تو جمعهایی که تازه وارد شدید سعی کنید کمتر بخندید .فکر نکنید که دیگرامن شما رو یه انسان پرانرژی و شاد تصور میکنند درست برعکسش صادقه و شما رو یه احمق فرض میکنند و در ادامه برای شما ارزشی قائل نمیشن
تو جمعهایی که تازه وارد شدید سعی کنید کمتر بخندید .فکر نکنید که دیگرامن شما رو یه انسان پرانرژی و شاد تصور میکنند درست برعکسش صادقه و شما رو یه احمق فرض میکنند و در ادامه برای شما ارزشی قائل نمیشن
هیچ وقت دنبال جواب سوالای معنویتون نرید مثلا مثل اینکه خدا کجاست یا ابدیت یعنی چی یا سوالایی راجع به اینکه سرنوشت آدم دست خودشه یا تقدیرو خدا واسه آدم رقم زده.
من یه مدت غرق این سوالا شدم به هیچ جوابی نرسیدم هیچ .... 100تا سوال دیگم روش برام پیش اومد!!!تازه همم بهم میگفتن تو کافری!!!!!!!!!
دوست خوب را به هر قیمتی نگهدار
زندگی مثل چاله می مونه ... همونطور که زندگی می کنیم ( از مصدر کردن )... چاله می کنیم ( از مصدر کندن ) ... نه اینکه چاله و مشکلات ... منظور خود طی مسیر و کندن چاله است
گاهی اوقات باید از چاله اومد بیرون و یکم به مسیری که کندیم هم نگاه بندازیم ... شاید باید مسیر رو عوض کنیم ... شاید باید یکم بیشتر بکنیم ... شاید باید یکم صاف تر بکنیم و هزار تا شاید دیگه ..
خلاصه یه وقتایی باید از زندگی کردن بیای بیرون و برای چند لحظه هم که شده ببینی چیکار می کنی ... خیلی از ماها هیچ وقت بیرون نمیایم و فقط می کنیم ...
هر وقت خواستید چیزی بخرید، سعی کنید بهترینش رو بخرید... 2 تا موردی که برای خودم اتفاق افتاده:
5-6 سال پیش می خواستم ماشین بخرم...گفتم 206 بگیرم...تیپ چند؟ 2 و 5 فکر کنم 2 میلیون تفاوت قیمت داشت( دست دوم)...
خلاصه من هم اینکه ذوق داشتم می خواستم زودتر بگیرم ماشینو و هم اینکه یکم خسیسی کردم...گفتم حالا مگه من می خوام با ماشین ویراژ بدم...همون تیپ 2 خوبه...
6 ماه نشده پشیمون شدم چرا تیپ 5 نگرفتم... به اندازه همون 2 میلیون هم فکر کنم تا الان تصادف کردم بخاطر نداشتن ترمز abs و ...
تجربه دومم تو این زمینه 6 ماه پیش بود.
اومدم گوشی بگیرم...بعد از کلی تحقیق موندم بین galaxy s و galaxy sII ...اختلاف قیمتشون 250 بود...
بازم از همون توجیه ها واسه خودم آوردم و بازم کمی خسیسی...s رو گرفتم و الان بازم پشیمون شدم
خلاصه اینکه تا الان 10 تا از این 250 تومن ها خرج چرت و پرت شد و اصلا معلوم نشد چی شد و کجا رفت...ولی این گوشی الان تو دست منه و مثلا یه بازی نصب کنم اگه نتونه اجرا کنه این حسرت دوباره میاد جلو چشمم که کاش این اشتباه رو نمی کردم.
موفق باشید.
هر موقع خواستید از خیابون رد بشید مثل کشورهای خارجی اول سمت چپ و بعد از رسیدن به خط وسط خیابون سمت راست رو نگاه نکنید!!!!!!
میدونید چرا ؟چون اینجا ایرانه و باید همه طرف رو دید.میگید نه به چهار راه ولیعصر یه سری بزنید متوجه منظورم میشید
سلام
یه تجربه خیلی با حال این که اگه اطلاعات عمومی بالا دارید اون رو در اختیار دیگران نزارید چون تو این دوره زمونه کسی که اطلاعات عمومیش بالا بشه بهش میگن خالی بند
اگر رفیقتون دماغشو تازه عمل کرده زیاد دور و برش نرید که خطرناکه (یه بی احتیاطی 2 میلیون خرج میزاره)
با عرض سلام و روز به خیر
احتراما طی برنامه ریزی انجام شده لیست اولیه دسته بندی موضوعی ذکر شده به شرح ذیل اعلام میگردد
از همه دوستان خوبی که در این کار به بهمون کمک کردند (vampire girl , ملانصرالدین و lady parisa در امر مرتب سازی و کمک های
شایان Sir0c0 عزیز در انجام به روز رسانی های مربوطه ) تشکر ویژه دارم
لیست اولیه دسته بندی موضوعی به ترتیب حروف الفبا
1- استفاده از لوازم مختلف و ابزار آلات
2- اعتماد به نفس
3- امور بانکی، خرید و فروش و معاملات
4- امید به زندگی و انرژی مثبت
5- تصمیم گیری
6 - تعیین هدف در زندگی و برنامه ریزی
7- توصیه های بهداشتی ، سلامت و بیماری ها
8 - حرف زدن و وروابط کلامی
9 - خدمت سربازی
10 - درس، تحصیل و امتحانات
11- دین, مذهب، معنویات و رابطه با خدا
12 - رانندگی، حمل و نقل و تصادفات
13- روابط با غریبه ها، دوستان،آشنایان وجنس مخالف
14- زندگی مشترک و ازدواج
15 - مسائل روزمره اجتماعی
16 - فیلم ، تلویزیو ن وبرنامه های ماهواره ای
17 - کامپیوتر و فناوری اطلاعات
18 - کمک به دیگران
19 - لباس و پوشش
20 - مسافرت های داخل و خارج از کشور
21 - مشاغل؛ روابط کاری و شراکت
22 - میمهانی و مجالس
23 - ورزش و تحرک
24 - هنر
دوستانی که صفحهاتشون تعیین شده بود میتونند کار خودشون رو توی فاز چهارم به شرحی که توی نقل قول بیان کردم شروع بفرمایند
فاز چهارم
3 تا 17 دی ماه
ممنون و روز خوش
Last edited by shahinfarasystem; 24-12-2011 at 08:07.
اگر با کسی دشمنی دارید .دشمنی رو بیشتر نکنید بزارید تا همون حد بمونه.امکان داره همون دشمن روزی بشه بهترین همراهت
همیشه از فایل هاتون بک آپ بگیرید . خصوصا اگر برنامه نویس هستید ( یا موارد مشابه ) از پروژه ای که روش کار میکنید بعد از هر روز کار یا تغییرات یک بک آپ جای دیگه ازش داشته باشید .
برنامه نویسای وب ، از PHP Designer استفاده نکنید ! من امروز یک کلاس نوشتم بیا و ببین ... تستش کردم همه چیز مرتب شد اومدم آخرین خط توضیحات رو اضافه کنم برق نوسان پیدا کرد محافظ برق رو قطع کرد ! الان اومدم کلاسم رو ببینم دیدم اینجوری شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)