بله چون همیشه از سایتش استفاده میکردم، ولی اگه شما میگید خطرناکه استفاده نکنم بهتره
ممنون خیلی لطف کردین
بله چون همیشه از سایتش استفاده میکردم، ولی اگه شما میگید خطرناکه استفاده نکنم بهتره
ممنون خیلی لطف کردین
یه تست با ویروس توتال بزن ببین چطوریه
ESET نام قابل اعتماد در صنعت امنیت رایانه های رومیزی است. آنها با به روز رسانی سریع اخبار ویروس ها، گاهی در صورت لزوم چند بار در روز، موفق به کسب رضایتمندی هر دو طیف کاربران تجاری-اداری و کاربران خانگی به طور یکسان شده اند. همچنین این سایت دارای یک وبلاگ و فروم فوق العاده است که اطلاعات هر کاربری در مورد ویروس های جدید و یا تروجان ها به روز نگه می دارد. وبلاگ به طور مرتب به روزرسانی می شود و علاوه بر ارائه آخرین اطلاعات در مورد ویروس ها ، متخصصان این سایت، اطلاعات اضافی دیگری از جمله مقالات مفید به صورت راهنمایی مرحله به مرحله از طریق سوال و جواب برای جلوگیری از دستکاری هکرها، نفوذ و غیره در اختیار ما قرار می دهد. ESET مدام مطالب وبلاگ خبری خود را با محتوایی که به کار همه بیاید به روز رسانی می کند: از کاربران مبتدی گرفته تا حرفه ای ها. مقالات این سایت حاوی جزئیات مانند چگونگی کار زیرزمینی بدافزارها در رایانه ها، چگونگی توزیع تروجان توسط هکرها از طریق بازی های آنلاین و چگونگی دستکاری بازار سهام توسط روبات های botnets می باشند. البته اینها تنها برخی از موضوعات جالب تحت پوشش این سایت هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ~~~; 11-05-2013 at 18:25.
سلام دوستان :اپدیت eset 6 خیلی کند وناقص انجام میشه وپیغامvirus signature database up date ended with an errorمیده مشکل از کجاست چکار کنم؟با تشکر
تو پستا قبلی زدم روشها رو
اگه ادرس پستهای قبلی رو بزنی ممنون میشم.
سلام
چند وقت تا ویندوز میاد بالا ESET SMART SECURITY 6 این پیغام و این پایین میده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چیه ؟ دلیلش چیه ؟ و باید چه کار کرد ؟
سلام دوستان من یک انتی ویروس میخوام قبلا نود 32 ورژن4 روداشتم میخوام جدیدترش کنم ورژن 6 نود هم مشکل داره کار کردن با اون سخت اگه میشه یه انتی ویروس قوی بهم معرفی کنید که هم بتونم دانلودش کنم هم اپدیت افلاین راحت پیدا بشه منون از راهنماییتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)