با سلام سوالی مبنی بر این داشتم که مقدار فشار بادی را که در تیوپ پکیج لازم است را بفرمایید پکیج اوبتیما بوتان فن دار
با سلام سوالی مبنی بر این داشتم که مقدار فشار بادی را که در تیوپ پکیج لازم است را بفرمایید پکیج اوبتیما بوتان فن دار
منبع انبساط پکیج باید یک بار فشار باد داشته باشه.
باتشکر فرواوان از جواب دادن سریع جنابعالی سوال دیگر جدیدا پکیج بند فشار اب را روی 1تنظیم میکنم همه ی شیر ها باز هستند وقتی دمای اب رادیاتور را روی حداکثر میگذارم فشار اب تا نزدیک های اخر بالا میرود و شیر اطمینان شروع به ریزش اب میکند به نظر جنابعالی علت چیست؟
فشار پکیج راروی 1 بار تنظیم کنید، سپس پکیج را روشن و بذارید تا اتوماتیک کنه، خواهید دید که فشار بالا رفته در همین زمان دوباره رادیاتورها را هوا گیری کنید و فشار را روی یک بار قرار بدید.
اگر خیلی سریع دوبار فشار بالا میره و شیر اطمینان سر ریز میکنه:
1-رادیاتورها را بررسی کنیم ببیند که آیا هوا دارن یا نه.اگر تند تند هوا میگیره باید از ایرونت بر وری رادیاتورها و یا مواد شیمیایی مخصوص که از هوا گرفتن رادیاتورها جلوگیری میکنن در داخل مدار شوفاژ استفاده کرد.
2- منبع انبساط باید بررسی بشه و فشار این منبع را روی یک بار باشه.
3- شیر پرکن .
4- مبدل.
به ترتیب بررسی بشه.
با تشکر بعد از بررسی متوجه شدم که شیر تیوپ منبع انبساط شل بو و هیچ بادی داخل تیوپ نبود بعداز پرکردن منبع انبساط مانند روز اول شد با تشکر از حس همدوستی شما عزیزان
با سلام
من یه عضو جدیدمن
ما یه بکیج قدیمی iIRFU داریم مشکل اینه که اب گرمو که باز میکنی تا 5دقیقه اب جوشه بعد کمکهم سرد میشه تا یخ کنه
باید 10 دقیقه صبر کنی تا باز گرم بشه و باز تکرار میشه
الانم سرما خوردم بدجور
مرسی از همه
به احتمال زیاد دستگاه شما رسوب گرفته ، با سروریس کار ایرفو تماس بگیرید تا دستگاه رو سرویس کنن.
سلام ما یک آبگرمکن دیواری ایران رادیاتور مدل e24ff داریم متاسفانه با وزش باد خاموش شد حالا وقتی روشن کردیم دیگه آب رو گرم نمی کنه یعنی شمکش روشن نمیشه درجه رو تا ته بردیم بالا به کار افتاد ولی ازش آب زد که مجبور شدیم دوباره خاموشش کنیم یه درجه از صفر تا چهار داره که نرمالش صفر تا دو اما حالا روی سه و چهاره .نمی دونم چه طوری روشنش کنم شمکش رو چه طور روشن کنم که تو دمای پایین هم روشن باشه در ضمن داخلش از پایین که نگاه میکنی دو پیچ گرده که یکی مشکی و یکی قرمزه .اولین بار که روشن کردیم مشکیه رو چرخوندیم که فکر میکنم برای گازشه.لطفا راهنمایی کنید چون پکیج گرمایشی خونه ما با آبگرمکن کار میکنه.
سلام ما یک آبگرمکن دیواری ایران رادیاتور مدل e24ffداریم متاسفانه با وزش باد خاموش شد حالا وقتی روشن کردیم دیگه آب رو گرم نمی کنه یعنی شمکش روشن نمیشه درجه رو تا ته بردیم بالا به کار افتاد ولی ازش آب زد که مجبور شدیم دوباره خاموشش کنیم یه درجه از صفر تا چهار داره که نرمالش صفر تا دو اما حالا روی سه و چهاره .نمی دونم چه طوری روشنش کنم شمکش رو چه طور روشن کنم که تو دمای پایین هم روشن باشه لطفا راهنمایی کنید چون شوفاژ گرمایشی خونه ما با آبگرمکن کار میکنه.
با درود. دوست عزیز مبارکتون باشه . انشا ا ... با کارکرد خوبش حالشو ببرید .
لطفی میکنید و از میزان صدای این شازده ( ناویون ) در زمان روشن بودن مشعل نیز برامون بنویسید ،
چونکه فروشنده ها قید میکنن خیلی بیصداست ، آیا واقعآ درسته ، صداش کمه
؟ سپاسگزارت خواهم بود . صدای بوتان را هم منزل یکی از دوستان شنیدم ، آنچنان فرقی با ایران رادیاتور نداشت . هر دوشون مثل موتور جت صدا میدن
.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)