ببين اين وضع پستاته مي بيني چقدر شبيه اسپم هستند؟ بعد ميگي هنوز عضو جديدمو پستام پاك ميشه تو اخطار ميگيري با اين اگه فكر ميكني پست باعث ميشه پيشرفت كني كاملا در اشتباهي به پستهاي مفيد فكر كن
ببين اين وضع پستاته مي بيني چقدر شبيه اسپم هستند؟ بعد ميگي هنوز عضو جديدمو پستام پاك ميشه تو اخطار ميگيري با اين اگه فكر ميكني پست باعث ميشه پيشرفت كني كاملا در اشتباهي به پستهاي مفيد فكر كن
اسپم ديگه چيه؟؟؟؟؟؟؟
دمتون گرم من این تاپیک تازه دیدم من تو مرحله که بین زمینو هوا معلقم رسیدم و گیر کردم خوداییش عجب بازی من بعد 10سال پشت سیستم نشستن دومین باره گیم میکنم اخه بازی توپ کمه
پست بي ارزش اينجوري نه باعث ميشي ستاره بگيري نه برات فايده اي داره اگه سعي كني پست هاي مفيد بزني حتي ميتوني با همين تعداد پست كاربر فعال بشي
اون مرحله متاسفانه نميشه از نقشه استفاده كرد و بايد حوصله كني و بري به جلو تا برسي به خروجيش البته يه مشكلي هم كه داره كمبود تسليحات هست كه باعث شده مرحله دشوار بشه
من بعد 2ساعت معلق بودن در هوا اخرش رسیدم به همونجاییکه بودم یعنی همون اسانسوریکه دختره توش بود هنوزم معلغم ایا درست رسیدم به اینجا؟
من با این سیستم میتونم تو ویستا very high بازی کنم؟ تاهالا ویستا نصب نکردم.اصلا سیستم من چطوره بدرد گیم میخوره؟
نه بايد بري برسي به جاي باز بايد بري بيرون. فكر كنم راه رو برگشتي
سيستمت عاليه فقط كارت گرافيكت پايين هست كه باعث ميشه نتوني رو هاي بازي كني تو كه اين سيستم رو داري برو يه 8800 يا 9800 Geforce بگير ديگه پسر خوب
من تو مرحله ای که روی کشتی عکس هواپیما نشون میده چی جوری برم.
از کشتی برو بیرون به یه جای امن بعد B رو بزن و کشتی رو نشونه بگیر بعد کلیک کنمن تو مرحله ای که روی کشتی عکس هواپیما نشون میده چی جوری برم.
منم به ناچار مجبورم از save استفاده کنم برای گذشتن از مرحلهcore چون واقعا مضحکه عصابمونو بهم ریخت
مرحله اعصاب خورد كني هست ولي اين بازي اونقدر طولاني نيست كه بخواي از سيو استفاده كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)