تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 280 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مصطفی دنیزلی با قراردادی یک و نیم ساله سرمربی پرسپولیس شد

مصطفی دنیزلی در آخرین برنامه خود در شبکه lig TV خبر از حضور در تیم فوتبال پرسپولیس داد.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس، مصطفی دنیزلی سرمربی ترکیه ای جدید تیم فوتبال پرسپولیس شب گذشته با حضور در برنامه ماراتن گفت فردا(جمعه) به ایران می روم و هدایت تیم فوتبال پرسپولیس را به عهده خواهم گرفت.

دنیزلی ساعاتی پیش با اعلام این خبر در شبکه lig TV ترکیه ادامه داد : قرارداد من با تیم فوتبال پرسپولیس یک و نیم ساله خواهد بود.

وی با اشاره به اهداف خود از حضور دوباره در پرسپولیس ادامه داد : تمرکز اصلی من رسیدن به قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا خواهد بود. من کشور و مردم ایران را دوست دارم و این بار با همسرم به ایران خواهم رفت.

شبکه lig TV نیز با تایید این خبر پیام داد : خداحافظ دنیزلی! دنیزلی مربی افسانه ای ترکیه یک سال و نیم با تفسیر فوتبالی خود به دانش ما افزود و اکنون در آخرین برنامه با اعلام یک خبر ما را شگفت زده کرد! او گفت که فردا به ایران خواهد رفت و هدایت پرسپولیس را به عهده خواهد گرفت.

مرجع خبری پرسپولیس 21 آذرماه خبر از توافق دنیزلی با پرسپولیس داده بود و اکنون این انتقال شکل رسمی به خود می گیرد. وی جمعه شب وارد ایران خواهد شد و قرارداد خود را امضا خواهد کرد.

دنیزلی در لیگ ششم نیز هدایت تیم فوتبال پرسپولیس را به عهده داشت و با این تیم به مقام سوم لیگ برتر رسید.

دانلود ویدئو

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 8 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

انگار اگه خدا بخواد بالاخره به آرزویی که داشتیم رسیدیم.
    بالاخره دنیزلی هم بعد از کش و قوسهایی که داشتیم سرمربی شد.
    اینطور که این چند روز اخبار میگفت پروین و بقیه هم دنبال جذب بازیکن هستند.خدا کنه چند تا بازیکن درست و حسابی که به دردمون بخورن جذب بشن.
    الان قهرمانی لیگ خیلی برامون دست نیافتنی شده و باید به فکر رسیدن به رده های بالا باشیم.حذفی رو هم که نداریم.میمونه لیگ قهرمانان که امیدوارم با جذب چند تا بازیکن خوب و تواناییهایی که از دنیزلی سراغ داریم توی آسیا به جایی برسیم.

رویانیان هم با این کار خودش رو بیش از پیش محبوب هوادارها کرد.خداییش من یکی زیاد بهش خوشبین نبودم اما الان میبینم که داره زحمت میکشه برای تیم(البته هنوز هم برای قضادت زوده).
    امیدوارم اوضاع طوری بشه که خاطرات این نیم فصل کابوس وار برامون کمرنگ تر بشه.

4. 4 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مارکوس مرک: از اين به بعد فوتبال ايران را پيگيري مي‌کنم
    دنيزلي: قراردادم با پرسپوليس 1،5 ساله است

مصطفي دنيرلي با اعلام اين موضوع که براي مدت 18 ماه سرمربيگري پرسپوليس را قبول کرده گفت: اين بار با همسرم به ايران مي‌روم.

برنامه تلویزیونی "لیگ تی وی" که مختص آنالیز مسابقات باشگاهی ترکیه است شب گذشته با حضور مصطفی دنیزلی، به عنوان کارشناس ارشد و مارکوس مرک، به عنوان کارشناس ارشد داوری برگزار شد.

در بخش اصلی این برنامه که بیشتر به خداحافظی دنیزلی از این شبکه مربوط می‌شد، مجری برنامه، اعلام کرد این مربی ترکیه‌ای به مدت یک سال ونیم (18 ماه) ترکیه را به مقصد ایران ترک خواهد کرد تا در جمع پرسپولیسی ها به فعالیتش ادامه دهد.

مجری برنامه در جریان این برنامه خطاب به دنیزلی گفت: متاسفانه شما از فردا (جمعه) دیگر در جمع حضور نخواهید داشت چرا که برای هدایت پرسپولیس به تهران می روید. در چند سال اخیر فوتبال ترکیه از تجارب بالای شما نهایت استفاده را برد و به همین دلیل از این جدایی احساس تاسف می کنیم. دنیزلی کسی است که هر تیم وارد آتش می شود او را برای نجات صدا می زند و به دنیزلی می گوید بیا و ما را نجات بده.

مجری برنامه در ادامه تاکید کرد: اطمینان دارم ایران می تواند از تجارب بالای شما بهره های زیادی را ببرد و این نقل و انتقال به سود فوتبال ایران و پرسپولیس است.

مارکس مرک، داور بازنشسته آلمانی نیز یکی از حاضران در استودیو بود که درباره این نقل و انتقال رو به دنیزلی کرد و گفت: در مدتی که ما در این استودیو در کنار هم فوتبال ترکیه را آنالیز می کردیم مانند یک خانواده بودیم و از دست دادن دنیزلی دردناک است. در این استودیو گروه خوبی را تشکیل داده بودیم.

مرک در ادامه به چهره مربی ترکیه ای نگاه کرد و افزود: شما انسان بی نظیری هستید و همه در حوزه فوتبالی و در خارج از فوتبال شخصیت شما را دوست دارند. شما الگوی خوبی برای ما بودی که حالا نصیب ایرانی ها شده ای. خوش به حال ایرانی ها که حالا از وجود شما استفاده خواهند کرد.

داور شناخته شده فوتبال آلمان تاکید کرد: پیش از این من فوتبال ایران را جدی نمی گرفتم، اما بعد از انتقال شما به پرسپولیس از این به بعد لیگ فوتبال ایران را پیگیری خواهم کرد چون دنیزلی در پرسپولیس است.

در ادامه این برنامه زنده تلویزیونی مصطفی دنیزلی خبر انتقالش به پرسپولیس را تائید کرد و گفت: از لطفی که بنده دارید نهایت تشکر را دارم، ‌اما با وجود جدایی هنوز هم دلم با شما است. فوتبال یک علم و تغییر مکان در آن نیز نیاز است. من به این گروه در این شبکه تلویزیونی عادت کرده بودم.

وی عنوان کرد: به مدت یک سال و نیم از جمع شما جدا می شوم و به پرسپولیس می روم. قبلا هم در ایران بودم، اما آن زمان تنها رفته بودم تهران و این بار با همسرم به ایران می روم.

سرمربی ترکیه ای گفت: من خاطرات خوبی در این کشور داشته ام و ایران را دوست دارم، اما تنها نگرانی ام از بازگشت دوباره ام به تهران این است که آیا همسرم از زندگی در تهران رضایت خواهد داشت یا نه؟ امیدوارم همسرم نیز از زندگی در ایران راضی باشد.

منبع: ورزش 3

------------------------------------------------------------------------------------------------

به شخصه امروز که حتمی شد؛ زنگ زدم به پدرم هم تبریک گفتم و به مربی ای که عاشقش بودم رسیدم. به نظرم این بهترین خبر امسال بود واسه پرسپولیس.

6. 3 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

امیدوارم بالا رفتن سن مصطفی تأثیری رو تفکرات فوتبالی خوبش نداشته باشه
    به نظر من ما مهره‌های خوبی داریم که فقط درست ازشون بازی گرفته نمیشه
    هر تیمی آرزوی داشتن امثال رضایی، اولادی، زارع، حتی فشنگچی، محمد و ... رو داره

خوشبینم به آینده ...
    این فصل از گروهمون تو لیگ قهرمانان هم صعود کنیم، شاهکار کردیم، به فصل آینده باید امیدوار بود ...
    البته سومی در لیگ برتر خیلی هم دور از دسترس نیست ...

