تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 149 از 221 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرف حقیقت رو زدم مجید جان ..... مصرف کراتین و انواع اقسام مواد مکمل ... آمپول و هزار کوفت دیگه ..... میخوای بگی با نون پنیر شدن این هیکل؟
    نه خب با نون پنیر اینجوری نشدن موردی که خیلی ها در موردش اشتباه میکنن همینه..مکمل با داروهای استروئیدی قابل قیاص نیست که با هم نام برده بشن..
    .
    مکمل در بهترین شرایط مقدار کمی تو موفقیت نقش داره..عوامل اصلی تو این ورزش ... تغذیه ، تمرین و استراحت خوب هستن که هر کدوم از اینها شامل موارد بزرگتری میشن که شاید در نگاه
    .
    اول همه فکر کنن تغذیه و تمرین خوبی دارن..ولی اکثر موارد نصف کاری رو که باید انجام بدن هم انجام نمیدن..
    .
    در مورد عکسهای بالا هم من نمیگم استروئید مصرف کردن یا نه ولی معتقدم با مکمل ( بدون استروئید ) ، تغذیه خوب ، تمرین اصولی و استراحت میشه به بدنی خیلی بهتر از اینا رسید..

2. 3 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

نه خب با نون پنیر اینجوری نشدن موردی که خیلی ها در موردش اشتباه میکنن همینه..مکمل با داروهای استروئیدی قابل قیاص نیست که با هم نام برده بشن..
    .
    مکمل در بهترین شرایط مقدار کمی تو موفقیت نقش داره..عوامل اصلی تو این ورزش ... تغذیه ، تمرین و استراحت خوب هستن که هر کدوم از اینها شامل موارد بزرگتری میشن که شاید در نگاه
    .
    اول همه فکر کنن تغذیه و تمرین خوبی دارن..ولی اکثر موارد نصف کاری رو که باید انجام بدن هم انجام نمیدن..
    .
    در مورد عکسهای بالا هم من نمیگم استروئید مصرف کردن یا نه ولی معتقدم با مکمل ( بدون استروئید ) ، تغذیه خوب ، تمرین اصولی و استراحت میشه به بدنی خیلی بهتر از اینا رسید..
    کاملا مخالفم ...... با استراحت و تغذیه خوب میشه بدن زیبایی داشت اما این عکس ها نشون میده از هر مکملی و آمپول و دارویی که واسه بدن سازی موجوده استفاده شده .....

ما تو باشگاهمون داریم دیگه ... یارو سالی یکبار تمرین نمیکنه .... مسئول اونجاس اما بدنش مثل ایناس ... همیشه داره یه چیزایی میخوره و میشینه فقط .... یکبار از این دارو ها خوردم بدنم اومده بود بالا .... بدون اینکه سنگین بزنم ...... این داروها خیلی مضره ...

من مطمئنم این بدن ها فقط با ورزش و غذا و استراحت اینجوری نشده .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاملا مخالفم ...... با استراحت و تغذیه خوب میشه بدن زیبایی داشت اما این عکس ها نشون میده از هر مکملی و آمپول و دارویی که واسه بدن سازی موجوده استفاده شده .....

ما تو باشگاهمون داریم دیگه ... یارو سالی یکبار تمرین نمیکنه .... مسئول اونجاس اما بدنش مثل ایناس ... همیشه داره یه چیزایی میخوره و میشینه فقط .... یکبار از این دارو ها خوردم بدنم اومده بود بالا .... بدون اینکه سنگین بزنم ...... این داروها خیلی مضره ...

من مطمئنم این بدن ها فقط با ورزش و غذا و استراحت اینجوری نشده .
    چیزی که باید میگفتم رو گفتم...یه سری موارد به تجربه بر میگرده و با بیان کردن نمیشه اثبات کرد ( خود شخص باید تجربه کنه )...موفق باشی.

5. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

چیزی که باید میگفتم رو گفتم...یه سری موارد به تجربه بر میگرده و با بیان کردن نمیشه اثبات کرد ( خود شخص باید تجربه کنه )...موفق باشی.
    شما یکی رو پیدا کن و ازش عکس بگیر که بدون مصرف این شکلی باشه من از دنیای روزگار خداحافظی میکنم

7. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما یکی رو پیدا کن و ازش عکس بگیر که بدون مصرف این شکلی باشه من از دنیای روزگار خداحافظی میکنم
    نمونه بارزش مسابقات بدنسازی طبیعی ( فقط مجاز به استفاده از مکمل ) هست...یه سرچ بکن مسابقاتش رو پیدا کن افرادی با وزنهای به مراتب بیشتر از عکسهای بالا
    .
    توش شرکت میکن و بدنهای بسیار حرفه ای دارن...ولی رژیم اونها روزانه بالای 800 900 گرم پروتئین در روز داره که کار بسیار دشواریه...ولی برای یک بدن فیتنسی لزومی به مصرف
    .
    این مقدار پروتئین نیست..

9. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

نمونه بارزش مسابقات بدنسازی طبیعی ( فقط مجاز به استفاده از مکمل ) هست...یه سرچ بکن مسابقاتش رو پیدا کن افرادی با وزنهای به مراتب بیشتر از عکسهای بالا
    .
    توش شرکت میکن و بدنهای بسیار حرفه ای دارن...ولی رژیم اونها روزانه بالای 800 900 گرم پروتئین در روز داره که کار بسیار دشواریه...ولی برای یک بدن فیتنسی لزومی به مصرف
    .
    این مقدار پروتئین نیست..
    اونا بدناشون خوشگله ؟

من رو حرفم هستم هنوز ..... منم اگه این همه مصرف داشته باشم خوشگل تر از اینا میشه بدنم .... یاعلی

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

اونا بدناشون خوشگله ؟

من رو حرفم هستم هنوز ..... منم اگه این همه مصرف داشته باشم خوشگل تر از اینا میشه بدنم .... یاعلی

شرمنده،نمیخوام وارد بحث بشم،ولی به نظرم شما اطلاعاتتون از شرایط تمرین و تغذیه و مصرف مکمل ها واقعا پایینه..................
    شما بهتره اول اطلاعات کسب کنید و با کسایی که این ورزش رو انجام میدن مشاوره کنید،بعد از اون میتونید نظراتتون رو بیان کنید...................
    در ضمن،الان دیگه کسی آمپول مصرف نمیکنه،البته به جز سوما که اونم یه جورایی چربی سوز هستش،کلا مکمل های جدیدتری اومده........................

12. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

شرمنده،نمیخوام وارد بحث بشم،ولی به نظرم شما اطلاعاتتون از شرایط تمرین و تغذیه و مصرف مکمل ها واقعا پایینه..................
    شما بهتره اول اطلاعات کسب کنید و با کسایی که این ورزش رو انجام میدن مشاوره کنید،بعد از اون میتونید نظراتتون رو بیان کنید...................
    در ضمن،الان دیگه کسی آمپول مصرف نمیکنه،البته به جز سوما که اونم یه جورایی چربی سوز هستش،کلا مکمل های جدیدتری اومده........................
    ممنون . رو نظرم هستم هنوز .

آمپول هم مصرف میشه ..... تو باشگاه خودم به وفور دیدم ... نظر شما محترمه .

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

ما تو باشگاهمون داریم دیگه ... یارو سالی یکبار تمرین نمیکنه .... مسئول اونجاس اما بدنش مثل ایناس ... همیشه داره یه چیزایی میخوره و میشینه فقط .
    یه چیزی میخوره و میشینه؟ لابد با نشستن بدنش اومده؟

اون چیزی که توی ذهن شماست یعنی مصرف سوما (در مورد اونایی که مصرف میکنن) برای وقتیه که میخوان دوره ی کات رو برن و بعدش برای حفظ سیکس پک دیگه نیازی نیست دائم سوما تزریق کنی. چند دقیقه ورزش هوازی بعد از تمرین با وزنه کفایت میکنه.

به قول یکی از بزرگان این رشته (اسمش یادم نیست) گفته بود استروئیدها فقط برای تنبلهاست که به خاطر تنبلی میخوان راه رو میونبر برن وگرنه همون راهی که با استروئید میرن رو با مکمل و تمرین اصولی هم میشه رفت. ولی زمان بیشتری میبره...

حالا شما که روی حرفت هستی ، بگو ببینم منظورت از مصرف دقیقا چیه؟ اگه چی مصرف میکردی بدنت مثل اینا بود؟

15. 4 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

یه چیزی میخوره و میشینه؟ لابد با نشستن بدنش اومده؟

اون چیزی که توی ذهن شماست یعنی مصرف سوما (در مورد اونایی که مصرف میکنن) برای وقتیه که میخوان دوره ی کات رو برن و بعدش برای حفظ سیکس پک دیگه نیازی نیست دائم سوما تزریق کنی. چند دقیقه ورزش هوازی بعد از تمرین با وزنه کفایت میکنه.

به قول یکی از بزرگان این رشته (اسمش یادم نیست) گفته بود استروئیدها فقط برای تنبلهاست که به خاطر تنبلی میخوان راه رو میونبر برن وگرنه همون راهی که با استروئید میرن رو با مکمل و تمرین اصولی هم میشه رفت. ولی زمان بیشتری میبره...

حالا شما که روی حرفت هستی ، بگو ببینم منظورت از مصرف دقیقا چیه؟ اگه چی مصرف میکردی بدنت مثل اینا بود؟
    پست های قبلی همه رو گفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •