط به مدلهای دسکتاپی 3.5 اینچی هست که قطعاً نمیشه روی لپتاپ نصب کرد .سيگت باراكودا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)