تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 602 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اگه بخوام از خارج تهیه کنم ،مدلی وجود داره که مثلا بگم این مدل رو میخوام؟
    comply سری های خیلی خوبی داره ولی باید ببینید دقیقا برای مدل هدفون شما هم سری تولید کرده یا نه.

2. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

comply سری های خیلی خوبی داره ولی باید ببینید دقیقا برای مدل هدفون شما هم سری تولید کرده یا نه.
    بله سایتش رو الان نگاه کردم Soundmagic رو هم داشت .چهار مدل سری برای E10 وجود داره ،که یکی از مدلهاش Comfort هست.قیمتش هم 16.95$ هست که با دلار الان میشه چیزی حدود 50 تومن!!!!!!!!!.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از mrir65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یه سوال منظور از اهنگ سرد وگرم چیست
    والا به نظر من اگه اشتباه نکنم صدای گرم به صدای گرفته و خفه ،و به عکس اینم صدای سرد میگن ،یعنی صدایی که شفاف و واضح باشه.
    گرم بودن کلاً به دلنشین بودن و خوشایند بودن (اشتباه نکنید، این به معنای مناسب بودن برای همه نیست.) و بالاتر از خط فلت بودن بودن فان بودن دلالت داره
    اکثراً در مورد بیس به کار میره، یعنی مثلاً بیس عمیق و نرم و بالاتر از فلتی داره، در مورد مید هم به کار بره مفهومش همینه
    ولی اگر در مورد تریبل به کار بره به مفهوم تیز نبودن و همون شیرین و دلنشین بودنشه

همچین به صورت کامل مخالف واژۀ cold نیست ولی یک چیزی میشه گفت که هدفون های با صدای گرم پاسخ فرکانسی فلت ندارن، صداشون فان تر هست و از این لحاظ دلچسب تر هستش، و فاصلۀ زیادی با هدفون های analytical sounding ها دارن.
    چند تا تعریف دیگه:
    Warm - Good bass, adequate low frequencies, adequate fundamentals relative to harmonics. Not thin. Also excessive bass or mid bass. Also, pleasantly spacious, with adequate reverberation at low frequencies. Also see Rich, Round. Warm highs means sweet highs.

A warm and sweet sound signature is a cross between a bass oriented and a mid centric sound. Bass strong but not overwhelming while vocal is still relatively forward, though not particular detail in the treble. It is a sound that is generally recognized for being-nothing-wrong, but at the same time doesn’t have any particular strength.

اما اینکه شما بفهمین کدوم نوع صدا براتون مناسبه و دوستش دارید، با شنیدن واژه ها امکان پذیر نیست.
    راه منطقیش اینه که توی این پست نوشتم:

فکر کنم الأن وقتشه که یک توضیحات کوچولویی در مورد اون جمله ایی که اول پست قبلیم زدم بدم؛ یعنی این جمله:
    (چونکه استفاده از یک ریویو که توش فقط یک تک هدفون توصیف شده، کار خیلی سختیه و کاربریش خیلی کمه )

بهتره توضیح رو اینطور شروع کنم
    شما چطور از یک ریویو استفاده میکنید؟ شما چطور واژه هایی مثل بیس زیاد، صدای گرم و ... رو برای خودتون تعریف می کنین و بعدش می گین فلان هدفون گرمه یا ...؟
    آیا جز اینه که ما در واقع توی ذهنمون معیاری داریم و در اصل داریم صدای شنیده شده رو با اون معیار میسنجیم؟ پس اگر قبول کنیم که هممون این معیار ذهنی رو داریم، و قبول کنیم که این معیار ذهنی برای افراد مختلف بعضاً متفاوته، پس چطور می خوایم از ریویویی که یک نفر در مورد یک هدفون مینویسه، استفاده کنیم؟
    خب پس همینجا فهمیدیم که وقتی کسی می گه صدای هدفونی گرمه یا بیسش زیاده، سریعاً باید بپرسیم در مقابل کی؟ در مقایسه با کدوم مدل؟
    مثلاً اگر کسی قبلاً هدفونش وستون3 بوده باشه و بعد بیاد وستون 4 رو گوش بده، توی ریویوش مینویسه که وستون 4 بیس متعادلی داره؛ از اونور اگر کسی از fischer audio dba02 اومده باشه و به صدای وستون گوش بده، میگه وستون کاملاً صدای گرمی داره
    خب پس میبینین که بنابر اینکه طرف از کجا اومده باشه، بعضاً توصیفش از صدای هدفون متفاوت میشه (مگر اینکه طرف معیارش رو موسیقی زنده گذاشته باشه که اون هم حرف در موردش زیاده و عملی بودنش خیلی خیلی کمه) پس کسی که می خواد از ریویوی یک فرد استفاده کنه، لازمه که توی یک نقطه خودش رو با اون فرد نویسنده، کالیبره کنه
    از اونور کسی هم که می خواد درخواست راهنمایی برای خرید هدفون بکنه، باید منظورش رو از واژه هایی مثل بیس زیاد و ... مشخص کنه، وقتی می گه بیس زیاد یا متعادل یا ... منظورش چیه؟ بیس متعادل برای من با بیس متعادل برای شما متفاوته، اون چیزی که جامعیت داره، فقط مقایسه و تفاوت هدفون هاست
    مثلاً کسی که برای راهنمایی خرید هدفون میاد به جای اینکه بگه من بیس زیاد می خوام، بگه من بیسی می خوام که از مثلاً فلان مدل بیشتر بیس داشته باشه
    پس چه راهنمایی شونده و چه راهنمایی کننده لازمه تا گوش هاشون رو جایی با هم کالیبره و تنظیم کنن.

خب اون پست بالا بدرد کسی میخوره که بتونه یک هدفون رو به عنوان معیار سنجش برای خودش قرار بده، ولی اکثر کسایی که تازه می خوان هدفون بخرن، مشکل اساسیشون اینه که هدفونی قبلاً نداشتن یا به هر حال چون در ابتدای مسیرن، ذائقشون نامشخصه، برای این افراد ایمن ترین انتخاب، انتخاب هدفون با صدای گرم هستش، یا گرمی هم درجات مختلف داره البته.

من مطالب توی این پست رو چندین بار تا حالا گفتم و هر موقع که صحبت از سبک صدای هدفون میشه، باز هم یک عالمه اشتباهات برداشت از حرف های همدیگه رو میتونم ببینم، خیلی از مواقع حالش رو ندارم که گوشزد کنم و خیلی از مواقع هم میگم، فکر می کنم یکسری از اشتباهاتی که هی تکرار میشه، بهتره راه حلشون به پست های اول تاپیک اضافه بشن، چون من یکی خسته شدم از بس این نکته رو تو همین یک هفته توی پیام خصوصی و الأن اینجا گفتم.

صدای گرم به صدای گرفته و خفه
    معمولاً به صدای دارک گفته میشه dark
    Last edited by rave-87; 05-11-2012 at 12:23.

6. 7 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام
    من یک هدفونin ear میخوام بخرم برای گوش دادن آهنگ با moto razr نهایت قیمتم 150 تومن باشه کمتر باشه بهتر فقط از این مدلهایی که خیلی تو گوش فرو میره نباشه
    تفکیک و بیس خوبی داشته باشه در ضمن من بیشتر آهنگهای پاپ و قدیمی گوش میکنم در کل ارزش این پولو داشته باشه
    ممنون از راهنماییتون
    Last edited by hadi2073; 06-11-2012 at 06:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

MX 580.

MX 880 West.

MX 581 West. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مدلها از سنهایزر چطورن؟؟
    Last edited by hadi2073; 06-11-2012 at 06:00.

پروفشنال carnation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

سلام دوستان

خیلییی خیلیی فوریی
    قبلا هم پست داده بودم و درخواست راهنمایی برای خرید هدفونی کرده بودم که پشت لاله گوش میافته و در بازار بهشون ورزشی گفته میشه. دیروز در پایتخت اکثرا برند فیلیپس بود و مکسل و پاناسونیک . بیتس هم هست اما خیلی گرونن . من تا 50 میخوام هزینه کنم . البته در جای دیگه یک مدل کریتیو هم پیدا کردم که ضمانت شاپ هست . چون من یک نوع خاصی میخوام انتخاب خیلی زیادی انگار ندارم . موندم بین برندها فکر میکنم مدل فلیپس SHS3200 بود . کدوم بهتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    هدفون فول سایز سونی mdr-xd100 چطور هست 63 تومن ارزش داره؟؟ جنس صداش و باسسش خوبه؟
    70 اهم هست
    ایا بلیر سونی e015f کاملا این هدفون درایو میکنه ؟؟
    خودمم امید ندارم گفتم ببرسم دلم خوش کردم
    این هدفون با کامبیوتر کاملا درایو میشه؟ میتونم به اسبیکر میکرولب وصل کنم این هدفون یا مستقیم به سیستمم وصل کنم؟
    هندلینگ باور 1500 میلی توان حداکثر جریانش چیه؟ از کجا بدونم که هدفون نسوزه به سیستم وصل کنم زیر 1500 میلی هست؟ درکش ندارم چیه؟
    هندلینگ 1500 میلی منظورش این نیس که صدا تا حدی میشه زیاد کرد ؟ سوال خنده داری شد میدونم 1500 میلی منظورش جریان هست نمیدونم از کجا بدونم کدام وسیله مثلا کامبیوتر چند میلی جریان داره
    ببخشید طولانی شد فکر کنم هدفون تو باچم رفت گفتم اینجا بچه ها راهنماییم کنند
    هنوز باز نکردم چند میتونم بفروشم
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

فوری :
    سلام من توی خونه ی شلوغ درس می خونم می خواهم یه هدفن عایق صدا بگیرم لطفا کمک کنید نویز کنسلینگ بهتره یا نویز ایزولیشن با توجه به شرایط من؟؟؟ چه مدلی؟؟الان بازار تحریمه مخصوصا شرکت سونی من یه
    noise canceling MDR_NC6
    دست 2 هست اخه تو بازار دیگه گیر نمیاد ... این بدرد کارم می خوره و می تونه صدا رو تا حد زیادی کم کنه؟
    لطفا سریع جواب بدید تا نفروخته

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان ep-630 قیمتش چقدره؟امروز یه جا میفروخت 45 تومن...فیکه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان ep-630 قیمتش چقدره؟امروز یه جا میفروخت 45 تومن...فیکه؟
    اینجا رو نگاه بنداز دو روز پیش رو زده 40 تومن با گارانتی شاب

14. این کاربر از mrir65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •