منم 5 شنبه رفتم پلیس +10 ببینم تاریخ اعزامم که 19 ام فرستادم کی خورده گفت نیومده گفتم احتمال داره بشم اردیبهشت؟
همین رو گفت گفت تثبیت شده شما شهریور نخوری میخوری تیر اخرش
منم 5 شنبه رفتم پلیس +10 ببینم تاریخ اعزامم که 19 ام فرستادم کی خورده گفت نیومده گفتم احتمال داره بشم اردیبهشت؟
همین رو گفت گفت تثبیت شده شما شهریور نخوری میخوری تیر اخرش
اضافه خدمت سربازان با نظر فرماندهان بخشیده میشود
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با اعلام اینکه بخشودگی اضافه خدمت سربازان تغییری نکرده است، گفت: اضافه خدمت سربازان در ۶ ماه آخر خدمت با اعلام نظر فرماندهان و در صورت حسن انجام خدمت، بخشیده میشود.
سردار موسی کمالی گفت: غیبت خدمت سربازی باعث میشود تا به قانون و سربازانی که در موعد مقرر به خدمت اعزام شدهاند، بیاحترامی شود و قرار نیست اضافه خدمت سربازان بخشیده شود.
وی اظهار داشت: غیبت باعث میشود تا مشمولان از برخی تسهیلات قانونی محروم شوند، لذا به مشمولان توصیه میکنیم تا در موعد مقرر و قانونی نسبت به انجام خدمت سربازی اقدام کنند.
سردار کمالی افزود: بخشودگی خدمت سربازی مطابق بندهای ۱۷گانه انجام میشود، اما اخیراً به فرماندهان و مسئولان رده سرتیپی به بالا اجازه داده شده است تا اضافه خدمت را مورد بخشودگی قرار دهند.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: بر این اساس سربازانی که حسن انجام خدمت سربازی داشته و یگان خدمتی از آنان رضایت دارند، یک تا ۳ ماه از اضافه خدمتشان بخشیده میشود.
این مقام ستاد کل نیروهای مسلح افزود: این بخشودگی در ۶ ماه آخر خدمت سربازی اعمال میشود و بنا نیست که اضافه خدمت همه سربازان بخشیده شود.
سردار کمالی افزود: بنایی نداریم مشمولانی که غیبت میکنند را ببخشیم و مشمولان لازم است حتماً در موعد مقرر نسبت به انجام خدمت سربازی اقدام کنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پادگان آموزشی ولیعصر(عج) آباده شیراز
سلام به همه
من 20روز که دیگه صبح ساعت 4 بیدار نمیشم خیلی حال میده
خوب سرباز بودم دیگه ارتش نیرو هوایی....((چکش))تو خیابون پیروزی
تو سربازی 3 تا چیز یاد گرفتم
1.دروغ گوی خوبی باشم
2.بپیچون وبی باشم
3.به بهترین دوست هم اعتماد نکونم
دوست عزیز
خیلی سرع باید درست کونی
این خیلی خیلی برات مشکل ساز میشه
یعنی همه پروندهای شما با اون نام درست میشه
زمانی هم که میری برای تسویه که اخر سربازی خیلی برات بد میشه
تازه با اون نام فامیلی کارت صادر میشه بعد که میری پاس بگیری به اون نام پاس میدن
بعد شما که از مرز خارج بشی میگن شما چی میگی؟
ما این نامو میشناسیم....
جدی بگیر
نمی خوام توی دلتو خالی کنم اما از اونجا بدتر قبرستان هستش.
فکر کنم تنها پادگانی هست که سیم خاردار و فنس نداره چون 60 کیلومتر توی کویره و اگه بخوای فرار کنی باید پیاده گز کنی و به شب می خوری و گرگ ها
تقریبا هر 3-2 ماه یه خودکشی داره
به ماشین تعویض پاس پاسدارا می گن ارابه مرگ![]()
به غروب آفتابش میگن غروب مرگبار
چند تا از برجک هاش رو به علت دلهره وار بودن تعطیل کردن
تا دلت بخواد جن و این چیزا داره
بعضی از پاس هاش از بس خوف داره 2 تایی می ایستن
هرگز با شتر بان هایی که رد میشن نزدیک نشو چون در یه آن با تیغ میزندت و اسلحه اتو میبره
تمام این پادگان بخاطر محافظت از سکوی پرتاب فضا پیمایی است که اطراف پادگانه که میگن تا 50 کیلومتریش توی روز ایست و تیراندازی داره
..............................................
احتمالا بیفتی بابلسر یا جهنم سبز پیش خودمون![]()
از قدیم گفتن آهن باشی خمت می کنم
شیشه باشی جمع ت میکنم
شیر باشی با آچار سفتت می کنم
..... ویرایش شد توسط بابک
اینجا نظام خونه عمه آبجی که نیست
یادش بخیر روز اول آموزشی اینا رو ارشدمون می گفت ولی خداییش ما که هیچ کدوم از اینا رو ندیدیم
سلام دوستان
من مرخصي گرفتم و اومدم. در حالي كه نمي دونستيم آيا 26 ساعت مرخصي رو بهمون ميدن يا نه، خدا كمكمون كرد و فرمانده كل تيپ اومد ديدنمون و سر يك سري مسايل گفت بريد يه هفته مرخصي
براي اونايي كه تا چند وقت ديگه اعزامشون ميرسه بايد بگم كه از خدا كمك بخواهيد و دعا كنيد شهر خودتون بيفتيد كه
خودش از لحاظ روحي كمك محسوب ميشه اگر هم شهر خودتون نبوديد نگران نباشيد. خدا هرجا كه بريد ناظره و هميشه
پيشتونه. براي ما روز اول اصلي اعزام يك هفته طول كشيد و خيلي غمناك بود. توي حسينيه كه نشسته بوديم
قيافه هاي خيلي از بچه ها گوياي مطالب بودش. شب قبل از خواب مسئول ما اومد و با ما صحبت كرد و گفت الان قدر
خونتون رو مي دونيد و گفت امشب يه عده زير پتو گريه مي كنن. فقط اينو بدونيد اگه اولين روز يواشكي يه جايي
بغضتون تركيد فقط شما نيستيد. كلا براي سربازي شرايط روحي بسيار مهمه همچنين شرايط جسماني. من قبل
اعزام تمرين كردم و بدنم رو تقريباً آماده نگه داشتم. سعي كنيد شما هم همينطور باشيد و در مورد آمادگي روحي
هم بگم كه من و خيلي هاي ديگه به خانواده دلبستگي داشتيم و همين قضيه بود كه باعث دلتنگي شد. سعي كنيد
از همه چيز دلبستگي تون رو قطع كنيد و فقط به خدا دل ببنديد. اين يكي رو جدي ميگم. قاسم جان گفته بود كه سعي كنيد كاري كنيد كه مسئولتون اسمتون رو هم ندونه يعني اصلا شما رو نشناسه و تو جمعيت گم باشيد، بايد بگم كه درست گفته بود. خوشبختانه بچه هاي ما فرهنگ نسبتاً بالايي دارند و اگه يه موقع هم يكي يه كاري
ميكنه وقتي ميگن كي بود خودش اعلام ميكنه و ديگه كار به لو دادن و اين حرفا نميكشه و اين خودش باعث اتحّاد بچه هاست. همون اوايل صبح روز اوّل به ما گفتن كه اينجا پدرت رفيق بغل دستيته و مادرت رفيقته و اونه كه دستتو ميگيره و شرايط طوري بود كه انگار بچه ها همدم هم شدن. به هم كمك ميكردن و وسايلي رو هم كه نداشتن
با هم تقسيم ميكردن. به هيچ عنوان در زماني كه غرق هست بيرون آسايشگاه نباشيد. سعي كنيد هميشه حداقل 2 دقيقه از بقيه جلو باشيد تا تنبيه نشيد من تو اين چند روز فقط يك بار تنبيه شدم و زير چند تا تختو سينه خيز رفتم. موهاتون رو كوتاه كنيد به نفعتونه چون شايد زياد مجاله حموم رفتن نداشته باشيد و اينطوري سرتون
نمي خاره. صابون هميشه تو جيب اورتون باشه كه اگه دستشوييهاتون صابون نداشت بهداشت رعايت بشه. تو آسايشگاه واكس نزنيد و نذاريد بقيه هم اينكارو كنن. ميتونيد به مسئولتون بگيد تا اون اعلام عمومي كنه.
جو ما به مرور طوري خنده دار شد كه الان هم كه ياد بعضي اتفاقات كه ميفتم كلّي خندم ميگيره. و از روز دوم تقريباً همه چيز عادي ميشه راه و چاه رو پيدا مي كنيد. چنگال به اون صورت نياز نيست ولي قاشق هميشه همراهتون باشه و قبل از مصرف سعي كنيد يه آبي بكشيد. قرص كلداكس هم همراهتون باشه. صبح ها هم حتما كلاه سرتون باشه. آنكادر رو هم خوب ياد بگيريد. ليوان هم همراه داشته باشيد. اگه نداشتيد و يا نبود ميتونيد سانديس رو از قسمت بالا يا پايين برش بديد و يه ليوان كم حجم درست كنيد. قرص مولتي ويتامين و قرص جوشان هم فراموش نشه ( اگه از پرتقاليش بدتون مياد مي تونيد باطعم ليموش رو از داروخانه بگيريد. )
دعوا هم ممنوع
سوالي بود در خدمتيم.
موفق باشيد.
Last edited by S E V E N; 20-03-2011 at 10:57.
آقا زود برو تا اینترپل نیومده دستگیرت کنهدوست عزیز
خیلی سرع باید درست کونی
این خیلی خیلی برات مشکل ساز میشه
یعنی همه پروندهای شما با اون نام درست میشه
زمانی هم که میری برای تسویه که اخر سربازی خیلی برات بد میشه
تازه با اون نام فامیلی کارت صادر میشه بعد که میری پاس بگیری به اون نام پاس میدن
بعد شما که از مرز خارج بشی میگن شما چی میگی؟
ما این نامو میشناسیم....
جدی بگیر![]()
سربازی یا ته بازی مهم بازی
من اموزشی کد20 بودم دانشکده افسری تو اذری
ولی از اونجایی که جا نداشتن
مارو فرستادن اصفهان بعد اباده
بعد شیراز پادگان شهید دوران
بعدش هم که خرمن کوه فسا
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
راستی بچها کسی تو نیرو هوایی خدمت میکونه
مرحله من 423 بود یادم اون اولا
میگوفتن چ....س مرحله....[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)