Marly که ایران هست اینم باید باشه![]()
سلام
بچه ها یه چیز جالــــــــــــب!
دیروز به اتفاق خانواده رفته بودیم جشنواره ایل قشقایی (واقع در جاده لشگرک - مینی سیتی)
{{ با ورودی هر نفر، 5000 تومن }}
همونطور که داشتیم از چادرها (غرفه ها!) که تعدادش بسیار کم بود، بازدید می کردیم، به یه چادری برخوردیم که پوشاک و تزئین آلات خانم های قشقایی رو می فروخت:
خانم های قشقایی به خاطر فعالیت زیاد و عدم وقت کافی، برای خوشبو کردن و خوشبو موندن خودشون به جای عطر و اسپری از گردن بندهایی به نام "مَهلو" و "میخک" استفاده می کنن.
این گردنبندها رو خودشون درست می کنن که از دانه های گیاهی و معطر که در محل زندگیشون هست در تهیه اونها استفاده می کنن و این دانه ها رو به شکل گردنبند درست کرده و از خودشون آویزون می کنن با پخش بوی نسبتاً خوب و ماندگاری نامحدود.... (چون مدام به گردنشون آویزونه!)
و جالبه که برای جهیزیه عروس هم رسمه که یک گردنبند مَهلو و میخک بدن!
عکس گردنبند مَهلو که از دانه های درختچه ای به نام مهلو استفاده شده که اونها رنگ کرده و سوراخ می کنن و در چند دسته با رنگ بندی های مختلف به صورت گردنبند در میارن:
در توضیحات عکس نوشته میخک که درست نیست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس گردنبند میخک که از گیاه میخک (توی عطاریها هم پیدا میشه) و به رنگ قهوه ای هست به همراه گردنبند مَهلو:
یه مورد دیگه هم که برای خوشبو کردن خودشون استفاده می کنن، استفاده از عنبردان هست که توش، مُشک یا یه گیاهی به نام "علفه" می ذارن و به صورت گردنبند آویزون می کنن که دیروز این مورد رو نداشتن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دو مورد "مَهلو" و "میخک" رو بو کردم، در ابتدا با بو کردن مهلو، احساس می کردی رفتی دندونپزشکی و بوی به خصوص اونجا به مشامت می خورد، ولی وقتی یه خرده مشام آدم عادت می کرد، بوی طبیعی و نسبتاً تند و گیاهیش،لذت و آرامش رو به همراه داشت!
در مورد میخک هم بوی کاملاً گیاهی و طبیعی و چوبی و تُردش، واسم جذاب بود.
ولی متاسفانه عنبردان و اون گیاه علفه (که ظاهراً در هند به عمل میاد) رو نداشتند که بو کنم.
قیمت "مَهلو"، 6000 تومن و قیمت "میخک"، 5000 تومن بود که به هیچ وجه نمی ارزید. چون هیچ کار خاصی روشون انجام نشده بود و فقط سر هم شده بودن. یعنی نهایت 2- 3 تومن می ارزیدن. ولی به هر حال خریده شد!
ازشون پرسیدم که مردا از چی برای خوشبو کردم خودشون استفاده می کنن که با جواب "هیـــــــــــچی" مواجه شدم
(انتظار داشتم لااقل یه وتیور یا خس خسی، چیزی بگن!!)
در هر حال، منظورم از این همه بحث و تایپینگ این بود که چقدر خوب می شد که در کنار عطرهای فرانسوی و ایتالیایی و امریکایی، از گیاهان معطر و طبیعی که از قدیم برای خوشبو کردن استفاده می شدن ( توی قبایل مختلف) بدون هیچ گونه الکل و مواد تثبیت کننده و البته با یک نُت ثابت استفاده کنیم و لااقل نسبت بهشون شناخت پیدا کنیم.
یه عکس کامل از زیورآلات:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و دیگه اینکه.................. همین!!!
تو گوگل سرچ کنید اگه باشه میبینید.
سلام دوستان از بین اینا اگه شما باشید کدوم رو انتخاب میکنید blue marin lui از پیر کاردین polo blue و one gentelman و dior homme intence هر چی داشتیم دادیم بابت ادکلن![]()
به قول خارجی ها مقایسه سیب و پرتقال هست ولی اینجا خیار و خربزه هم داریم (Polo Blue)
به نظر من Dior Homme intense از هر لحاظ از اون سه مورد دیگه بهتره، اون عطر پیرکاردین رو تست نکردم ولی زیاد مشهور نیست یعنی خیلی موفق نبوده . One Gentleman از لحاظ اینکه یکی از رایحه های اصلیش وانیل هست میشه گفت مختصر شباهت داره به دیور اینتنس داره ولی شنیدم ماندگاریش چندان خوب نیست، دیور اینتنس مشهوره به شاه عطرهای مردانه ، دوام ، پخش بو و ماندگاری در سطح عالی ، مختص فصل سرد. پولو بلو هم که خیار و خربزه است دیگهبرای تابستون خوبه
البته این تبلیغات به خاطر Dior Homme Intense فروشی ام نیست
اون عطر از پیر کاردین معروفه به عطر قرار های بوووووووققققدیور هوم اینتنس خیلی زیادی گرمه به نظرم راستی از لحاظ قیمت عطر کاردینخیلی خوبه
سلام کسی از ادکلن های Beneton energy و Rasasi royal سبز استفاده کرده؟؟؟ میشه توضیح بدید که خوبن یا بد و بوشوشن چطوریه؟
ارزش خریدن دارن؟
داداش این Dior Homme intense چه جوریاس اینقدر ازش تعریف میکنی ؟ یه کم درباره بوش توضیح میدی ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)