pc رو با کابل lan به لپ تاپ وصل کن و تمام اطلاعات رو انتقال بده به راحتی
pc رو با کابل lan به لپ تاپ وصل کن و تمام اطلاعات رو انتقال بده به راحتی
سلام
دوستان راهی وجود داره که بشه از اصل بودن باتری و شارژر دستگاه اطمینان حاصل کرد؟
6080 بدون گارانتی بهم قیمت دادن 1175000 . قیمت خوبه؟
ممنون از همگی
وصل کردم ولی اتفاقی نیفتاد یعنی تنظیمات داره
روی آیکون Network روی سمت راست تسک بار علامت تعجب میزنه
تنظیماتش رو هم بگی ممنون میشم
خودم یکم ور رفتم نتونستم
گرون میگه تهران مجتمع پایتخت از یکی از مغازه ها قیمت کردم گفت 1160 بدون گارانتیشو من چونه نزدم ممکنه کمتر هم میداد...
دیروز جو گیر شدم و این برنامه نصب کردم
برنامه که تم ، ورژن جدید سیستم های مک پیاده می کرد !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش که ری بوت شد ، ویندوز دیگه بالا نیومد، هر کاری کردم نتونستن ، مادر بورد تنظیمتش ریسیت کردم ، فقط مارک hp می یومد و هی می رفت!
تا اینکه رفتم تو سیستم ریکاوری و بخش سیستم ریستور و ویندوز بر گردون به به حالت قبل از نصب برنامه ،
و درست شد
خواستم بگم که این ریکاوری hp باحاله و به ما کلی حال داد
سلام دوستان
من تصميم دارم اين مدل رو بخرم فقط چند تا سوال:
حتما بايد پسوند ee داشته باشه ؟يا پسوند خاصي؟
در هنگام خريد به چه نكاتي بايد عمل كنم؟
شما چه گارانتي و فروشگاهي توصيه ميكنيد؟
اومدم توضیح بدم برات گفتم بزار یه سرچی بزنم ببینم آموزش تصویری پیدا میکنم که بهتر متوجه بشی چند تا لینک پیدا کردم که مفید هستند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حتما اینکار رو یاد بگیر چون خیلی جاها بدردت میخوره
امیدوارم مفید باشه برات
در مورد ریکاوری اچ پی سوال دارم
من برای یکی از دوستان دو سه روز پیش یه 6080 رو با گارانتی یاس و بیمه نامه یکساله 239 خریدم
با برنامه تورتون گوست از درایو c و hp tools بک آپ گرفتم میخواستم بدونم آیا لازمه با برنامه ریکاوری اچ پی بک آپ بگیرم ؟ یا اینکه اگر مشکلی پیش بیاد با رفتن به منوی ریکاوری و خواندن اطلاعات از روی درایو D ویندوز کامل برمیگرده ؟
من میخام ویندوز با تمام نرم افزار ها و آپدیت هاش که براش انجام دادم برگرده چون ویندوز رو آپدیت کردم و سرویس پک 1 شد و کلی برنامه براش نصب کردم
ممنون راهنمایی کنید چون درباره برنامه ریکاوری اچ پی نمیدونم اما وقتی کامل کارهای لپ تاپ تموم شد با نورتون گوست بک آپ گرفتم
با سلام
دوستانی که این لپ تاپو دارن تا حالا به مشکلی بر خوردن که نداشتن گارانتی باعث بشه خیلی اذیت بشن؟!
سلام من يه 6070 دارم چطوري با بلوتوثش از گوشي به اينترنت وصل بشم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)