ساکی: بارسا هرگز مدافعی مانند سیلوا در اختیار نداشته است
milanista.ir - آریگو ساکی، سرمربی روسونری در دهه نود میلادی که با میلان به یکی از رویایی ترین تیم های تاریخ تبدیل شد، اعتقاد دارد که فروش سیلوا به بارسلونا به منزله خیانت به عشق هواداران خواهد بود، وی همچنین تیاگو سیلوا را کاملترین مدافع فعلی جهان میداند، و عنوان میکند که بارسلونا هرگز مدافعی مانند سیلوا نداشته است.
آریگو ساکی در تمجدید از مدافع 28 ساله برزیلی، که بسیاری او را بهترین مدافع میانی حال حاضر جهان میدانند، عنوان کرد:
از نظر من تیاگو سیلوا بهترین مدافع میانی جهان است. بارسلونا هرگز مدافعی به مانند او نداشته است. او از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است، او رفتار حرفه ای را به خوبی میشناسد، و به خوبی دفاع میکند.
او از سرعتی باورنکردنی برخوردار است، او یک مدافع کامل است. تیاگو از نظر تاکتیکی حتی جای پیشرفت بیشتری نیز خواهد داشت. من بسیار بعید میدانم که میلان به فروش او رضایت دهد. در واقع فروش سیلوا، خیانت به هواداران میلان خواهد بود.
میلان پیش از این نیز در دو سال پیش پیشنهاد مورینیو از مادرید برای به خدمت گرفتن سیلوا را رد کرده بود. به نظر من بارسلونا نباید زیاد به خرید سیلوا امیدوار باشد، چرا که میلان نباید فرزند خود را به فروش برساند.
آریگو ساکی 66 ساله که پیش از این در سال های 1987 تا 1991 هدایت روسونری را بر عهده داشته است، اکنون به عنوان یکی از مشاوران فدراسیون فوتبال ایتالیا فعالیت میکند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گالیانی : پراهن شماره 10 برای زلاتان است
پس از منتشر شدن گزارشاتی مبنی بر انتقال زلاتان و سیلوا به پاری سن ژرمن آدریانو گالیانی با اطمینان تاکید کرد که به زلاتان قول پیراهن شماره 10 را داده است.
رسانه های فرانسوی در گزارشاتی اعلام کرده بودند که کارلو آنجلوتی و پاری سن ژرمن بدنبال بخدمت گرفتن این ستاره سوئدی هستند و حتی مصاحبه ای از یک منبع نزدیک به باشگاه در این رابطه در این نشریه منتشر شد.
آدریانو گالیانی در مصاحبه با وبسایت رسمی باشگاه گفت "زلاتان ایبراهیموویچ یک قهرمان است و من از داشتن چنین بازیکنی در تیمم بسیار خوشحال هستم کسی که اگر برنده نباشد دیوانه میشود در حالی که به نسبت بازیکنان بسیاری هستند که برای آنها برد یا باخت اهمیتی ندارد"
"من به او قول داده ام که پیراهن شماره 10 برای زلاتان است حتی اگر او هنوز در این رابطه با سیدورف صحبتی نکرده باشد.اگر سیدورف نخواهد این پیراهن را بر تن کند بنابراین این شماره برای زلاتان است.ایبرا زمانی که از بارسلونا به میلان پیوست درخواست این شماره را کرده بود اما در آن زمان پیراهن بر تن سیدورف بود"
قرارداد سیدورف با باشگاه روسونری به پایان رسیده است و این هافبک 36 ساله هلندی هنوز رسما تایید نکرده که به باشگاهی دیگر خواهد رفت یا قرارداد خود را تمدید میکند اما حال به نظر میرسد با این وعده گالیانی که رسما در وبسایت رسمی باشگاه منتشر شده است سیدورف تمایلی برای ماندن نشان ندهد.
ایبرا تنها ستاره میلانی نیست که طی چند روز گذشته احتمال انتقالش به باشگاه فرانسوی پاری سن ژرمن وجود دارد چرا که این باشگاه فرانسوی خواهان بخدمت گرفتن پاتو و یا حتی سیلوا است.
"من میتوانم به هرکسی این اطمینان را بدهم که سیلوا غیر قابل فروش است.پاری سن ژرمن و دوست من آنجلوتی بار ها و بارها درخواست انتقال او را داشته اما او عاشق میلان است همانطور که برلوسکونی به او علاقه مند است"
" درک نمی کنم که چگونه برخی ها از سیلویو برلوسکونی انتقاد می کنند در حالی که او همواره در کنار تیم و باشگاه بوده ,بخصوص در چنین زمانی که بحران اقتصادی تمام دنیا را تحت تاثیر قرار داده است.ما تنها باید از او سپاسگذار باشیم"
گزارشاتی مبنی بر خروج سیدورف از باشگاه روسونری وجود داشت اما به نظر میرسد او در باشگاه روسونری باقی می ماند.
"شمار 9 میلان همچنان پس از رفتن اینزاگی دست نخورده باقی ماند.ما در حال مذاکره با متیو فلامینی برای کاهش دستمزد او هستیم اما هنوز مذاکرات ادامه خواهد داشت تا به یک نتیجه راضی کننده دست یابیم"
"در این لحظات است که بازیکنان باید نشان دهند مه چه میزان به پیراهن روسونری علاقه دارند"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]