راستی حقیقی هم که داره میره روبین قازان ... (امروز روزنامه‌ای روسی خبر داده بود)
    امیدوارم هر جا هست موفق باشه، من خودم دوستش دارم و به قدرت دروازه‌بانیش ایمان دارم، از همون روز اول هم استیلش رو می‌پسندیدم ...
    آینده‌ی خوبی در انتظارشه ...

8. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

راستی حقیقی هم که داره میره روبین قازان ... (امروز روزنامه‌ای روسی خبر داده بود)
    امیدوارم هر جا هست موفق باشه، من خودم دوستش دارم و به قدرت دروازه‌بانیش ایمان دارم، از همون روز اول هم استیلش رو می‌پسندیدم ...
    آینده‌ی خوبی در انتظارشه ...

خیلی راحت دارن از دستش میدن

10. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی راحت دارن از دستش میدن
    آخه اینجا هیشکی بهش اعتقاد نداره متأسفانه ...

انتقادات خیلی زیاد شده نسبت بهش
    از طرفی هم سال‌هاست لژیونر نداریم، اتفاق خوبیه واسه فوتبالمون، اونم در پستی مثل دروازه‌بان ...

سرمایه‌گذاری‌ای که روش کردن از نوجوونی، همش به باد میره، اما خب تیم خیلی ضربه نمی‌خوره‌، چون محمدی، گردان یا طالب‌لو احتمالاً‌ جایگزینش خواهند شد و در کنار میثاق دروازه‌ی پرسپولیس تضمین میشه ...

12. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت امین_devilboy2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تا علی دایی نیاد وضع همینه

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خلاصه‌ی چند تا خبر ... (همگی معتبر و موثقن، فقط گفتم بی‌خودی 10 خط خبرو نخونین )

مهدی مهدوی‌کیا پذیرفت که نیم‌فصل دوم در پرسپولیس بازی کنه
    اگه عابدیتی و رویانیان به توافق برسن، شماره‌ 2 محبوب به تیمش برمی‌گرده

پرسپولیس از شاهین رسماً درخواست کرده هادی شکوری رو به خدمت بگیره
    راه‌آهن هم شکوری رو می‌خواد

اگه پرسپولیس بخواد خلعتبری رو به خدمت بگیره، فقط تا 12 امشب وقت داره رضایت‌نامه‌اش رو بگیره، چون بعد از اون طبق قوانین فیفا فقط می‌تونه بازیکن آزاد جذب کنه (خلعتبری بازیکن خارجی محسوب میشه)

سعید قدمی، بازیکن چپ سال گذشته‌ی فولاد هم با قراردادی 2.5 ساله به پرسپولیس اومد. قدمی سهمیه‌ی امید محسوب میشه

مهرداد پولادی هم به پرسپولیس نزدیک شده. هر چند مس گفته یه میلیارد می‌خوایم ...

دیگه اینکه قرارداد ریمون زاید، آقای گل لیگ ایرلند هم با باشگاه ثبت شد. قراردادش تا آخر نیم فصل دومه، اما قابل تمدیده ...
    Last edited by Kurosh; 23-12-2011 at 20:24.

15. 14 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با اومدن دنیزلی در اینکه پرسپولیس در حمله منسجم تر و با برنامه تر خواهد بود شکی ندارم اما
    بعید می دونم دنیزلی بتونه مشکلی از خط دفاعی پرسپولیس برطرف کنه .
    دنیزلی چه زمانی که تو پاس بود چه در زمانی که توی پرسپولیس بود در خط ذفاعی مشکل داشت .
    ولی حداقل می شه انتظار داشت که پرسپولیس در نیم فصل دوم بازی های با طراوتی رو ارائه خواهد کرد ...

+

اگه تیم های بالای جدول بجنبن گرفتن صدر از " این استقلال" اصلا بعید نیست . (مخصوصا سپاهان )

17. 3 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مهدوی کیا رسما خداحافظی کرد از فوتبال؟!

19. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •