تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 227 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

من توی یک قسمت اوایل بازی گیر افتادم
    بعد از مریخ وارد یک مجتمع بزرگ میشیم و با چند نفر صحبت می کنیم و وارد یک سفینه میشیم
    شپرد اینجا گیر می کنه و اصلا حرکت نمی کنه!!
    چیکار کنم؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من توی یک قسمت اوایل بازی گیر افتادم
    بعد از مریخ وارد یک مجتمع بزرگ میشیم و با چند نفر صحبت می کنیم و وارد یک سفینه میشیم
    شپرد اینجا گیر می کنه و اصلا حرکت نمی کنه!!
    چیکار کنم؟
    اگر حرکت نمیکنه مشکل کرک باید باشه وگرنه همه چیز مشخصه

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

سلام دوستان سال نو مبارک
    چند تا درخواست

اگه میشه در مورد سیستمهای اپگرید وسیستمهای جدیدی که اضافه شده کمی توضیح بدید

در مورد ماموریتی که Garrus رو میبینم هم سوالی داشتم می خواستم بدونم بعد از انجام این ماموریت رابطه من با نژادهای دیگه مثل آساری خراب میشه یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

نمیشه سیو های x360 رو دستکاری کرد؟؟؟
    من دستگام بن شد
    من الان پاراگونم تقریبا پر شده(از شماره 1 تا حالا دیالوگه آبی رو انتخاب میکردم) ..EMS 3500 ایناس...کلشم 6700 ایناس... هنوز مرحله ایلوسیو من رو نرفتم....readiness هم 50%...
    میتونم با این وضعیت پایان خوب رو داشته باشم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نمیشه سیو های x360 رو دستکاری کرد؟؟؟
    من دستگام بن شد
    من الان پاراگونم تقریبا پر شده(از شماره 1 تا حالا دیالوگه آبی رو انتخاب میکردم) ..EMS 3500 ایناس...کلشم 6700 ایناس... هنوز مرحله ایلوسیو من رو نرفتم....readiness هم 50%...
    میتونم با این وضعیت پایان خوب رو داشته باشم؟
    پاراگون رو100 کن تا دیالوگ ها فعال شن. readyness هم باید 100 باشه

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام دوستان سال نو مبارک
    چند تا درخواست

در مورد ماموریتی که Garrus رو میبینم هم سوالی داشتم می خواستم بدونم بعد از انجام این ماموریت رابطه من با نژادهای دیگه مثل آساری خراب میشه یا نه؟
    سال نو شما هم مبارک.
    سیستم اپگرید قدرت ها که توی اتاق Liara هست.میری رو کامپیوتر.کامپیوتر سمت چپ نه اونی که کنار Liara هست.اگه اپگرید جدیدی باشه بین دو گزینه یکی رو انتخاب میکنی.
    منظورت از سیستم های جدیدی که اضافه شده چیه؟
    توی ماموریت Garrus هم رابطتت با کسی خراب نمیشه مشکلی نیست.
    Last edited by Little Sparrow; 22-03-2012 at 17:03.

7. این کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نه وحید اقا اینا خوب میدونن دارن چکار میکنن از اخر بازی کاملا مشخص بود بازی ادامه داره و داستان همینی که نشون دادن نیس. قبلا هم گفته بودن ادامه میدن. ولی ما زود قضاوت کردیم.( البته باید ببینیم چی پیش میاد بعد ...)
    این مشخص بودن رو میشه بازش کنین؟ برای من یکی جای سواله... شما کدوم تریلوژی رو دیدین که برعکس صحبت دکتر ری موزیکا, اینجور بحث برانگیز به پایان برسه؟... اگه بحث توهمه که نوید یه پایان خوش و عالی رو نمیده.

تا قبل این بازی ایشون اینطوری فرموده بود:
    It's the end to an Epic Trilogy, the beginning of a new galactic adventure.

جالبه حتی نمیان بگن که داستان رو ناقص به پایان رسوندند ولی از طرف دیگه از واکنشهایی که به بازی شده تشکر کردن... به نظر خودم ایده های طرفداران این بازی هم تو سایت بایوور و هم نئوگاف (Neogaf) به کمک تیم سازنده میاد تا بتونه پرونده این تریلوژی رو بدون گلگی طرفدارانش ببنده.

بخش های جدید نرماندی :

طبقه سوم - پزشکی (Medical) - قسمت Reasign Powers : تمامی قدرت های هر کدوم از شخصیت های تعریف شده رو ریست میکنین. نوار های قدرت, خالی شده و امتیازهای خرج شده جمع میشن. برای بار اول - مثلا ریست کردن قدرت های شپرد - مجانیه اما برای دفعات بعد باید برای ریست کردن مجدد 5000 تا خرج کنید. (هر دفعه 5000 تا به روی قیمت کشیده میشه.)

طبقه سوم - پزشکی (Medical) - قسمت Reasign Power Bonuses : بعضی از صحبتها با هر یک از اعضا موجب باز شدن قدرتی در این قسمت میشه که فقط یکی از قدرت ها رو میتونین برای خودتون بخرین. اگه هم قدرت دیگری بخرین قدرت قبلی حذف میشه.

طبقه سوم - کابین لیارا (Liara's cabin) - قسمت Intel Terminal : اسکن کردن بعضی از سیارات منجر به پیدا شدن اینتل هایی میشه که همگی اونها در این قسمت قرار میگیرن. هر اینتل دو تا انتخاب متفاوت از آپگرید تجهیزات براتون به نمایش میزاره که فقط یکیشو میشه برداشت.

طبقه پنجم - قسمت Procurement Interface : تمامی مغازه های سیتادل از همین قسمت قابل دسترس هستن. دیگه لازم نیست برای خرید کردن به سیتادل مراجعه کنین. توصیه میکنم Armor ها و سه اسلحه گرون قیمت بخش Spectre رو خریداری نکنین.

طبقه پنجم - قسمت Weapon Upgrade : تمامی آپگرید اسلحه ها - بهبود صدمه اسلحه و ظرفیت مهمات و وزن اسلحه - اینجا قرار میگیره که هر اسلحه هم تا 5 سطح امکان آپگرید رو داره. اسلحه Scorpion از اون اسلحه هایی هست که آپگرید کاملش توصیه میشه.

طبقه پنجم - قسمت Weapon Bench : ازاین قسمت انتخاب میکنین که چه اسلحه هایی در ماموریت ها همراهتون باشه. این امکان رو هم دارین که با ورود به قسمت Mods, تغییراتی در وزن, ظرفیت مهمات, برد شلیک, قدرت و دقت شلیک بدین. ماد ها هم که یا از مغازه ها خریداری میشن یا هم در طی ماموریت ها قابل یافتن.

9. 6 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

با سلام
    چند تا راهنمایی می خواستم
    1- من ماموریتی که باید کروگان زن رونجات بدم رو تموم کردم در اتقاق کنفرانس بین رکس و موردین باید طرف کدوم رو بگیرم
    2- از کجا بدونم کدوم نژاد طرف من نیست و رضایت کدوم نژاد رو باید جلب کنم (توضیح:بعضی ماموریتها هستند که باید طرف یک نژاد رو بگیریم می خوام بدونم از کجا میشه فهمید کدوم نژاد بعد از اتمام اون ماموریت صلح نمیکنه و از این حرفها )

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

این مشخص بودن رو میشه بازش کنین؟ برای من یکی جای سواله... شما کدوم تریلوژی رو دیدین که برعکس صحبت دکتر ری موزیکا, اینجور بحث برانگیز به پایان برسه؟... اگه بحث توهمه که نوید یه پایان خوش و عالی رو نمیده.

تا قبل این بازی ایشون اینطوری فرموده بود:
    It's the end to an Epic Trilogy, the beginning of a new galactic adventure.

جالبه حتی نمیان بگن که داستان رو ناقص به پایان رسوندند ولی از طرف دیگه از واکنشهایی که به بازی شده تشکر کردن... به نظر خودم ایده های طرفداران این بازی هم تو سایت بایوور و هم نئوگاف (Neogaf) به کمک تیم سازنده میاد تا بتونه پرونده این تریلوژی رو بدون گلگی طرفدارانش ببنده.
    درست متوجه سوالتون نشدم ولی:
    بنظر شما نویسنده این داستان غنی میتونه پایانیشو همینجوری رها کنه؟پایان رو جوری نشون دادن که در اینده ادامه بدن از این واضح تر؟ یعنی خودشون ندیدن چی ساختن؟یه بچه اول ابتدای هم ببینه میگه یعنی چی این سقوط نرماندی چه معنی میده؟ بفرض دی ال سی نیاد و داستان شپرد تمام شده ولی مشخص بود مجموعه مس افکت ادامه داره چون به معماها جواب داده نشده. یه نویسنده باید همیشه دست خودشو باز نگه داره.
    من نگفتم پایان دادن به این داستان خوش و عالیه فقط گفتم ادامه خواهد داشت چه بد تموم کنن چه خوب.و در کل گفتم نه فقط در مورد شپرد
    اگه هم نخوان ادامه بدن خوب که واقعا احمق بودن و هسن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام بچه ها من عضو جدید هستم
    من این بازی رو تموم کردم و دو سوال داشتم
    بعد از اینکه اشلی زخمی میشه و بیمارستان میبریمش و بعد خوب میشه میبینیمش تفنگ میکشه به رومون و نمیدونم چی میشه میمیره چی کار کنم نمیره
    آ[ر بازی رو چی کار کنم که شپرد زنده بمونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •