تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 167 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام لطفاً راهنمایی کنید تلویزیونم 48HU8890 سامسونگ با قابلیت 4K باور کنید یکماه نیست خریدم فیلم های HD خوب نشون میده فول اچ دی که نشون میده تار میشه اصلاً کیفیت نداره فیلمهای با رزولوشن1080*1920 اصلا خوب نشون نیمده فیلم هارو با هارد اکسترنال و فلش میبینم رزولوشین خود تلویزیون هم2820*3840 کانالهای اچ دی ماهواره هم خوبه ولی 1080P اصلاً جالب نیست تنظیمات تصویر خود تلویزیون هم رو حالت پویا ست چطوری میتونم فول اچدی رو باهاش تست کنم کسی این تلویزیون داره ؟
    دوست عزیز
    اگر شما متوجه سايه دار و تار شدن بر روی صفحه نمايش شوديد، از گزينه Motion Plus استفاده کنید.
    تصوير> گزينه تصوير > Motion Plus

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان سه مدل جدید از سامسونگ اومده 40j5950 و 40j5960 و 40j5970 خواستم ببینم کسی میدونه تفاوت این سه مدل تو چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    من یه LB582-TB ال جی گرفتم ولی وقتی تو یه صفحه هستی و وارد یه صفحه دیگه میشی دورش حاشیه تصویر قبلی میمونه و بعدش محو میشه هر تصویر و هرکاری انجام میدم اینطوریه،مثلا یه عکسیو نگاه میکنم برای چند ثانیه وقتی میرم تو یه تصویر دیگه،هاله ای از تصویر قبلی به صورت مشکی و خاکستری در اطراف تصویر هستش،
    توی منو های دستگاهم همینطوریه،مثلا وقتی توی منوی تنظیمات صدا هستم و چند ثانیه ای اونجا کار میکنم و بعدش میام میرم تنظیمات تصویر،همون هاله ی منوی صدا توی این منو به صورت خاکستری مشکی اطراف تصویر دیده میشه.
    آیا برای همه ی دوستان همینطوریه یا فقط برا من اینطوریه؟!
    لطفا راهنمایی کنید تا مشکلو بتونم رفعش کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    من یه LB582-TB ال جی گرفتم ولی وقتی تو یه صفحه هستی و وارد یه صفحه دیگه میشی دورش حاشیه تصویر قبلی میمونه و بعدش محو میشه هر تصویر و هرکاری انجام میدم اینطوریه،مثلا یه عکسیو نگاه میکنم برای چند ثانیه وقتی میرم تو یه تصویر دیگه،هاله ای از تصویر قبلی به صورت مشکی و خاکستری در اطراف تصویر هستش،
    توی منو های دستگاهم همینطوریه،مثلا وقتی توی منوی تنظیمات صدا هستم و چند ثانیه ای اونجا کار میکنم و بعدش میام میرم تنظیمات تصویر،همون هاله ی منوی صدا توی این منو به صورت خاکستری مشکی اطراف تصویر دیده میشه.
    کسی نیس اطلاعاتی به ما بده؟!

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز
    این تایپیک را مطالعه و از آن استفاده کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by matinpour; 17-08-2015 at 21:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم.یک تلویزیون سامسونگ 46 F8880 دارم خیلی ازش راضی هستم مشکل در اسمارت هاب برام بوجود اومده بود که با هماهنگی نمایندگی و پیشنهاد آنها تلویزیون رو اپدیت کردم.مشکل خاصی پیش نیامد و همه چی نرمال هست فقط به 15 روزیه که وب بروسر آن از کار افتاده آون رو اجرا میکنم صفحه برنامه سیاه و سفید میشه.آگه میشه کمکم کنید.ممنون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم.یک تلویزیون سامسونگ 46 F8880 دارم خیلی ازش راضی هستم مشکل در اسمارت هاب برام بوجود اومده بود که با هماهنگی نمایندگی و پیشنهاد آنها تلویزیون رو اپدیت کردم.مشکل خاصی پیش نیامد و همه چی نرمال هست فقط به 15 روزیه که وب بروسر آن از کار افتاده آون رو اجرا میکنم صفحه برنامه سیاه و سفید میشه.آگه میشه کمکم کنید.ممنون
    دوست عزیز
    به عوامل متعددی بستگی دارد که در منوال سیستمتان موجود است .
    منو--> پشتیبانی ---> e-manual---> ویژگی های پیشرفته----> web browser

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام دوست عزیز .طبق فرمایش شما قسمت manual-Web browser رو مطالعه کردم ولی متوجه نکته ای که شبیه مشکل من باشه نشدم جز یک مورد که نوشته بود(بارگذاری صفحه وب ممکن است ابا سیستم های عامل خاص تاخیر ایجاد شود یا معلق شود) که این مورد بیشتر میمونه شبیه مشکل من باشه میخواهم آزمون بپرسم این جمله منظورش چیه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم استاد
    Last edited by Galaxy1391; 19-08-2015 at 12:43.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

با سلام.من بهم لطف شما کشور اسمارت هاب تلویزیون رو تغییر دادم و از برنامه های متنوع ان دارم لذت میبرم.فقط چرا یوتیوب اجرا نمیشه یعنی فقط پس از اجرا یوتیوب صفحه سیاه میاد همونجوری میمونه.تلویزیون من 46 F 8880 هست.ممون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام.من بهم لطف شما کشور اسمارت هاب تلویزیون رو تغییر دادم و از برنامه های متنوع ان دارم لذت میبرم.فقط چرا یوتیوب اجرا نمیشه یعنی فقط پس از اجرا یوتیوب صفحه سیاه میاد همونجوری میمونه.تلویزیون من 46 F 8880 هست.ممون
    دوست عزیز
    فکر می کنم چون از دیتاهای مخابرات ایران استفاده می شود به این علت است که یوتویپ فیل- تر است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •