روی همون 4 باید انجام بدین. فایروال هر دو سیستم را موقتا قطع کنین. روی همون local area connection هایی انجام بدین که مربوط به کارت شبکه های متصل به کابلتونه.
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
روی همون 4 باید انجام بدین. فایروال هر دو سیستم را موقتا قطع کنین. روی همون local area connection هایی انجام بدین که مربوط به کارت شبکه های متصل به کابلتونه.
فايروال ها رو هم قطع کردم نشد
کابلم هم سالم هست
کارتهاي شبکم هم مشکلي نداره
Last edited by mehrradg23; 08-01-2010 at 00:48.
یعنی چی نشد. شما همینجوری دو تا مجسمه را هم با کابل شبکه به هم بزنی بالاخره یه چیزی از هم می شناسنچه برسه به اینکه ip range مشترک هم بهشون داده باشی. چه پیغامی میده؟ آدرس یکی را توی اون یکی پینگ می کنی جواب میده؟ اصلا کانکشنهات enabled هستن؟!
کتنکشنها اينيبل هستن توي سيستم اصلي اون دو تا چراغ که نمياد
و در ويندوز هفت يه تلوزيون مياد اون پايين که روش يه علامت تعجب داره
بعد از اينکه دو تا سيستم با هم شبکه شد بايد درايوها هر دو سيستم توي اون يکي باشه ديگه درسته؟؟؟
اون تلویزیونها را توی xp هم می تونی بیاری. کافیه بری توی properties کانکشن مربوطه، گزینه Show icon in notification area را تیک بزنی.
برای اینکه درایو ها را ببینی باید به اشتراک بزاریشون و یه workgroup درست کنی که دو تا کامپیوتر عضوش باشن.
اگر می خوای بیشتر بدونی از مراحل راهنمایی تاپیکهای مربوطه استفاده کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلاممی خواستم بدونم روی ویندوز سرور 2003 چه آنتی ویروسی از خوانواده نود میشه نصب کرد من یه نود 32 ورژن 3 دارم که موقع نصب ارور میگیره و میگه این ورژن برای این ویندوز مناسب نیست اگه لینک دانلودشو بزارید ممنون میشم
کسی شیر کردن اینترنت و توی Seven امتحان کرده!
هر کاری میکنم اینترنت شیر نمیشه!
با ویستا میشد
اما این سون و هر کاری میکنم رو اعصابه!
کسی میتون هتوضیحی در مورد نحوه شیر کردن بده؟؟
فایروالا خاموش! فایل هم شیر میشه! اما اینترنت .... :(
دی ان اس رو ست کردی؟
رو auto گزاشتم!
قبلا همینجوری تو ویستا بی مشکل شیر میشد!
الان هم DNS خودم ست کردم!
بازم شیر نشد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)