قیمت آمپول عضلانی b5 و بیوتین چنده ؟
قیمت آمپول عضلانی b5 و بیوتین چنده ؟
پولت رو هدر نده!
تمام ویتامین های گروه ب از طریق هرنوع رژیم غذایی (حتی فقیرانه) برای بدن تامین میشه و ذخایر ویتامین های ب بدن انسان به راحتی خالی نمیشن؛
فقط دررژیم صرفا گیاه خواری،شرایط قحطی و برخی بیماری های کمترشایع که منجر به عدم جذب ویتامین های گروه ب میشه کمبود وجود داره؛
یک فرد عادی نیازیبه این مکمل ها نداره؛
Sent from my MI 5 using Tapatalk
سلام
لطفا یه شامپو ردیف که روغن نارگیل اساس مواد اولیه اش باشه معرفی کنید
و موهای من حدودا به 14-15 سانت رسیده یکی دوساعت بعد از حمام حالت ابریشمی و براق میگیره ولی سریع این حالت جاشو به موهای خشک و بی روح میده
تو یوتیوب یه سرچی زدم همه برای داشتن موهای ابریشمی و براق روغن نارگیل رو پیشنهاد میکردن, بعضی ها هم که زرده تخم مرغ رو چه تنها چه مخلوط با روغن نارگیل پیشنهاد میدادن
برای موهای من که یکمی بلنده حالت نرم و براق الزامیه
شما چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
ممنون
شامپو با روغن نارگیل نمیشناسم
ولی منم چون موهام نرمه بهت پیشنهاد میکنم یه شامپو که به موهات میسازه رو بزن(من الپسین کافئین بهم میسازه) بعد از حمام موهات که نم داره سرم مو کریستال بزن به موهات و بعد سشوار بکش(با درجه حرارت خیلی داغ نباشه که آسیب ببینه موهات)
واسه من که جواب میده
دوستان یه شامپو معرفی کنید به حداقل 244 ساعت نزاره موها به هم بچسبه و بهشون حجم بده و نزاره حداقل 24 ساعت چرب بشن
من موهام خیلی ضعیف شدن و بعد حموم چند ساعت بعد اون حالتش رو از دست میده . میخوام شامپوی باشه بهش حجم بده و 24 ساعت حالتش حفظ بشه
کسی که موهاش بخاطر ریزش ارثی یا استرس یا اختلالات هورمونی یا کلا هر دلیلی ریخته باشه، بازم اگه مصرف ماینوکسیدیل قطع کنه، موهایی که در اومده میریزه؟؟
قیمتش75برای5تافکرکنم
بله دوست عزیزبهتره قطع نکنیدبدترم میشه
سلام خدمت دوستان . دوستانی که برای خرید ماینوکسیدیل معروف فوم روگین rogaine تمایل دارند (خریداری مستقیم از آمریکا ) در خدمتشون هستم .
حذف شود...................
Last edited by donkeyoxte; 16-01-2017 at 01:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)