فکر نکم وکنگ به پای fiora برسه تمام حرفهای ها اول fiora رو گرفتم من بیشتر دنبال یه توضیح خوب از افرادی که با اینها بازی کردن هستم ولی به هر حال ممنون
فکر نکم وکنگ به پای fiora برسه تمام حرفهای ها اول fiora رو گرفتم من بیشتر دنبال یه توضیح خوب از افرادی که با اینها بازی کردن هستم ولی به هر حال ممنون
اگه offtank یا همون fighter می خوای بالا باشه لاینت.از اینایی که گفتی wukung ولی اگه بتونی با renger درست بازی کنی از wukong هم بهتره تو solo وگرنه teamfight wukung بهتره.
یعنی بین اینها wukong رو بگیرم و بی خیال fiora بشم ؟توی 2 یا 3 بازی fiora خیلی kill میگرفت و خیلی هم سفت شده بود
بعضی هیروها حتما باید feed بشن که بتونن خوب بازی کنن مثل نمونش akali
fiora هم همین وضعیت رو داره من جات باشم چند وقت با هر کدومش وقتی Free بازی می کنم الکی نگیری پشیمون بشی .
video proplayer picks wukong هم میدیدی جالب بودش.
فیورا نه stun داره نه slow!
خوبم نمیتونه در بره یعنی اگه flash نداشته باشی مردی!
این بدیاش بود خوبیاش خیلی زیاده نمیدونم
ولی من خیلی دوست دارم wukong رو بگیرم پولم برسه حتما
اولین خوبی ult اش هست که نخوری پاته بخوری هم باز پاته!
irelia,jayce هم خوبه اگه باز بالا بری انعطاف پذیری خوبی هم دارن جلوی همه هیروها تقریبا.بعد این دوتا هم yorik
fiora اون Duelist خوبیش اینکه با وارد کردن زربه خون پور میکنه .......... تقریبا مثل life
به نظرم Shyvana به لیست اضافه کن چون نه مانا میخواد هم تانک اف خوبی هم دمج بالا HP لول 18 با ایتم خاص میشه تا 5000 بورد
قدرتی اخر همه مجیک دمیج رو حالت ULT دراگون میشه که اگر تیم حریف جم باشه بزنی اون وسط حسابی AP وارد کردی قدرتی بقیه رو حالت دراگون چند برابر میشه
من خودم بیشترین کیل گرفتم با همین بود چون ادم از هر نظر مطمئن که کم نمیاره
یه مورد داره Attack speed تقریبا اینم بالا .......
هیرو draven و le sin و virus و vanye چطور هست ؟ کسی باهاش بازی کرده؟
Last edited by ali722; 12-10-2012 at 20:39.
leona و jayceچطور؟!
Last edited by ali722; 12-10-2012 at 20:39.
به نظرم اول باید مشخص کنی چه لاینی یا چه نقشی می خوای بازی کنی بشه کمکت کرد بهتر.
leona sup/tank هست برای پایین باید sup کنی.leesin یا باید بری jingle یا top تو بعضی شرایط.draven,varus ,vayne هم carry dps هستن که پایین میرن .بعدش هر کدوم با یه sup .می تونن combo بهتری داشته باشن مثلا vayne+nunu عالیه!
راستی ezrael اگه نخریدی دست نگه دار می خواد بعد مسابقات nerf بشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)