دوست عزیز گمان نمیکنم کسپرسکی اینقدر کودن باشه که هر نرم افزار یا شبه نرم افزاری که تنها با پرداخت 20 دلار از جیب مبارک(و بدون گذر ار هیچ گونه پروسه دیگری) اقدام به اخذ امضای دیجیتال کرده باشه رو توی فهرست سفید و آزاد خودش قرار بده
دوست عزیز گمان نمیکنم کسپرسکی اینقدر کودن باشه که هر نرم افزار یا شبه نرم افزاری که تنها با پرداخت 20 دلار از جیب مبارک(و بدون گذر ار هیچ گونه پروسه دیگری) اقدام به اخذ امضای دیجیتال کرده باشه رو توی فهرست سفید و آزاد خودش قرار بده
Last edited by zigma94; 19-12-2012 at 02:16.
دوست عزیز این 20 دلار باج و ناز شصت که نیست.این 20 دلار برای هزینه هاست و همچین شرکتی برای تایید سلامت و کپی رایت هر نرم افزاری اونو با بانک اطلاعاتی تمام نرم افزارهای بروز شده در همون لحظه در سراسر دنیا چک میکنه و بقول خودمون استعلام میکنه و هم کپی رایت و هم سلامت اونو از هر نظر چک میکنه.باید از هفت خوان رستم بگذره و اگه هر موردی برای اون نرم افزار از لحاظ امنیتی و کپی رایت پیش بیاد اول گردن اون شرکت که امضا رو تایید کرده زیر ساطوره و خودتم میدونی اونجا برای اینکارا باید میلیاردی و میلیونی غرامت بدی مثل اینجا نیست که هر کی هر کی باشه....غرامتم بدن دیگه هیچ جای دنیا کار کامپیوتری به نوه هاشونم نمیدن و از اعتبار ساقط میشن دوست من....
در ضمن بحث خنگیه کسپر نیست تمام سوییتها امضا رو چک میکنن...هنوزم دیتابیس سوییتها غالبش روی چک کردن هش کد و امضای دیجیتال استواره و بقیه ابزارها کمکی هستن کنار چک کردن امضای دیجیتال
Last edited by aylar6888; 19-12-2012 at 02:24.
آخه دوست گرامی این دو تا اصولا اسمش روشه
یکیشون certificate به معنای گواهی نامه و اون یکی signature به معنای امضا
حالا ممکنه کاربرد نسبتا مشابهی داشته باشند اما دو مقوله جدا هستند
نه عزیز همگی از یک خانواده هستند ولی برای کاربری های متفاوت تقسیم میشن.مثل:
انواع گواهینامه هایی که وریساین ارائه میده که مطمئنا روی اصول و قوانین مشخص هست و کیلویی نیست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by PC; 19-12-2012 at 02:30.
والا صحبتهای من بر اساس پست اون دوستمون بود که خلاصش بر این مبنا بود که 20 دلار واریز میکنی بعدا یه کدی میگیری بعد کد رو توی صفحه گواهی نامه وارد میکنی و بعد هم امضای دیجیتال شما آماده تحویله !
وگرنه سوال من دقیقا راجع به همین 7 خان رستم بود که به چه ترتیب هست
در غیر این صورت با این تفاصیل هر مش حسنی میتونه بره یه شرکت اعظای امضای دیجیتال باز کنه
ضمناً رفرنس شما بابت اون حکایت غرامت "میلیونی و میلیاردی" میتون بپرسم کجاست ؟
Last edited by zigma94; 19-12-2012 at 02:42.
ببینید به عنوان نمونه من از یک نرم افزار ظاهراً امضا دار استفاده می کنم که وقتی گزینه "Trust applications with digital signature" علامت زده شده در فهرست سفید و trust قرا میگیره اما وقتی نرم افزار رو از لیست trust پاک میکنم و علامت گزینه " Trust applications with digital signature" پاک میکنم اتفاقی که می افته اینه که کسپرسکی اون نرم افزار رو heuristik analysis میکنه و اتفاقا این نرم افزار رو در فهرست high resricted میگذاره !![]()
حالا کل بحث ما بر سر نحوه اعتبار امضاهای دیجیتاله که بر اساس اون کسپر میاد به یک همچین نرم افزاری آزادی کامل میده
Last edited by zigma94; 19-12-2012 at 02:43.
روی فایل برنامه مورد نظر کلیک راست کنید و در تب digital signature اون ببینید چی زده. امضا از نظر ویندوز اعتبار داره یا نه؟ یعنی دارای گواهینامه معتبر هست یا نه؟
Last edited by PC; 19-12-2012 at 03:03.
آقا شرمنده میون کلامتون ولی از اونجایی که تمام این بحث از سر سوال فنی من شروع شدلطف کنید به پست 3 روز لنگ در هوا مانده من هم جواب بدید
![]()
ظاهرا بله و از طرف globalsign objectsign ca صادر شده
پس کسپر حق داشته که اونرو تراست شناخته. اگر امضا بدون گواهینامه باشه قاعدتا نباید تراستش کنه.
فکر کنم ultra رو میگید که کاملا مطمئنه. ولی از سالهای قبل آنتی ویروسها رفتارش رو مشکوک میدونستند که خب اهمیتی نداره.
Last edited by PC; 19-12-2012 at 03:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)