سلام دوستان يه رام كاستوم بدون باگ خفن ميشه معرفي كنين ؟ اگه جديد هم باشه خوبه . مرسي
بعد به نظرتون بين اين دو تا كدوم بهتره؟
_MiniCM6
nexus-x8_v2
سلام دوستان يه رام كاستوم بدون باگ خفن ميشه معرفي كنين ؟ اگه جديد هم باشه خوبه . مرسي
بعد به نظرتون بين اين دو تا كدوم بهتره؟
_MiniCM6
nexus-x8_v2
Last edited by R O O T; 19-05-2011 at 19:58.
سلام
بله هست رام MiniCM6-1.0.1 که جدید ترین ورژن minicm6 هست و از پیش اور شده(البته میشه غیرفعالش کرد)
واگه نخواستید اورشده باشه این فایل رو با ریکاوری نصب کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم لینک تاپیک این رام تو xdaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
iهمین الان نصبش کردم خودم و رام خوبی هست و نسبت به نکسوس این رو پیشنهاد میدم
اگر تو بالا اومدن گوشی مشکل داشتی اور کلاک رو غیر فعال کن
Last edited by Farshid9920062006; 19-05-2011 at 20:31.
من یه رام فویو2.2 نصب کردم
باید چیکار کنم نمیتونم نصب اش کنم؟؟؟
به چه شکل باید اونو بریززم کجا بریزم سریع لطفا.........
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 20-05-2011 at 04:09.
دوستان يه خبر نميدونم قديمي يا نه تو فروم xda گفتن گوگل ميخواد برا گوشيايي كه نسخه اندرويدشون جديد نيست رام 2.2 عرضه كنه از جمله x8
من انگليسيم زياد خوب نيست دوستان برن ببينن قضيه چيه به ما هم بگن
راستي يه سوالي برا نصب تم يه جا گفته تو adb shell فلان كنيد اين adb shell چي هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by R O O T; 20-05-2011 at 14:36.
سلام دوستان من بلاخره تونستم رام 2.2 رو نصب کنم فقط یه سوال داشتم امیدوارم مثل سوال قبلم رو زمین نمون
الان رام جدید رو نصب کردم تموم شه میتونم اون فایل xrecovery رو از رم پاک کنم آخه 500 مگابایت از رم رو پر کرده؟؟؟![]()
دوستان رفتم تم نصب كنم گوشي بالا اومد ولي همش force close ميده اصلا نميشه كاري كرد تو xreccovery هم نميره چيكار كنم بايد ب اپديتر دوباره اپديت كنم؟
سلام دوستان
این مطلب به نظرم جالب بود گقتم اینجا قرارش بدم
توی سایت XDA یه نفر تونسته با رام miniCM RC1 سی پی یو رو تا 806 مگاهرتز آورکلاک کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مطمئنی 500 مگابایت بود ؟
فلویو 20 رو من نصب کردم 270 مگ بود
بله میتونید پاک کنید.
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
من تو رام floyo 20 بشتر از 710 اور میکنم گوشی ریست میشه![]()
ظاهرا برای مدلهای جدید هست و گوگل هم از سازنده ها خواسته که باید 2.2 روشون بزارن! البته درخبر مشخص نیست که گوگل نصب 2.2 اجبار کرده یا پیشنهاد.
اگر اجباری باشه :
x8 شامل قانونه مدلهای جدید نمیشه !
اما
چون w8 باید با 2.2 باشه پس ما هم میتونیم از این آپدیت برای X8 استفاده کنیم
این سونی باید زور بالاسرش باشه تا آپدیت بده !
Last edited by nihilnigritude; 20-05-2011 at 17:30.
سلام حواد جان شما سع کن وارد ریکاوری بشی بعدش اون فایل غیر فعال کردن اورکلاک رو هم نصب کن و 1 فکتوری ریست هم کن مشکل حل میشه مالمن هم همینطور شده بود که با ممارست تونستنم وارد ریکاوری بشم
1 راهش هم اینه که رام گوشی رو از نو نصب کنی و بعدا هم فقط تم(لانچر) های سازگار با اون رام رو اگر خواستی نصب کنی
Last edited by Farshid9920062006; 20-05-2011 at 17:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)