تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 258 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سرعت جیمیل برای من که انقدر افتضاح هستش من با اینکه سالها از جیمیل استفاده کردم و بهش عادت کرده بودم تصمیم گرفتم که از یاهو استفاده کنم. واقعا استفاده از جیمیل با این مشکلاتی که واسه https به وجود آوردن احمقانه است... درمورد حرفاتون هم باید بگم که سخن از دل ما می گویی. واقعا استفاده کردن از اینترنت توی این مملکت بدون دردسر فقط یه خواب هستش...

چند تا سوال داشتم در مورد یاهو:

یکی اینکه چه طوری میشه ایمیل های جیمیل رو توی یاهو ایمپورت کرد

یکی دیگه هم اینکه یاهو مثل جیمیل verify coode داره یا نه؟

توی یاهو میخوام ایمیل send کنم هی کپچا می پرسه نمی شه غیرفعال کردش؟؟؟

مرسی...
    gmail: setting>forward
    از اینجا توی جیمیل می تونی بهش بگی که به یه آدرس ایمیل دیگه همه ایمیلهارو فوروارد کنه مثلا به یاهو ولی بهتره حساب دیگه ای در خود جیمیل نباشه
    ولی ایمپورت نمیشه اما شاید به جای yahoo.com ، بتونی از yahoo.co.uk یا سایر پسوندها آیدی بسازی و ایمپورت کنی
    verufy code دیگه چیه؟!! اگر منظورت 2-step verification هست پولکیه! باید پول بدی وگرنه، نع!
    کپچا رو نمی شه چون زیاد گزارش اسپم از آیدیت به یاهو رسیده!

2. 3 کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

من یه ایمیل دارم چند وقت پیش بعد از ثه ماه رفتم که برم چک کنم ولی یاهو اجازه ورود نداد ! آی دی و پسورد و درست میزنم ولی یاهو یه سوال امنیتی که موقع ساخت ایمیل دادم و ازم میپرسه ! من جوابش و بلد نیستم من 7 8 سال پیش این میل و ساختم ولی جواب سوال خودم و نمیدونم ! آی دی و پسورد و درست میزنم ولی اجازه ورود ندارم ! باید چه کنم ؟

io.help.yahoo.com/

شاید !

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

من یه ایمیل دارم چند وقت پیش بعد از ثه ماه رفتم که برم چک کنم ولی یاهو اجازه ورود نداد ! آی دی و پسورد و درست میزنم ولی یاهو یه سوال امنیتی که موقع ساخت ایمیل دادم و ازم میپرسه ! من جوابش و بلد نیستم من 7 8 سال پیش این میل و ساختم ولی جواب سوال خودم و نمیدونم ! آی دی و پسورد و درست میزنم ولی اجازه ورود ندارم ! باید چه کنم ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من حدود 10 سال پیش یک ایمیل در یاهو ساختم چند وقت هم ازش استفاده کردم اما دیگه رهایش کردم و پسوردشم فراموش کنم تا این که امروز دیدم پسوردش و ای دی را توی یک دفتر نوشتم حالا که ای دی و پسورد را وارد میکنم می نویسه موجود نیست
    مشکل از چیه؟
    چون سالها استفاده نشده حذف شده؟

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من حدود 10 سال پیش یک ایمیل در یاهو ساختم چند وقت هم ازش استفاده کردم اما دیگه رهایش کردم و پسوردشم فراموش کنم تا این که امروز دیدم پسوردش و ای دی را توی یک دفتر نوشتم حالا که ای دی و پسورد را وارد میکنم می نویسه موجود نیست
    مشکل از چیه؟

یاهو حذف نمی کنه
    شاید یکی رمز داشته حذف کرده
    شای هم اشتباه وارد می کنی

8. این کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مشکل از چیه؟
    کاش اروری که می ده رو کامل می نوشتی. معمولا کاربرا اینجوری سوال می کنند. و خوب ما و دیگر کار برا که دقیق نمب فهمیم چی شده خوب نمب تونبم کمک کنیم.
    پیشنهاد من اینه که پروسه پسورد ریکاوری رو طی کنید ببینید چی می شه.

10. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

می خواستم کانتکت هام رو از جیمیل به یاهو ایمپورت کنم ولی وقتی توی یاهو پسورد جیمیل رو می زنم میگه اشتباه هستش در صورتی که من همین پسورد وارد جیمیل می شم در ضمن توی برنامه Thunderbird هم وقتی پسورد جیمیل رو می زدم می گفت اشتباه هست در صورتی که من با همین پسورد وارد جیمیل می شم!!!!

مرسی

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

This ID is not yet taken.
    Are you trying to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for a new account?
    این پیغام رو میده
    ای دی رو مطمئنم درسته فقط پسورد رو یادم رفته بود که پیداش کردم

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

This ID is not yet taken.
    Are you trying to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for a new account?
    این پیغام رو میده
    ای دی رو مطمئنم درسته فقط پسورد رو یادم رفته بود که پیداش کردم
    دقیق همینه می گه این آیدی رو قبلا کسی نگرفته
    یه ذره بالا پایین کن ببین درست می شه. منظ.رم اینه که مثلا ممکنه یه دات داشته باشه نزده باشی با اصافی زده باشی. یا مثلا تو آیدیت آندرلاین داری اما داری لاین می زنی. چه می دونم دیگه از این اشتباهات چند بار امتحان کن اگر نشد به نظرم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از این تاپیک راه حل سومو برو منتها تو برای اشکال خودت فرم رو پر کن ببین چی می شه.

14. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

می خواستم کانتکت هام رو از جیمیل به یاهو ایمپورت کنم ولی وقتی توی یاهو پسورد جیمیل رو می زنم میگه اشتباه هستش در صورتی که من همین پسورد وارد جیمیل می شم در ضمن توی برنامه Thunderbird هم وقتی پسورد جیمیل رو می زدم می گفت اشتباه هست در صورتی که من با همین پسورد وارد جیمیل می شم!!!!

مرسی
    2 step verification فعاله؟
    پسورد رو در برنامه notepad بنویس و کپی - پیست کن هر جا

16. این کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •