هر امکانی وجود داره هیچ تضمینی برای هیچ گونه فعالیتی نیس
یه درصد احتمال بده شغلت رو از دست بدی!!!!
هر امکانی وجود داره هیچ تضمینی برای هیچ گونه فعالیتی نیس
یه درصد احتمال بده شغلت رو از دست بدی!!!!
Last edited by salar79; 24-02-2014 at 21:08.
شماره موبایلت پشت ته فیش خانمها بده بزه![]()
پدر من رئیس یکی از این شعبه های بانکهای دولتی هستش یکبار تعریف میکرد که یکی از تحویل دارا این کار را انجام داده و دختره رفته بازرسی و تحویل دار بیچاره تبعید شده به یک شعبه خیلی دور و شلوغ
پیشنهاد میکنم در محیط کار اونم بانک سرتون به کار خودتون باشه و آشنایی و غیره بمونه برای بیرون محل کار
شما که تو بانکی تمام اطلاعات اش را داری محل زندگی و تلفن و... تو بانک بهش روی خوش نشون بده کاراش را بدون نوبت انجام بده ولی بیرون بانک خیلی مثلا تصادفی برو جا کلاسی که مثلا میره یا تو مسیر برسونش یا .... یک حرکتی کردی بیرون بانک کاملا تصادفی ;-)
فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk
سلام من یک مشکل دارم من یک پسر17ساله هستم و وقتی میخوام کسی رو صدا بزنم نمیدونم که ازچه واژه هایی(مانند:دخترخاله ,جان,آقا,خانم,.....)درقبل وبعداز اسم استفاده کنم لطفا درشرایط زیر بفرمایید که ازچه کلماتی میتونم قبل یابعداز اسم یا حتی اگه شرایط رسمی تر باشه قبل وبعدفامیل استفاده کنم
صحبت با:
1-پسر(خاله,عمه,عمو,دایی)
2-دختر(خاله,عمه,دایی,عمو)
3-شوهر(خاله,عمه,خواهر)
4-زن(عمو,دایی,داداش)
5-کسانی که به ذهن شما میرسه ومن ذکرنکردم
لطفا شرایط روبرای سنین مختلف ومیزان صمیمیت مختلف بررسی کنید
مثلا برای شماره1
1-اگرازفلان سن تا فلان سن هست وباهش صمیمی هستی ازکلمات فلان واگرصمیمی نیستید ازکلمات فلان
باتشکر
بطور کلی همه چیز وابسته به دوتا فاکتور هست
1- سن طرف مقابل
2- میزان صمیمیت شما
اگر طرف پسر(خاله عمه عمو دایی) هست و همسن یا کوچکتر از شما هست فقط با اسم کوچیک
اگر طرف پسر(خاله عمه عمو دایی) هست و بزرگتر از شماست دوحالت داره اگر باهاش صمیمی هستید فقط با اسم کوچک اگر باهاش صمیمی نیستید یک اقا هم به اسمش اضافه کنید
اگر طرف دختر(خاله عمه عمو دایی) هست همه چیز به میزان صمیمت شما برمیگرده! اگر از بچگی هم بازی بودید و هنوز صمیمیت دارید صرفا با اسم کوچیک مثلا :مریم
اگر فاصله سنی این خانوم از شما خیلی بیشتر باشه و صمیمی باشید :مریم جان اگر صمیمی نیستید :مریم خانم
شوهر (خاله عمه خواهر) در هر صورت از شما کوچیکتر باشه یا بزرگتر بنظرم بهتره که با افزودن اسم اقا صدا زده بشه مگر در یک حالت که فرضا شوهرخواهرتون باشه و رابطه خیلی صمیمی داشته باشید اونوقت فقط با اسم کوچک
زن(عمو دایی داداش) در همه موارد یا با افزودن پسوند خانم به اسمشون مثلا :مریم خانم یا بصورت زن(داداش،عمو،خاله)
پ.ن:اینا نظر من هست ممکنه که افراد دیگه شیوه متفاوتی اتخاذ کنند
به نظرتون خطاب کردن زن عمو و زن دایی و... مودبانه هستش؟؟جایگزینش چیه؟؟
آخه من خودم زیاد علاقه ای به این پیشوند زن ندارم.یه جور توهین به نظرم حساب میشه.ولی جایگزین مناسبی براش پیدا نمی کنم.
جایگزینش اسم کوچیکشون+خانم هست
خب یه فرم الکی بهش بده بگو آدرس منزل یا محل کارت رو بنویس بعد بیرون برو سراغش..
البته گمونم توی سیستمتون اطلاعاتی مثل شماره تلفن و آدرس ثبت باشه.
توهینی نیست اصولا مودبانه تر که اینطوری صدا بشهبه نظرتون خطاب کردن زن عمو و زن دایی و... مودبانه هستش؟؟جایگزینش چیه؟؟
آخه من خودم زیاد علاقه ای به این پیشوند زن ندارم.یه جور توهین به نظرم حساب میشه.ولی جایگزین مناسبی براش پیدا نمی کنم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)