تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 154 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سيلوا: مي خواهم مانند مالديني اسطوره شوم
    تياگو سيلوا، مدافع برزيلي ميلان اعلام کرد اين باشگاه را ترک نخواهد کرد اما تاکيد کرد روسونري براي موفقيت در فصل آينده به تقويت نياز دارد.
    پايگاه اختصاصي اخبار ميلان ايتاليا در ايران،ميلان در حال حاضر بازيکناني چون ريکاردو مونتوليوو و باکايا ترائوره را بخدمت گرفته است اما اين بازيکن هر کدام به صورت انتقالي آزاد راهي سن سيرو و ميلان شده اند.
    سيلوا در مصاحبه با گاتزتا دلواسپورت گفت " ايبرا و من هر دو يک چيز را ميخواهيم و آن پيروزي براي ميلان است"

"اين فصل بسيار سخت سپري شد بنابراين ما براي پيروزي نياز به تقويت تيم از بازيکنان با کيفيت داريم"

تياگو سيلوا که اين روزها شايعات پيرامون انتقال وي به باشگاه هايي چون منچستر سيتي و بارسلونا به گوش ميرسد در صحبت هاي خود شديدا اين گونه موارد را رد کرد.

"اين باشگاه خانه من است و احساس بسيار فوق العاده اي در اينجا دارم.همانطور که آدريانو گالياني گفت: شما فروشي نيستيد و باشگاه را ترک نخواهيد کرد؛ و حال من فکر ميکنم همه چيز بسيار واضح است"

"از اينکه براي چنين باشگاه بزرگي بسيار مهم هستم ،افتخار ميکنم.ميخواهم در اينجا بمانم و روياي تبديل شدن به اسطوره هايي چون مالديني و نستا را در سر دارم و فکر ميکنم مشکلي در اين رابطه وجود ندارد"

"بيش از آنکه به ارودي تيم ملي برزيل اضافه شوم با آدريانو گالياني صحبت کردم و او احساس مهمي در من ايجاد کرد و گفت در رابطه با آينده ام کاملا آسوده باشم و حال من کاملا آرامش دارم"

"آيا روزي کاپيتان روسونري مي شوم؟ اين امر بسيار فوق العاده است و من کاملا براي آن آماده هستم"

تياگو سيلوا دو ماه اخير را به دليل مصدوميت از ناحيه عضلاني از دست داد اما حال کاملا بهبود يافته است و در بازي دوستانه برابر دانمارک که با نتيجه 3-1 به نفغ زرد پوشان برزيل به اتمام رسيد،حضور داشت.

سيلوا در ادامه گفت "من در فرم بسيار خوبي قرار دارم و بازي خوبي را نيز انجام دادم و بي صبرانه در انتظار بازگشت به ميادين هستم.در مصدوميت اخيرم مقصر آن خودم بودم چرا که مربي و کادر پزشکي در بهبود من عجله اي نداشتند و تنها من ميخواستم به هر نحو در بازي برابر رم به ميدان بروم هر چند که در بهترين وضعيت خود نبودم و در نهايت اين عجله من براي بازگشت، بسيار براي من گران تمام شد"

"اگر به گذشته بازگردم به هيچ وجه آن تصميم را دوباره نخواهم گرفت چرا که ممکن بود فصل متفاوت تر از اين براي ميلان به پايان ميرسيد"

ميلان در بدترين شرايط تياگو سيلوا را در اختيار نداشت و از مهمترين هاي آن ميتوان به دو بازي رفت و برگشت برابر بارسلونا در مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا و اشاره کرد،همچنين بازي هاي مهم پاياني سري آ در حالي که ميلان با 4 امتياز اختلاف نسبت به يوونتوس در صدر قرارداشت اما نبود سيلوا در خط دفاعي براي ميلاني ها بسيار سخت تمام شد.

"اين حقيقت که چقدر از دست دادن اسکودتو متاسف هستم قابل انکار نيست و من هميشه از خودم اين سوال را که چگونه اسکودتو را از دست داديم مي پرسم ، ما در حالي اسکودتو را از دست داديم که با 4 امتياز اختلاف نسبت به يوونتوس در صدر قرار داشتيم ، در صورتي که چيزي تا پايان سري آ باقي نمانده بود"

"فصل آينده با تمام قدرت بازميگرديم .در حال حاضر من مي خواهم با برزيل قهرمان المپيک 2012 لندن شوم و سپس قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا هدف اصلي من خواهد بود"
    ورزش3

2. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مذاکرات اوليه ميلان براي به خدمت گرفتن دوسنا

مدير برنامه هاي اين بازيکن ايتاليايي که در حال حاضر در باشگاه ناپولي توپ ميزند در صحبت هايي اعلام کرد که با باشگاه روسونري در مورد احتمال انتقال اين بازيکن مذاکراتي انجام داده است .

مدير برنامه هاي آندرا دوسنا، بازيکن ناپولي، در تازه ترين صحبت هاي خود مذاکرات با باشگاه ميلان را تاييد کرد.

به گزارش پايگاه اختصاصي اخبار ميلان ايتاليا در ايران، مدير برنامه هاي اين بازيکن ايتاليايي که در حال حاضر در باشگاه ناپولي توپ ميزند در صحبت هايي اعلام کرد که با باشگاه روسونري در مورد احتمال انتقال اين بازيکن مذاکراتي انجام داده؛ هر چند هنوز هيچ پيشنهاد رسمي ارائه نشده است.

روبرتو لا فلوريا در مصاحبه با راديو اسپورت 24 ايتاليا گفت"از آنجايي که من مدير برنامه هاي ستاره ايتاليايي ميلاني ها ،استفان الشراووي نيز هستم با آدريانو گالياني در رابطه با انتقال آندرا دوسنا مذاکراتي انجام داديم"

"با اين تفاسير تمامي اين مذاکرات تنها در حد بحث بوده و هيچ پيشنهاد رسمي تا بدين لحظه ارائه نشده است"

دوسنا که در ژآنويه 2010 پس از گذراندن دو فصل نا اميد کننده از ليورپول به ناپولي پيوست در ماه دسامبر 31 ساله شد و به بعيد است ميلان براي بخدمت گرفتن او اقدام کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 5 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

به نظرم میلان اشتباه بزرگی کرد !! اینگونه تغییر نسل درست نیست!! میلان اگر بودجه و پول زیادی رو در دست داشت تا بتونه بازیکنای جوان با کیفیت!(با کیفیت) رو بخره خوب بود... متوسط قیمت یه ستاره جوان 25-30 میلیون یورو هست . ایا میلان همچین پولی رو داره که 7-8 تا از این خرید ها انجام بده! بازکنایی مثه اوبی واسه 2-3 سال در حد یه بازیکن متوسط این خلع رو پر میکنند اما... میلان باید بازیکنانی رو جایگزین میکرد که ازشون سیدورف پیرلو اینزاگی بیرون بیاد بازیکنانی که بتونند 7-6 سال برای تیم بازی کنن و هر سال پیشرفت کنن!

6. 3 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

از یه نظر راست میگی ولی چاره ای نداشت. دیگه این چند نفر خیلی مسن بودن. اشتباه رو یکی دوسال پیش مرتکب شدن که باید سالی یکی دونفرشون رو رد میکردن و یکی دو تا بازیکن جایگزین پیدا میکردن. که البنه مشخصه مشکلات مالی که الان صداش به گوش میرسه همون موقع هم وجود داشته و جلوی تحول تیم رو گرفته ولی صداش درنیومده و گرنه بعد از این همه سال تیم داری گالیانی دیگه میدونه بازیکن که از 32 رد کرد کم کم کارش تموم میشه. الان وضع خیلی خوب نیست. هافبک خالیه. دفاع آخر هم قابل اطمینان نیست. باید یکم سر کیسه رو شل کنن. مارمولک بازی ها اینجا به درد میخوره. مفت خری

8. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض آغاز مذاکرات بارسا و ميلان براي انتقال تياگو سيلوا

ورزش۳: بارسا مي‌داند که مذاکرات همانند روند جذب فابرگاس و الکسيس سانچز در فصل قبل، طولاني و سخت خواهد بود. باشگاه بارسلونا مذاکراتش با باشگاه ميلان و مدير برنامه هاي تياگو سيلوا براي جذب اين مدافع ملي پوش برزيلي را از اين هفته آغاز خواهد کرد. به گزارش سايت طرفداري و به نقل از نشريه اسپورت، بارسلونا مي‌داند که قيمت اين بازيکن اصلا پايين نيست و ميلان به خصوص پس از جدايي نستا، گتوزو، اينزاگي و سيدوف، در مورد تياگو سيلوا به پيشنهادهاي زير 40 ميليون پاسخ منفي مي‌دهد. بارسا مي‌داند که مذاکرات همانند روند جذب فابرگاس و الکسيس سانچز در فصل قبل، طولاني و سخت خواهد بود. تيتو ويلانووا مربي فصل بعد بارسلونا نيز مانند سال اول مربيگري پپ گوارديولا در بارسلونا قبل از هر چيز به تقويت خط دفاع اهميت مي‌دهد. پپ نيز در فصل اول خود نسبت به جذب آلوز، پيکه، کاسرس و کيتا اقدام کرد. بارسلونا قصد دارد با جذب تياگوسيلوا در دفاع مرکزي، در مواقع لازم در پست‌هاي ديگر نيز از او بهره بگيرد و اين را به بازي يک هافبک مثل ماسکرانو در پست دفاع مرکزي ترجيح مي‌دهد. بارسا خود را براي يک مذاکرات طولاني با ميلان آماده کرده است. روابط بين مديران بارسلونا و ميلان عالي است، ولي مديران بارسلونا مي‌دانند اين مورد کمک زيادي در جذب تياگوسيلوا نمي‌کند. به گفته اسپورت بارسلونا براي شروع مذاکرات يکي از بازيکنان خود را به ميلان پيشنهاد مي‌دهد تا بتواند به اين طريق قيمت سيلوا را کاهش دهد. در اين رابطه نام آفلاي به عنوان گزينه اول براي تغيير پيراهن از بارسلونا به ميلان عنوان مي‌شود. چيزي که مشخص است سيلوا به هيچ وجه دوست ندارد محبوبيت خود نزد طرفداران ميلان را خدشه‌دار کند و ترجيح مي‌دهد اگر مذاکراتي قرار است انجام شود در سکوت انجام شود. سندرو راسل رييس باشگاه بارسلونا تمايل زيادي به جذب بازيکنان با مليت برزيلي دارد. او در اولين سال خود به عنوان مدير ورزشي بارسلونا نسبت به جذب رونالدينيو، بلتي و دکو اقدام کرد. سيلوا در تابستان گذشته قرارداد خود را تا سال 2016 تمديد کرد. او يکي از بازيکنان اصلي تيم ملي برزيل است و اين تابستان در مسابقات المپيک نيز براي برزيل به ميدان مي‌رود.

10. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض سيدورف: ممکن است در ميلان بمانم

ورزش۳: کلارنس سيدورف در تازه ترين اظهار نظر خود به خبرنگاران اعلام کرد که آينده او همچنان نا مشخص است و هر گونه اتفاقي ممکن است طي روزهاي آينده رخ دهد. اين در حالي است که قرارداد اين قهرمان هلندي با ميلان در ماه آينده به اتمام ميرسد و از جديد ترين مقصد هاي او ميتوان به بوتافوگوي برزيل اشاره کرد, باشگاهي که در طول چند هفته اخير نامش پيرامون اين هافبک 36 ساله به گوش مي رسد. سيدورف 36 ساله درمصاحبه با اسکاي اسپورت ايتاليا گفت:در رابطه با آينده ام هنوز تصميمي نگرفته ام؛ اما چيزي که مشخص است اين است که بازنشسته نمي شوم و بازي کردن خود ادامه مي دهم. در چه تيمي بازي خواهم کرد؟ هنوز تصميمي در اين رابطه نگرفته ام اما ممکن است در اينجا (ميلان) بمانم. سيدورف در سال 2002 از باشگاه اينتر به ميلان پيوست اما در حال حاضر پس از درگيري لفظي او با ماکس آلگري و کنار گذاشتن او در 4 بازي پياپي در هفته هاي پاياني ليگ, احتمال خروج او از سن سيرو را بيش از پيش وجود دارد.

12. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ستاره سانتوس احتمالا به ميلان مي‌رود
    مدير برنامه هاي گانسو،هافبک برزيلي 22 ساله در تازه ترين صحبت هاي خود اعلام کرده که در صورت ترک سانتوس ,انتقال به باشگاه روسونري مقصد ترجيحي و اوليه او خواهد بود.
    پائولو انريکو گانسو که به عنوان يکي از ستاره هاي نو ظهور آمريکاي جنوبي از او ياد مي شود ، اين روزها در آستانه جدايي از تيم برزيلي اش است و در دو سال گذشته مدام اخبار متعددي در مورد انتقال او به ميلان منتشر مي شود و به نظر مي رسد اين گمانه زني ها روز به روز در حال شدت گرفتن است.

داريو پائوليلو، مدير برنامه هاي اين بازيکن در صحبت هايي گفت: "ميلان مدت هاست که به دنبال به خدمت گرفتن گانسو است ,بازيکني که سران ميلان به او علاقه دارند و حال من مي توانم بگويم که اين احساس متقابل است و گانسو نيز خواهان به واقعيت پيوستن اين انتقال است"

اخير گانسو بر روي زانوي خود يک عمل جراحي جزئي انجام داده است .اين درحالي است که سران باشگاه سانتوس هم اين روزها با روياي بازگردادن ستاره ي سابق خود روبينيو ،سرگرم هستند.
    ورزش 3

14. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ساکی: بارسا هرگز مدافعی مانند سیلوا در اختیار نداشته است

milanista.ir - آریگو ساکی، سرمربی روسونری در دهه نود میلادی که با میلان به یکی از رویایی ترین تیم های تاریخ تبدیل شد، اعتقاد دارد که فروش سیلوا به بارسلونا به منزله خیانت به عشق هواداران خواهد بود، وی همچنین تیاگو سیلوا را کاملترین مدافع فعلی جهان میداند، و عنوان میکند که بارسلونا هرگز مدافعی مانند سیلوا نداشته است.

آریگو ساکی در تمجدید از مدافع 28 ساله برزیلی، که بسیاری او را بهترین مدافع میانی حال حاضر جهان میدانند، عنوان کرد:

از نظر من تیاگو سیلوا بهترین مدافع میانی جهان است. بارسلونا هرگز مدافعی به مانند او نداشته است. او از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است، او رفتار حرفه ای را به خوبی میشناسد، و به خوبی دفاع میکند.
    او از سرعتی باورنکردنی برخوردار است، او یک مدافع کامل است. تیاگو از نظر تاکتیکی حتی جای پیشرفت بیشتری نیز خواهد داشت. من بسیار بعید میدانم که میلان به فروش او رضایت دهد. در واقع فروش سیلوا، خیانت به هواداران میلان خواهد بود.
    میلان پیش از این نیز در دو سال پیش پیشنهاد مورینیو از مادرید برای به خدمت گرفتن سیلوا را رد کرده بود. به نظر من بارسلونا نباید زیاد به خرید سیلوا امیدوار باشد، چرا که میلان نباید فرزند خود را به فروش برساند.

آریگو ساکی 66 ساله که پیش از این در سال های 1987 تا 1991 هدایت روسونری را بر عهده داشته است، اکنون به عنوان یکی از مشاوران فدراسیون فوتبال ایتالیا فعالیت میکند.

گالیانی : پراهن شماره 10 برای زلاتان است

پس از منتشر شدن گزارشاتی مبنی بر انتقال زلاتان و سیلوا به پاری سن ژرمن آدریانو گالیانی با اطمینان تاکید کرد که به زلاتان قول پیراهن شماره 10 را داده است.

رسانه های فرانسوی در گزارشاتی اعلام کرده بودند که کارلو آنجلوتی و پاری سن ژرمن بدنبال بخدمت گرفتن این ستاره سوئدی هستند و حتی مصاحبه ای از یک منبع نزدیک به باشگاه در این رابطه در این نشریه منتشر شد.

آدریانو گالیانی در مصاحبه با وبسایت رسمی باشگاه گفت "زلاتان ایبراهیموویچ یک قهرمان است و من از داشتن چنین بازیکنی در تیمم بسیار خوشحال هستم کسی که اگر برنده نباشد دیوانه میشود در حالی که به نسبت بازیکنان بسیاری هستند که برای آنها برد یا باخت اهمیتی ندارد"

"من به او قول داده ام که پیراهن شماره 10 برای زلاتان است حتی اگر او هنوز در این رابطه با سیدورف صحبتی نکرده باشد.اگر سیدورف نخواهد این پیراهن را بر تن کند بنابراین این شماره برای زلاتان است.ایبرا زمانی که از بارسلونا به میلان پیوست درخواست این شماره را کرده بود اما در آن زمان پیراهن بر تن سیدورف بود"

قرارداد سیدورف با باشگاه روسونری به پایان رسیده است و این هافبک 36 ساله هلندی هنوز رسما تایید نکرده که به باشگاهی دیگر خواهد رفت یا قرارداد خود را تمدید میکند اما حال به نظر میرسد با این وعده گالیانی که رسما در وبسایت رسمی باشگاه منتشر شده است سیدورف تمایلی برای ماندن نشان ندهد.

ایبرا تنها ستاره میلانی نیست که طی چند روز گذشته احتمال انتقالش به باشگاه فرانسوی پاری سن ژرمن وجود دارد چرا که این باشگاه فرانسوی خواهان بخدمت گرفتن پاتو و یا حتی سیلوا است.

"من میتوانم به هرکسی این اطمینان را بدهم که سیلوا غیر قابل فروش است.پاری سن ژرمن و دوست من آنجلوتی بار ها و بارها درخواست انتقال او را داشته اما او عاشق میلان است همانطور که برلوسکونی به او علاقه مند است"

" درک نمی کنم که چگونه برخی ها از سیلویو برلوسکونی انتقاد می کنند در حالی که او همواره در کنار تیم و باشگاه بوده ,بخصوص در چنین زمانی که بحران اقتصادی تمام دنیا را تحت تاثیر قرار داده است.ما تنها باید از او سپاسگذار باشیم"

گزارشاتی مبنی بر خروج سیدورف از باشگاه روسونری وجود داشت اما به نظر میرسد او در باشگاه روسونری باقی می ماند.

"شمار 9 میلان همچنان پس از رفتن اینزاگی دست نخورده باقی ماند.ما در حال مذاکره با متیو فلامینی برای کاهش دستمزد او هستیم اما هنوز مذاکرات ادامه خواهد داشت تا به یک نتیجه راضی کننده دست یابیم"

"در این لحظات است که بازیکنان باید نشان دهند مه چه میزان به پیراهن روسونری علاقه دارند"

16. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تیاگو در ازای تیاگو

شایعات در مورد فروش یکی از بهترین مدافعان میانی جهان از میلان، تمامی ندارد، در حالی که مسئولان میلان هر روز به این مطلب اذعان دارند که تیاگو سیلوا تحت هیچ شرایطی به فروش نخواهد رفت، نشریه نزدیک به کاتالانها، اسپورت، خبر از پیشنهاد جدید سران بارسا به میلان میدهند: تیاگو آلکانتارا در ازای تیاگو سیلوا.

نشریه اسپورت ادعا دارد که باشگاه بارسلونا در حال حاضر با تیاگو سیلوا بر سر انتقال او به کمپ نو به توافق رسیده است و سیلوا چراغ سبز برای شروع مذاکرات بین میلان و بارسا را به آنها نشان داده است. آنها ادعا دارند که تنها توافقات نهایی میان دو باشگاه باید حاصل شود.
    پیش از این میلان اعلام کرده بود که در ازای مبلغ 50 میلیون یورو حاضر به فروش سیلوا خواهد بود، اما به نظر میرسد پیشنهاد بارسایی ها در حدود 40 میلیون یورو تخمین زده شود، این پیشنهاد جدید در حالی مطرح شده است که گالیانی در آخرین مصاحبه خود عنوان کرد که سیلوا بدون قیمت است و به هیچ قیمتی حاضر به فروش ستاره برزیلی خود نخواهد بود.

واضح است که بارسلونا از منابع مالی کافی برای پرداخت چنین هزینه ای برخوردار نیست. پیش از این آنها بازیکنانی مانند ابراهیم آفلای را برای در نظر گرفتن به عنوان بخشی از مبلغ انتقال سیلوا تعیین کرده بودند که مطابق انتظار، مورد رد سران میلان قرار گرفت.
    اما پیشنهاد جدید بارسایی ها انتقال تیاگو آلکانتارا، هافبک 21 ساله بلاگرانا، به عنوان بخشی از مبلغی خواهد بود که بارسا در ازای اتتقال سیلوا، به میلان پرداخت خواهد کرد. تیاگو آلکانتارا به شدت مورد توجه آلگری بوده، اما به نظر میرسد تنها در صورتی سران میلان راضی به این انتقال باشند که پیشنهاد کاتالان ها با احتساب قیمت تیاگو آلکانتارا مبلغی بیش از 50 میلیون یورو باشد.

ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا، به هواداران این باشگاه وعده تابستانی بسیار هیجان انگیر را داده است، و مهمترین اولویت او در بازار نقل و انتقالات پیش رو تیاگو سیلوا از میلان خواهد بود. از سویی دیگر نشریات اسپانیایی و به خصوص اسپورت که از میزان اعتبار چندان بالایی برخوردار نیست، یک سیاست را پیش رو خود قرار داده اند: زمانی که یک مطلب دروغ را بارها عنوان کنید، به واقعیت تبدیل خواهد شد.

18. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بارزی: تیاگو سیلوا جانشین من در میلان است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرانکو بارزی، اسطوره میلان، تیاگو سیلوا را جانشین شایسته ای برای خود در دفاع میانی میلان میداند. بارزی که پیش از این در سال 1999 از سوی هواداران میلان به عنوان بازیکن قرن میلان شناخته شده بود، تمام دوران 20 ساله حرفه ای خود را در باشگاه میلان سپری کرد، وی نه تنها به عنوان یکی از ارکان تیم رویایی میلان در دهه نود، بلکه به عنوان یکی از بهترین مدافعان میانی تاریخ فوتبال به شمار میرود.
    بعد از خداحافظی الساندرو نستا از میلان در پایان فصل 12-2011، اکنون بارزی از تیاگو سیلوا به عنوان رهبر خط دفاعی روسونری یاد میکند، و از سیلوا به عنوان رهبری یاد میکند که زمانی خود او و نستا این مسئولیت را بر عهده داشته اند:
    بسیار امیدوارم که سیلوا جانشین من در میلان باشد. دوست دارم او سالها در میلان بماند، او بازیکنی است که نشان داده از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است، و این مساله برای آینده میلان بسیار حائز اهمیت است. واضح است که او هنوز جای پیشرفت بسیاری دارد، اما در حال حاضر او ثابت کرده که مدافع بسیار کاملی است.

بارزی 52 ساله در سالهای 1977 تا 1997 و به مدت 20 سال عضو باشگاه میلان بوده است. وی فوتبال خود را با میلان شروع کرد و با پیراهن روسونری از فوتبال خداحافظی کرد. وی در طول 20 سال در بیش از 700 دیدار رسمی برای میلان به میدان رفت، و تمام افتخارات معتبر و ممکن در رده باشگاهی را با میلان کسب کرد. وی همچنین به مدت 16 سال بازوبند روسونری را بر بازوی خود بسته و پرسابقه ترین کاپیتان تاریخ میلان شناخته میشود.

میلان - چلسی؛ جدال بر سر گواردیولا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جوزپه گواردیولا اعلام کرده است که بعد از خداحافظی از نیمکت بارسلونا در فکر استراحت یکساله خواهد بود و در فصل 13-2012 هدایت تیمی را بر عهده نخواهد گرفت، اما گزارشات رسانه ها حاکی از این مطلب است که میلان و چلسی رقابت را از هم اکنون برای به خدمت گرفتن گواردیولا برای فصل 14-2013 آغاز کرده اند.

تکنیسین اسپانیایی بعد از کسب تمام افتخارات ممکن در رده باشگاهی با هدایت بارسلونا، اکنون تحت فشار زیاد و خستگی مفرط ترجیح میدهد تا به مدت یک سال به دور از هیایوی دنیای فوتبال به استراحت بپردازد. اما نشرنه کوریه دلو اسپورت ایتالیا عنوان میکند باشگاه های خواهان گواردیولا حتی از این فرصت استفاده کرده و در فکر جلب رضایت گواردیولا برای هدایت تیم خود از سال 2013 هستند.

گواردیولا در ایتالیا دوستان زیادی دارد، و او حتی دورانی را در تیم های رم و برشا به عنوان بازیکن سپری کرده است. همچنین سیلویو برلوسکنی همواره از علاقه خود برای حضور تکنسین سابق بارسلونا بر روی نیمکت میلان سخن گفته است. گزینه دیگر برای گواردیولا، چلسی خواهد بود، که علی رغم کسب عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا توسط روبرتو دی متئو، هنوز مربی جوان ایتالیایی از حاشیه امنی برای ادامه حضور در نیمکت چلسی برخوردار نیست.

جوزپه ماریا اروبتیک، مدیر برنامه های پپ گواردیولا، در حال جستجو برای باشگاهی خواهد بود که بتواند امکانات لازم برای گسترش سبک بازی مورد نظر گواردیولا را برای وی فراهم کند، و در عین حال حضور خانواده گواردیولا به همراه وی در شرایط مناسب، از شرایط اصلی وی برای به دست گرفتن تیم آینده او خواهد بود.

گالیانی: برای حفظ سیلوا به سراغ غیرممکن ها خواهیم رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از ابراز علاقه باشگاه هایی مانند منچستر سیتی و بارسلونا، اکنون پاریسنت جرمین فرانسه نیز شانس خود را با پیشنهادات هنگفت برای به خدمت گرفتن سیلوا آزمایش میکند. اما آدریانو گالیانی حاضر است برای حفظ مدافع 28 ساله برزیلی در مقابل تمام پیشنهادات رسیده مقاومت کند.

آدریانو گالیانی مطابق معمول هفته های اخیر، در مقابل حمله های باشگاه های اروپایی برای سرقت تیاگو سیلوا ایستادگی کرده و عنوان میکند که حاضر نیست به هیچ قیمیتی مدافع ارزشمند خود را از دست دهد و برای حفظ سیلوا به سراغ غیر ممکنها خواهد رفت. وی در مصاحبه با تله لومباردیا اعلام کرد:
    ما برای اینکه بتوانیم تیاگو را حفظ کنیم، به سراغ غیر ممکن ها میرویم. هواداران از این مساله که بهترین مدافع جهان در میلان حضور دارد بسیار خوشحالند. پاتو؟ امیدوارم که او سلامت خود را به دست آورده باشد و مصدومیت دیگری گریبان گیر او نشود.

تیاگو سیلوا 28 ساله تاکنون مورد توجه منچستر سیتی، بارسلونا، و پاریسنت جرمین بوده است. او به تازگی و بعد از رهایی از مصدومیت در ترکیب تیم ملی المپیک برزیل در مقابل امریکا به میدان رفت و موفق شد در کنار پاتو یکی از 4 گل برزیل را در آن دیدار به ثمر برساند.

منبع:milanista.ir

20. 2 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •