تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 201 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

تیبا صفر 18800 ( با ایربگ و ای بی اس ) بهتره یا پژو جی ال ایکس مدل 88

مخصوصا اینو لحاظ کنید که فروشنده رو هم نمی شناسی و از وضعیت سابق ماشین هم اطلاعی ندارید
    بودجم هم همون 19 تومنه شاید به 20 هم برسه

معیارها
    1- امنیت
    2- هزینه کم
    3- مصرف مناسب
    سلام .
    با توجه به ملاک های شما و میزان بودجه ای که دارین 405 رو پیشنهاد میدم.
    اگرچه تو مورد سوم شاید مصرف سوختش بالاتر از تیبا باشه اما تو موارد دیگه خصوصا راحتی و جاداری و ایمنی و پایداری

نسبت به تیبا برتری رو به راحتی نشون میده

2. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام .
    اگرچه تو مورد سوم شاید مصرف سوختش بالاتر از تیبا باشه اما تو موارد دیگه خصوصا راحتی و جاداری و ایمنی و پایداری

متشکر
    آیا جایی رو می شناسید که بشه 405 کارکرده مناسب و مطمئن خرید. یا حداقل جایی که بتونه از نظر فنی و رنگ خوردگی ماشین نظر مطمئنی بده؟
    من تهرانم

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ak313;76584به نماب25
    متشکر
    آیا جایی رو می شناسید که بشه 405 کارکرده مناسب و مطمئن خرید. یا حداقل جایی که بتونه از نظر فنی و رنگ خوردگی ماشین نظر مطمئنی بده؟
    من تهرانم
    باید به نماینشگاه های اتومبیل بری و بگردی تا 405 مناسب پیدا بکنی
    تمیز یا نبودش رو در صورت نیاز میتوین ماشین رو پیش صافکار و مکانیک مجرب ببری تا تشخیص بدن و به قیمت نهایی برسی

5. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام .

سلام
    دوست عزیز بعضی از قیمتها رو توی ایران تجارت چک کردم سمند ال ایکس هم همون 19 تومن بود آیا بین 405 و ال ایکس بازهم 405 رو پیشنهاد می کنید. اگر دلیلشم بگید که عالی میشه

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز بعضی از قیمتها رو توی ایران تجارت چک کردم سمند ال ایکس هم همون 19 تومن بود آیا بین 405 و ال ایکس بازهم 405 رو پیشنهاد می کنید. اگر دلیلشم بگید که عالی میشه
    سمند LX به دلیل حجیم تر بودن بدنش تو ایمنی میتونه کمی برتر باشه
    سمند LX امکاناتی مثل سنسور دنده عقب - سیستم هوشمند - شیشه های عقب برقی - رینگ فابریک اسپرت - مه شکن های جلو داره
    که اینا خودش مواردی هست که به سمند برتری میده.

8. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوست عزيز ،تازه با اين سايت اشنا شدم،ميتونيد بهم يه راهنمايي كنيى بنظرم،يه ماشين ميخام تا سقف ١٧تمن كه بدرد مسافت هاي طولانى بخوره،مثلا از عسلويه تا شمال،مدل ٨٥ به بعد با اين مبلغ و با توجه به مسافت،جيز خوب كيرم مياد؟ممنونم ازت

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزيز ،تازه با اين سايت اشنا شدم،ميتونيد بهم يه راهنمايي كنيى بنظرم،يه ماشين ميخام تا سقف ١٧تمن كه بدرد مسافت هاي طولانى بخوره،مثلا از عسلويه تا شمال،مدل ٨٥ به بعد با اين مبلغ و با توجه به مسافت،جيز خوب كيرم مياد؟ممنونم ازت
    با توجه به شرایط شما:
    شاید بتونید 405 معمولی با موتور (xu7) مدل 86 یا 87 گیربیارید. (85 راحت گیر میاد)
    پژو پارس معمولی مدل 85 هم شاید بتونید گیر بیارید.
    سمند lx مدل 86 با موتور xu7 میتونید انتخاب کنید.
    سمند معمولی مدل 87 می تونید پیدا کنید.

اما اگه ماشین رو پا می خواید باید برید به سمت پراید که متاسفانه نمی شه باهاش مسافرت رفت.
    اگه بتونید تا 20 تومن افزایش قیمت داشته باشید گزینه های بهتری گیرتون میاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوست من اكه برات مقدور راهنماييم كنيد با تفاصيلي كه تو بيام قبلي خدمدتون عرض كردم،خودرو بيشنهاديتون رو جه قيمتي بكيرم سرم كلاه نمىره؟و ايا اصلا برايد برا مسافت هاي دور و سفر بورون شهري مناسبه يا نه،من شايد سالي شش الي هفت بار بايد بيام تهران يا شمال،ممنون ،دستتون در نكنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

سلام
    چند سوال داشتم با اجازه :

1-تفاوت قیمت سمند با موتور EF7 که هم موتورش قویتره و هم مصرفش کمتره (7.8 ترکیبی) با سمند LX معمولی چنده؟
    2-اساسا بین سمند ال ایکس با موتور EF7 و ال 90 کدوم بهتره؟ با توجه به اینکه ال 90 مصرفش ترکیبی 7 هستش و شنیدم فوق العاده بی سروصداست و البته قیمت ال90 بازار حدود 33 میلیون هستش----- با همه این توصیفات (قیمت و مصرف و ... ) شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    3-نظرتون درمورد 405 SLX چیه؟قیمتش هم کمتره حدود 23 میلیون
    4-آیا برای خرید خودرو تا دولت آینده صبرکنیم یا نه؟
    Last edited by M A S 0 U D; 01-06-2013 at 18:29.

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست من اكه برات مقدور راهنماييم كنيد با تفاصيلي كه تو بيام قبلي خدمدتون عرض كردم،خودرو بيشنهاديتون رو جه قيمتي بكيرم سرم كلاه نمىره؟و ايا اصلا برايد برا مسافت هاي دور و سفر بورون شهري مناسبه يا نه،من شايد سالي شش الي هفت بار بايد بيام تهران يا شمال،ممنون ،دستتون در نكنه

اول اینکه پراید اصلا برای خارج از شهر توصیه نمی شه. بنده به علت اینکه خودم زیاد تو سفر هستم به کرات تصادفات وحشتناک پراید رو دیدم که واقعا باید معجزه می بود تا سرنشین ها زنده ازش بیرون بیان. هیچ فرقی هم بین مدلهای جدید و قدیم نیست.واقعا این ماشین در برابر خودروهای دیگه امنیت پایین قابل توجهی داره. علاوه بر اونکه رانندگی طولانی و جاده با پراید بسیار خسته کننده هم برای راننده هم برای سرنشینه. همینطور فضای کم یکی دیگه از مشکلات این ماشین برای سفر هستش.
    دوم اینکه شما هر ماشینی که کم کارکرد تر باشه و مدل بالاتری داشته باشه بخری بهتره(حالت کلی) ولی سالم بودن فنی ماشین هم اهمیت داره.
    سوم اینکه تمام مواردی که گفتم از یک نوع موتور (XU7)و یک سیستم و شاسی و تعلیق و... بهره می برن. هیچ فرقی تو کیفیت و ساختشون نیست. میمونه سلیقه شما که از ظاهر کدوم (405، سمند یا پارس) خوشتون بیاد. البته اگه مدلهای دیگه ای از این خودرو ها رو می تونستید انتخاب کنید مزیتهایی با هم داشتن ولی متاسفانه با بودجه شما فقط می شه این مدلها رو انتخاب کرد.
    نکته آخر اینکه هر ماشینی می خرید حتما بصورت وسواس گونه روی سلامت فنی و بدنه حساسیت نشون بدین و ماشین رو به چند کارشناس فنی و بدنه مجرب نشون بدین بعد بخرید که هزینه هاتون برای بعد کمتر بشه و توی دردسر نیوفتید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •