تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 405 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام سوالی مبنی بر این داشتم که مقدار فشار بادی را که در تیوپ پکیج لازم است را بفرمایید پکیج اوبتیما بوتان فن دار

2. این کاربر از mohsen 006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

منبع انبساط پکیج باید یک بار فشار باد داشته باشه.
    با سلام سوالی مبنی بر این داشتم که مقدار فشار بادی را که در تیوپ پکیج لازم است را بفرمایید پکیج اوبتیما بوتان فن دار

4. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

باتشکر فرواوان از جواب دادن سریع جنابعالی سوال دیگر جدیدا پکیج بند فشار اب را روی 1تنظیم میکنم همه ی شیر ها باز هستند وقتی دمای اب رادیاتور را روی حداکثر میگذارم فشار اب تا نزدیک های اخر بالا میرود و شیر اطمینان شروع به ریزش اب میکند به نظر جنابعالی علت چیست؟

6. این کاربر از mohsen 006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

فشار پکیج راروی 1 بار تنظیم کنید، سپس پکیج را روشن و بذارید تا اتوماتیک کنه، خواهید دید که فشار بالا رفته در همین زمان دوباره رادیاتورها را هوا گیری کنید و فشار را روی یک بار قرار بدید.
    اگر خیلی سریع دوبار فشار بالا میره و شیر اطمینان سر ریز میکنه:
    1-رادیاتورها را بررسی کنیم ببیند که آیا هوا دارن یا نه.اگر تند تند هوا میگیره باید از ایرونت بر وری رادیاتورها و یا مواد شیمیایی مخصوص که از هوا گرفتن رادیاتورها جلوگیری میکنن در داخل مدار شوفاژ استفاده کرد.
    2- منبع انبساط باید بررسی بشه و فشار این منبع را روی یک بار باشه.
    3- شیر پرکن .
    4- مبدل.
    به ترتیب بررسی بشه.
    باتشکر فرواوان از جواب دادن سریع جنابعالی سوال دیگر جدیدا پکیج بند فشار اب را روی 1تنظیم میکنم همه ی شیر ها باز هستند وقتی دمای اب رادیاتور را روی حداکثر میگذارم فشار اب تا نزدیک های اخر بالا میرود و شیر اطمینان شروع به ریزش اب میکند به نظر جنابعالی علت چیست؟

8. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فشار پکیج راروی 1 بار تنظیم کنید، سپس پکیج را روشن و بذارید تا اتوماتیک کنه، خواهید دید که فشار بالا رفته در همین زمان دوباره رادیاتورها را هوا گیری کنید و فشار را روی یک بار قرار بدید.
    اگر خیلی سریع دوبار فشار بالا میره و شیر اطمینان سر ریز میکنه:
    1-رادیاتورها را بررسی کنیم ببیند که آیا هوا دارن یا نه.اگر تند تند هوا میگیره باید از ایرونت بر وری رادیاتورها و یا مواد شیمیایی مخصوص که از هوا گرفتن رادیاتورها جلوگیری میکنن در داخل مدار شوفاژ استفاده کرد.
    2- منبع انبساط باید بررسی بشه و فشار این منبع را روی یک بار باشه.
    3- شیر پرکن .
    4- مبدل.
    به ترتیب بررسی بشه.
    با تشکر بعد از بررسی متوجه شدم که شیر تیوپ منبع انبساط شل بو و هیچ بادی داخل تیوپ نبود بعداز پرکردن منبع انبساط مانند روز اول شد با تشکر از حس همدوستی شما عزیزان

10. این کاربر از mohsen 006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

با سلام
    من یه عضو جدیدمن
    ما یه بکیج قدیمی iIRFU داریم مشکل اینه که اب گرمو که باز میکنی تا 5دقیقه اب جوشه بعد کمکهم سرد میشه تا یخ کنه
    باید 10 دقیقه صبر کنی تا باز گرم بشه و باز تکرار میشه
    الانم سرما خوردم بدجور
    مرسی از همه

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

به احتمال زیاد دستگاه شما رسوب گرفته ، با سروریس کار ایرفو تماس بگیرید تا دستگاه رو سرویس کنن.
    با سلام
    من یه عضو جدیدمن
    ما یه بکیج قدیمی iIRFU داریم مشکل اینه که اب گرمو که باز میکنی تا 5دقیقه اب جوشه بعد کمکهم سرد میشه تا یخ کنه
    باید 10 دقیقه صبر کنی تا باز گرم بشه و باز تکرار میشه
    الانم سرما خوردم بدجور
    مرسی از همه

13. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام. دوستان عزیز اگه کسی سوالی در باره پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی داشت من در خدمتم.
    در حال حاضر پکیج های دیواری بهترین و از لحاظ اقتصادی به صرفه ترین راه گرمایش و تولید ابگرم هستند و در اکثر کشور های اروپائی و بسیاری از مناطق امریکا و کانادا استفاده میشوند.
    با توجه به بالا بودن راندمان این دستگاه ها(اکثرا بالای 90 درصد) و راحتی استفاده و استقلال هر واحد و هزینه تعمیر و نگه داری کم در (مقایسه با موتور خونه) و مصرف خیلی کم گاز ( یارانه ها هم حذف شده) میشه گفت بهترین سیستم گرمایشی حال حاضره.
    از اونجائی که شرکت های زیادی اقدام به وارد کردن فروش این دستگاه ها کردن فکر میکنم خیلی از دوستان نیاز به راه نمائی و مشاوره دارن.
    هر سوالی بود من در خدمتم

سلام ما یک آبگرمکن دیواری ایران رادیاتور مدل e24ff داریم متاسفانه با وزش باد خاموش شد حالا وقتی روشن کردیم دیگه آب رو گرم نمی کنه یعنی شمکش روشن نمیشه درجه رو تا ته بردیم بالا به کار افتاد ولی ازش آب زد که مجبور شدیم دوباره خاموشش کنیم یه درجه از صفر تا چهار داره که نرمالش صفر تا دو اما حالا روی سه و چهاره .نمی دونم چه طوری روشنش کنم شمکش رو چه طور روشن کنم که تو دمای پایین هم روشن باشه در ضمن داخلش از پایین که نگاه میکنی دو پیچ گرده که یکی مشکی و یکی قرمزه .اولین بار که روشن کردیم مشکیه رو چرخوندیم که فکر میکنم برای گازشه.لطفا راهنمایی کنید چون پکیج گرمایشی خونه ما با آبگرمکن کار میکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام ما یک آبگرمکن دیواری ایران رادیاتور مدل e24ffداریم متاسفانه با وزش باد خاموش شد حالا وقتی روشن کردیم دیگه آب رو گرم نمی کنه یعنی شمکش روشن نمیشه درجه رو تا ته بردیم بالا به کار افتاد ولی ازش آب زد که مجبور شدیم دوباره خاموشش کنیم یه درجه از صفر تا چهار داره که نرمالش صفر تا دو اما حالا روی سه و چهاره .نمی دونم چه طوری روشنش کنم شمکش رو چه طور روشن کنم که تو دمای پایین هم روشن باشه لطفا راهنمایی کنید چون شوفاژ گرمایشی خونه ما با آبگرمکن کار میکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با درود . دوست عزیز مبارکتون باشه . انشا ا ... با کارکرد خوبش حالشو ببرید . لطفی میکنید و از میزان صدای این شازده ( ناویون ) در زمان روشن بودن مشعل نیز برامون بنویسید ، چونکه فروشنده ها قید میکنن خیلی بیصداست ، آیا واقعآ درسته ، صداش کمه ؟ سپاسگزارت خواهم بود . صدای بوتان را هم منزل یکی از دوستان شنیدم ، آنچنان فرقی با ایران رادیاتور نداشت . هر دوشون مثل موتور جت صدا میدن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •