تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 186 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سال 1991 ، وقتی دقیقه 35 به عنوان ذخیره بجای دنیس اروین به بازی اومد فقط 17 سال سن داشت و حالا بعد از حدود 21 سال در سن 38 سالگی بیش از هر بازیکنی در طول تاریخ فوتبال انگلستان با یونایتد مدال کسب کرده. گیگزی پنجشنبه اگر بازی کند برای 900امین بار پیراهن یونایتد به تن می کنه. واقعا یک اسطورس رایان گیگز
    راستی بازی و شبکه زیر از هاتبرد که فری هم هست پخش می کنه
    icitmai
    hotbird 12015 27500 h 3/4

2. 6 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خوب هفته 25 ام هم خوشبختانه با بردمون مقابل لیورپول تموم شد و ما از 3 بازی برگشتمون مون با بیگ فور که دو تاش خارج از خونه بود 7 امتیاز کسب کردیم که واقعا عالیه. موافق باشید یه آنالیزی به بازی های باقی مونده یونایتد و سیتی داشته باشیم و ببینیم شرایط به چه صورت هست.
    ابتدا یه نظری بندازیم به جدول کلی تا پایان هفته 25 ام:

»» واضحه تا اینجا ما 2 امتیاز و 9 گل در تفاضل گل عقبیم از منچستر سیتی.

بازی هامون در لیگ به ترتیب با تیم های:
    نوریچ (خارج از خانه) | تاتنهام (خارج از خانه) | وست بروم (خانه) | وولوز (خارج از خانه) | فولهام (خانه) | بلکبرن (خارج از خانه) | کیوپی آر (خانه) | ویگان (خارج از خانه) | استون ویلا (خانه) | اورتون (خانه) | سیتی (خارج از خانه) | سوآنزی (خانه) | ساندرلند (خارج از خانه)
    بازی های پیش روی سیتی هم عبارتند از:
    بلکبرن (خانه) | بولتون (خانه) | سوآنزی (خارج از خانه) | چلسی (خانه) | استوک (خارج از خانه) | ساندرلند (خانه) | آرسنال (خارج از خانه) | وست بروم (خانه) | نوریچ (خارج از خانه) | وولوز (خارج از خانه) | یونایتد (خانه) | نیوکاسل (خارج از خانه) | کیوپی آر (خانه)

با توجه جایگاه فعلی تیم ها در جدول های پایین:

جدول بازی های خانگی تیم ها:

جدول بازی های خارج از خانه تیم ها:

یونایتد باید با تیم های:
    یازدهم، دوم، چهارم، شانزدهم، بیستم، پانزدهم، پانزدهم، نوزدهم، دهم، یازدهم، اول، نوزدهم، دهم.
    یعنی به طور میانگین باید با رتبه یازدهم یا دوازدهم جدول بازی کنیم.

»» اگر از این میانگین و تعداد تیم های حاضر در پریمیر لیگ درصد بگیریم، یونایتد حدود 59 درصد امتیازات کامل رو میتونه تو بازی های باقی مونده کسب کنه. یعنی 23 امتیاز از 39 امتیاز ممکن.

سیتی هم باید با تیم های: هجدهم، چهاردهم، هشتم، پنجم، سیزدهم، دوازدهم، چهارم، چهارم، یازدهم، شانزدهم، اول، پنجم، پانزدهم.
    یعنی سیتی به طور میانگین بایستی با رتبه های نهم یا دهم جدول بازی کند.

»» اگر از این میانگین و تعداد تیم های حاضر در پریمیر لیگ هم درصد بگیریم، سیتی حدود 49 درصد امتیازات کامل رو میتونه تو بازی های باقی مونده کسب کنه. یعنی 19 امتیاز از 39 امتیاز ممکن.

← ← البته دقت کنید منظور از "امتیازات کامل" برد اون تیم است، یعنی انتظار میره با توجه به شرایط جدول منچستریونایتد 7 یا 8 بازی از 13 بازی خودش رو با برد از زمین خارج بشه و سیتی هم قطعا 6 یا 7 پیروزی کسب کنه.

نکته دیگر در مورد بازی ها اینه که ما تو 13 بازی آتیمون 4 بازی با تیم های در معرض سقوط خواهیم داشت که البته سه تاشون خارج از خونست. باید به این نکته توجه داشت که تیم های در حال سقوط همیشه خطرناک بودن. البته خوشبختانه این بازی ها قبل از 5 هفته پایانی پریمیر لیگ هستند که طبیعتا از حساسیت بالاشون کم خواهد کرد.

اگر همین نکته رو برای سیتی بررسی کنیم میبینیم که مشکلات اونها مقادیری بیشتره. آنها هم باید 4 بار به مصاف تیم های قعر نشین بروند که یکی از آنها هفته آخر پریمیر لیگ هستش و اگر کار کیوپی آر به اما و اگر کشیده شود، ممکنه شاهد بازی عجیبی تو اون بازی باشیم. البته شایان ذکره که بر عکس یونایتد سیتی فقط یک بازی از این 4 بازیش، خارج از خانه است.
    در کنار اینها سه بازی حساس سیتی با چلسی، آرسنال و نیوکاسل که برای سهمیه CL و EL می جنگند شدیدا کار رو برای این تیم سخت خواهند کرد. ضمن اینکه دو بازی از این سه بازی نیز خارج از خانه خواهد بود.
    ..........
    ....
    با توجه به این موارد به نظرم با وجود اینکه دو امتیاز از سیتی عقبیم، ولی شرایطمون بهتره و تیم باید تا قبل از بازی 6 امتیازی با سیتی منطقی و با تمرکز به بازی های خودش کارش رو انجام بده. فکر می کنم اگه تیم از وایت هارت لین دست پر خارج بشه، میتونیم خیلی زودتر خودمون رو آماده قهرمانی شماره بیست کنیم. (بوگو ایشالا!)
    یاعلی

4. 13 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دسترسي به 249 گل‌زده براي يونايتد رويا نيست

روني: مي‌خواهم رکورد بابي چارلتون را بشکنم

مهاجم ملي‌پوش تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: دوست دارم رکورد جادوانه گلزني بابي چارلتون را در منچستريونايتد بشکنم.

به نقل از روزنامه اکسپرس، وین رونی با دو گلی که ابتدای هفته جاری در بازی منجر به برد ۲ بر یک مقابل لیورپول زد، توانست به رکورد ۱۶۸ گل زده برای یونایتد‌ها برسد. از این نظر او در تاریخ حیات یونایتد‌ها، در رده ششم بهترین گلزنان تیم و در کنار "جو اسپنس" قرار گرفت.

وی پس از این موفقیت اظهار امیدواری کرد تا همچنان با استمرار حضور برای شیاطین سرخ گلزنی کند تا زمانی به رکورد گلزنی اسطوره یونایتد‌ها یعنی "بابی چارلتون" با ۲۴۹ گل زده برسد.

رونی که اکنون ۲۶ سال دارد و در فصل جاری برای تیم تحت رهبری فرگوسن،‌ ۱۷ گل زده، اظهار داشت: با دو گلی که به لیورپول زدم، در پله ششم بهترین گلزنان تاریخ من‌یونایتد جای گرفتم. حضور در این رده، افتخار کمی نیست. اما من به آینده می‌نگرم. زیرا می‌خواهم رکورد "بابی چارلتون" را بشکنم.

وی ادامه داد: این ادعا رویا و خودبزرگ‌بینی نیست. با ۲۶ سال سن فکر می‌کنم هنوز جوانم و می‌توانم با افزایش تعداد گل‌هایم، روزی به هدفی که دارم، برسم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

اسکولز به دنبال تمدید قرارداد با منچستریونایتد

اسکولز 37 ساله در پایان فصل گذشته از دنیای فوتبال خداحافظی کرد اما به خاطر بحران مصدومیت در خط میانی شیاطین سرخ، به این تیم برگشت و تاکنون نمایش های خوبی ارائه داده است.

سایت گل- به گزارش نشریه سان، پل اسکولز، ستاره باتجربه منچستریونایتد، ممکن است قراردادش را با این باشگاه برای یک فصل دیگر تمدید کند.

اسکولز 37 ساله در پایان فصل گذشته از دنیای فوتبال خداحافظی کرد اما به خاطر بحران مصدومیت در خط میانی شیاطین سرخ، به این تیم برگشت و تاکنون نمایش های خوبی ارائه داده است.

اکنون گفته می شود او قصد دارد قراردادش را برای یک فصل دیگر تمدید کند، هرچند اعلام کرده ابتدا باید با خانواده اش در این مورد بحث کند.

سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد نیز تایید کرده که اگر اسکولز تمایل داشته باشد، این باشگاه آماده است تا قرارداد یک ساله ای با او امشا کند.

فرگوسن همچنین گفت که آمارها نشان می دهد اسکولز از نظر شرایط آمادگی در اندازه های 16 ماه قبل است. این آمارها شامل 82 درصد پاس صحیح و دوندگی در اندازه رایان گیگز و مایکل کریک است.

8. 11 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

همیشه دوست داریم!
    در آستانه نهصدمين بازي براي شياطين سرخ
    گيگز: قصد داشتم از فوتبال خداحافظي کنم

هافبک ولزي منچستريونايتد اعلام کرد قصد داشته از فوتبال خداحافظي کند.

به نقل از سایت منچستریونایتد، رایان گیگز نخستین بازی خود برای یونایتدها را در ۲ مارس ۱۹۹۱ انجام داد و تاکنون 899 بار برای این تیم به میدان رفته است.
    گیگز در این مورد گفت: مشخص کردن زمان برای کنار گذاشتن فوتبال بسیار سخت است. آیا باید خیلی زود از میادین خداحافظی کنید یا این‌که آن‌قدر ادامه دهید تا این‌که در دوران بازی خود افت شدیدی را تجربه کنید؟ با توجه به تجربه زیادی که در فوتبال دارم، گرفتن این تصمیم برای من بسیار سخت بود. فصل گذشته برای من بسیار سخت بود زیرا در بیشتر بازی‌ها روی نیمکت بودم. بازی‌های زیادی به میدان نمی‌رفتم و این موضوع مرا آزار می‌داد. با توجه به آسیب دیدگی که در فصل گذشته برایم پیش آمد، همه چیز برایم نامشخص بود.
    گیگز ادامه داد: در همان زمان بود که دیداری با آلکس فرگوسن داشتم. به او گفتم که در تیم احساس خوبی ندارم و فکر می‌کنم نقشی در ترکیب تیم ندارم ولی پیرمرد در جواب به من گفت برای من برنامه‌ریزی کرده است و به زودی مرا به ترکیب تیم بازمی‌گرداند. در ادامه بازهم فکر کردم که این آخرین فصل حضور من در باشگاه خواهد بود ولی در پایان فصل گذشته به هیچ‌وجه دوست نداشتم فوتبال را کنار بگذارم. بنابراین قراردادم را تمدید کرده و به بازی در منچستریونایتد ادامه دادم.
    اگر رایان گیگز در دیدار پنجشنبه تیمش با آژاکس در چارچوب لیگ اروپا به میدان برود، نخستین بازیکنی خواهد بود که به رکورد 900 بازی برای منچستریونایتد خواهد رسید.
    گیگز معتقد است که بازی کردن در پست هافبک میانی توانسته به او کمک کند تا بتواند به دوران بازی خود در یونایتد ادامه دهد ولی در پایان بازهم در مورد زمان بازنشستگی صحبت کرد: خداحافظی از فوتبال، تنها یک تصمیم است که در یک زمان گرفته می‌شود. من در پایان هر بازی احساسات بسیار متفاوتی دارم. در تساوی ۳ بر ۳ با چلسی، با این‌که بسیار خسته شدم و تحت تاثیر جو بازی قرار گرفته بودم ولی پس از بازی احساس کردم که هنوز هم دوست دارم به فوتبالم ادامه دهم.

ورزش3

10. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دو بازيکن منچستر گذرنامه خود را جا گذاشتند!

بازيکنان و کادر فني تيم فوتبال منچستريونايتد که براي ديدار مقابل آژاکس در رقابت‌هاي ليگ اروپا بايد امروز چهارشنبه به هلند سفر مي کردند چندين ساعت در فرودگاه شهر منچستر معطل شدند.

این معطلی به این دلیل رخ داد که "نانی" و "دنی ولبک" دو بازیکن یونایتد در فرودگاه تازه فهمیدند که پاسپورت های خود را جا گذاشته اند. بعد از چند ساعت معطلی پاسپورت های این دو بازیکن هم رسید و شیاطین سرخ برای دیدار مقابل آژاکس به آمستردام سفر کردند.

این نخستین باری است که منچستریونایتد از سال 1995 تا به حال خارج از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به میدان می رود. آنها آخرین بار در مرحله نخست جام یوفا در سال 1995 با قانون گل زده در خانه حریف مغلوب روتور ولگوگراد روسیه شدند.
    نکته جالب در مورد ترکیب 20 نفره بازیکنان یونایتد برای دیدار مقابل آژاکس غیبت "رایان گیگز"، "پاتریس اورا" و "دیمیتار برباتوف" است. این در حالی است که "نانی" و "فیل جونز" با رهایی از مصدومیت احتمالا در این دیدار بازی خواهند کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !

12. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

فرگوسن:بعید می دانم اسکولز دوباره برای انگلیس بازی کند

ردنپ که خیلی ها او را مربی آتی تیم ملی انگلیس می دانند،در صحبتهایی از احتمال حضور اسکولز دررقابتهای یورو2012 گفته

سایت گل- سرالکس فرگوسن سرمربی باتجربه باشگاه منچستریونایتد صحبتهایی درمورد بازگشت پل اسکولز به ترکیب تیم ملی انگلیس در رقابتهای یورو2012 را رد کرده است

این درحالی است که این ستاره 37 ساله چندی پیش با فوتبال ملی و باشگاهی خداحافظی کرد و البته اخیرا با تجدید نظر در تصمیمش به تیم باشگاهی اش یونایتد بازگشت و قصد دارد که در پایان رقابتهای این فصل با فوتبال باشگاهی خداحافظی کند.

بازگشت او به اولدترافورد، باعث شده تا هری ردنپ که مدعی اصلی در دست گرفتن هدایت تیم ملی انگلیس است به این نکته اشاره کند که اسکولز را به رقابتهای یورو2012 خواهد برد.
    این درحالی است که اسکولز در آگوست 2004 و بعد از انجام 66 بازی ملی برای تیم ملی انگلیس از فوتبال ملی خداحافظی کرده بود. اکنون سرالکس فرگوسن سرمربی یونایتد بعید می داند که اسکولز دوباره به تیم ملی انگیس بازگردد.

فرگوسن دراین باره گفت:« آیا واقعا این را باور کرده اید؟ من شانسی برای بازگشت ردنپ قائل نیستم. دلیل او برای رد پیشنهاد بازگشت به تیم ملی در دفعه قبل این بود که برای بازگشت به تیم ملی دیر است .او اخساس می کرد که عادلانه این است تا بازیکنان دیگری جای او را بگیرند.»

فرگوسن ادامه داد:« بازی کردن برای تیم ملی انگلیس بعد از 8 سال گام بزرگی خواهد بود. فکر می کنم که حتی اگر پل تصمیم به حضور درتیم ملی انگلیس بگیرد هم تمرکزش را در اولدترافورد حفظ خواهد کرد. با توجه به آمادگی ای که او در حال حاضر دارد، دلیلی ندارد که به ادامه حضور او در فصل آتی هم فکر نکنیم.»

گزارش روز: یونایتد به دنبال سامی خدیرا

شیاطین سرخ بعد از مشکلاتی که در خط میانی داشتند به دنبال تقویت تیمشان هستند

سایت گل – روزنامه مارکا در گزارشی به این نکته اشاره کرده که منچستریونایتد به دنبال به خدمت گرفتن سامی خدیراست

این درحالی است که این ستاره آلمانی در ماه دسامبر از تعهدش برای حضور در تیم مادریدی گفت ولی در انگلیس صحبت از تمایل سران یونایتد برای جذب این ستاره آلمانی به گوش می رسد

این درحالی است که شیاطین سرخ مشکلات زیادی درخط میانی تیمشان دارند و این روزها صحبتهایی درمورد بازنشستگی پل اسکولز به گوش می رسد و از همین رو ، فرگوسن به دنبال تقویت خط میانی تیمش است. طبق گزارش منتشره در دیلی میل، سرالکس خدیرا را به عنوان گزینه ایده آلی برای تیمش یافته است

این ستاره آلمانی در رقابتهای این فصل تنها در 14 دیدار لالیگابرای رئال به میدان رفته و در 8بازی به عنوان بازیکن ثابت و در 6 بازی به عنوان بازیکن ذخیره روانه میدان شده. این موضوع برای خدیرا چندان دلنشین نیست و از همین رو احتمال می رود که خود او با جدایی از رئال موافق کند.

فرگوسن: اورا بعد از هفته ای مملو از احساسات،مقابل آژاکس استراحت می کند

مربی شیاطین سرخ در نظر دارد تا بعد از هفته ای مملو از احساسات به ستاره فرانسوی اش استراحت بدهد

سایت گل- پاتریس اورا در جریان دیدار امشب تیمش مقابل آژاکس آمستردام در بازیهای لیگ اروپا به میدان نخواهد رفت و سرالکس فرگوسن در صحبتهایی اعلام کرده که به مدافع تیمش استراحت می دهد

این درحالی است که اورا هفته سختی را بعد از درگیری با سوارس پشت سر گذاشت و اکنون فرگوسن تصمیم گرفته تا ستاره فرانسوی اش را همراه با خود به آمستردام نبرد تا اورا به استراحت بپردازد

فرگوسن در صحبتهایی به دیلی میرر گفت:« ما به پاتریس استراحت دادیم. او هفته ای مملو از احساسات را پشت سرگذاشت و بهتر بود استراحت کند.»

سرالکس درادامه به این نکته اشاره کرد که هواداران تیمها باید برروی فوتبال تمرکز کنند:« همه ما خوشحالیم که این ماجرا به اتمام رسید. دو تیم یونایتد و لیورپول ، تیمهای باسابقه ای هستند و رقابت دیرینه ای بین آنها وجود دارد. این همان چیزی است که در آینده برروی آن تمرکز خواهیم کرد. هواداران دو تیم باید خوشحال باشند که ما فقط در مورد برنده بازی صحبت می کنیم. گاهی وقتها ما به لیورپول می بازیم و گاهی وقتها مقابل این تیم به پیروزی می رسیم ولی تنها چیزی که نمی توان آن را نادیده گرفت این است که ما هر دو به هم نیاز داریم.»
    Last edited by LittLe_BeAr; 16-02-2012 at 14:44.

14. 6 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

شاهکار!! یا بهتر بگم تـeـر احی (طراحی) نایک برای پیراهن فصل 13-2012 یونایتد:

گویا دیزاینر های نایک این پیراهن رو با کمک طرح ربدوشامبرشون طراحی کردن! آخه میخواستید بافت رو پیراهن بیارید، مدل مدل بافت هست! مگه تیم میخواد موقع بازی رو پیراهنش جدول حل کنه!!
    در کل طرح لباس در نمای نزدیک افتضاحه... البته به نظرم نسبت به طرح پیراهن فصل بعد بارسا خــیـلـی بهتره!

پ.ن: امیدوار نباشید طرح ها فیک باشن... اکثر سایت ها راجع بهش صحبت کردن...

16. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wow barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

گویا دیزاینر های نایک این پیراهن رو با کمک طرح ربدوشامبرشون طراحی کردن! آخه میخواستید بافت رو پیراهن بیارید، مدل مدل بافت هست! مگه تیم میخواد موقع بازی رو پیراهنش جدول حل کنه!!
    در کل طرح لباس در نمای نزدیک افتضاحه... البته به نظرم نسبت به طرح پیراهن فصل بعد بارسا خــیـلـی بهتره!

فکر کنم گفته شده به احترام فرگوسن لباس رو شبیه لباسهای سنتی اسکاتلندیها طراحی کردن

18. این کاربر از wow barca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

لباس یونایتد برای قدردانی از سر الکس فرگوسن به صورت تارتان (طرح دامن اسکاتلندی) طراحی شده.

حسین تا آخر فصل کلی طرحِ دیگه به نمایش می ذارن .
    من خودم دو تا طرح از لباس اول بارسا برای بارسا دیدم ، یکی-ش همینیه که گذاشتی.
    اون یکی مدلِ بارسا زمانِ کرایوف (موقع بازیگری-ش ) هست .
    توی این طرحی که گذاشتی اصلا آبی اناری وجود نداره .
    آبی اناری نباشه ، عصمتِ باشگاه می ره زیر سوال

ولی مطمئن باش باز هم نایک طرح می ده بیرون ، هدفش رو نمی دونم

20. این کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •