سلام
می خوام این هدفون رو برا این گوشی بگیریم.
نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
می خوام این هدفون رو برا این گوشی بگیریم.
نظرتون چیه؟
سلام
بچه ها میشه لطف کنین یه برنامه واسه فیسبوک بدون فی..تر معرفی کنین.مرسی
هدفون خوبیه
هدفون خود گوشی هم کیفیت خوبی داره
فعلا که همه چیزو بستن راهی نداره به جز س ا ک سنوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا گوشیم دوروزه همش هنگ میکنه و خودش خاموش میشه![]()
سلام
بلاخره حاکمیت ما بر گوشی ها تموم شد!!!!!!
بیاین بگردیم یه چیزی پیدا کنیم که باش s4 رو بکوبیم که حداقل جلو s4 دارا یه چیزی داشته باشیم برا گفتن
به هر حال تسلیت می گم.![]()
چه فرقی میکنه سال دیگم کسایی که s4 دارن جلوی ما که s5 داریم کم میارن![]()
دوستام امرو این قسمت دور نقره ای گوشی از دستم افتاد فرو رفت یخرده متاسفانه
دورش رو شنیدم هست تو بازار و میشه عوض کرد ؟ درسته ؟
با سلام خدمت دوستان
چند تا سوال مهم دارم
اول اینکه از وقتی که اندروید رو به 4.1.2 اپدیت کردم به این مشکل برخوردم که توضیح میدم در ویرایش قبلی اگر من در حین کار مثلا اس ام اس بودم و موبایل رو قفل می کردم و بعد چند ساعت یه دفعه از حالت قفل با زدن دکمه home در می آوردم دوباره به همین صفحه اس ام اس برای ادامه کار باز میگشت اما حالا طوری شده که بعد اینکه قفل رو باز کردم برای چند ثانیه صفحه اس ام اس میاد بعد یهو غیب میشه و صفحه اصلی موبایل میاد یعنی برمیگرده به صفحه اصلی . باید چکار کنم این اتفاق نیوفته
سوال دوم اینکه من نرم افزار ارسال پیام استوک خود گالکسی 3 رو بخاطر نرم افزار go proغیر فعال کردم ولی حذف نکرده بودم حالا چطوری میتونم دوباره فعالش کنم ضمنا بگم این اپلیکیشن ارسال پیام اصلا در لیست نرم افزار را یا مدیریت برنامه نیست که دوباره اجرا و فعالش کنم چندین برنامه تسک منیجر هم نصب کردم افاقه ای نکرد
سوم اینکه قبلا در حین زنگ خوردن می تونستم به راحتی از لیست پیام متنی آماده شده از قبل مثلا من جلسه هستم رو فورا ارسال و زنگ خوردن رو قطع کرد ولی حالا اینو نمی بینم تمام تنضیمات رو هم دست زدم نتیجه نداد خواهشا کمکم کنید
با تشکر
سلام .
یه چیزایی یاد دارم ... بهت میگم شاید به کارت بیاد ......
در مورد سوال دوم : شما باید وارد مسیر تنظیمات بشین ( Setting ) بعد وارد قسمت Application maneger و سپس وارد سربرگ ALl ... حالا از این قسمت نرم افزار go pro رو پیدا کن و روش لمس کن ... در این صفحه در قسمت پایین clear defaults رو بزن .... حالا دیگه این نرم افزار از حالت دیفالت خارج شده و بخوای اس ام اس بزنی ازت میپرسه که از کدوم میخوای استفاده کنی ...
تا اون جایی که من میدونم درمورد سوال سوم : اینکه وقتی کسی بهتون زنگ میزنه یه گزینه answer میاد و یکیش هم reject .......
در مورد ارسال سریع اس ام اس : وقتی که کسی با شما تماس میگیره پایین صفحه یه فلش میاد ... اونو به سمت بالا بکش یه لیست باز میشه که توش اس ام اس آماده نوشته ... اونو انتخاب کن که reject همراه با اس ام اس بشه ....
سوال اول رو هم دقیق نمیدونم .
سلام
آقا یه 32 گیگ سفید آکبند تو پی تی گذاشتن واسه فروش قیمت پایه 1600 البته پیشنهادیه گفتم اطلاع بدم هر کی خواست بخره 32 گیگش فکر نکنم اصلا گیر بیاد.
طرف فروشنده معتبر هم هست می تونید راحت براش پول واریز کنید.
مخلصیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)