فكر منم تقريبا شبيه شماست البته من بين دوراهي موندم، از نظر من بازي يه جاهايي اساسي تقويت شده مثل سانتر از جناحين يا جايگيري مدافعين كه مثل 2011 وسط رو باز نميذارن بشه اتوبان! ولي كلا بازي يه جوريه كه وقتي با 2011 مقايسه ش ميكنم 2011 بيشتر به دلم ميشينه، دقيقا نميدونم چرا، شايد بيشتر بخاطر گرافيكش باشه يا اينكه دستم بهش عادت كرده و بقول معروف ترك عادت موجب مرض است!!!
بايد منصفانه به قضيه نگاه كرد مثلا در مورد توپگيري خيلي اينجا بحث شده و بعضي از دوستان معترض بودن كه روش توپگيري اشكال داره و نميشه توپ رو گرفت، بنظر من كونامي اومده بطور كلي سعي كرده بازي رو هر طور كه شده سختش كنه. خيلي از ماها نهايت 2 ماه بعد از اينكه 2010 يا 2011 رو بازي كرديم شديم استاد PES ولي در 2012 بنظر ميرسه واسه ي همه فن حريف شدن كار يه مقدار مشكلتره و بايد سعي كرد تا قلقش رو بدست آورد، البته بنظر ميرسه كونامي از يه سري راههاي غير منطقي اومده بازي رو مشكل و پيچيده كرده مثلا اين امكان وجود داره كه در يك بازي 5 بار توپ رو به تير دروازه زد يا هر چقدر تكل از پشت كه ميكنم به پاي بازيكن نميگيره و بازيكن فرار ميكنه و ميره به تيم من گل ميزنه!!!
يا همين درجه سوپر استار كه اضافه شده نشان از اين داره كه كونامي تمام سعي و تلاشش رو كرده تا به هر قيمتي كه شده بازي رو سخت كنه
الان بازي خيلي كمبودها داره مثل درست نبودن لباس تيمها، اسامي تيمها، ترانسفرها و چند مورد ديگه من صبر كردم هر چي پچ و DLC كه قراره از طرف كونامي منتشر بشه رو دانلود كنم و بازي يه سر و شكل كامل و مناسب بگيره بعد تصميم بگيرم كه آيا 2012 ارزش بازي كردن داره يا نه، بنظر من فعلا زوده كه تصميم بگيرم قيد 2012 رو بزنم يا نه
من خيلي از تحليلها رو خوندم و بهش توجه كردم، تصميم دارم تا بعد از رفع كمبودها و كاستي هاي فعلي بازي يه تحليل درست و حسابي با كمك 3-2 نفر ديگه از دوستان اينجا بنويسم