دوستان سرعت شبانه هنوز درست نشده؟؟؟
دوستان سرعت شبانه هنوز درست نشده؟؟؟
نه هنوز داغوونه
یه مقدار اول فایل سرعتش 120 ، بعد سرعت میاد رو 15 -25
برا من چند روزه بعد ساعت 7 قطع نمیشه و 3 روزه فقط دارم دانلود میکنم اما سرعت رو 20 - 25 هستش و بالاتر نمیره
اتفاقا من هم که با پشتیبانی تماس گرفتم گفتم اگر شبانه شما به همین صورت باقی می ماند من از همین الان به فکر یک شرکت دیگر باشم و آنها گفتند : شبانه فعلا تغییری نخواهد کرد وبه همین صورت خواهد بود.
صبانت روی انبوه زیاد مشترکین خود حساب می کند . فکر می کند به اندازه کافی مشتری دارد روی همین حساب زیاد به از دست دادن مشتریان خود فکر نمی کند. مگر انکه یک ریزش اساسی در تعداد مشترکین خود مشاهده کند فقط آن موقع است که شاید در سیاست کاهش سرعت شبانه اینترنت تجدید نظر کند .
اعتراض به کاهش سرعت شبانه صبانت :
http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?saba09wp&1
سلام
اگر بشه اعتراضي كرد بايد از سوي دوستاني باشه كه سرويس 512 به بالا دارند .
اونا ميتونن بگن كه سرعت شبانه شون به اندازه قراردادشون نيست و كمتره .
ممنون
خب من اینترنت یک مگابیت دارم . در جواب اعتراض من که همان ابتدای این جریانات بود مسئول فروش گفت اگر می خواهید از سرعت بالا استفاده کنید شب ها هم از یوزر نیم پسورد خودتان استفاده کنید!!!!![]()
!!!!!!
بعد شما هيچي نگفتين ؟!
آقا من از پشتیبانی 24 ساعته خود صبانت سوال کردم ، گفت درست میشه و داریم روش کار می کنیم ، انقدر 1 کلاغ 40 کلاغ نکنید و صبر داشته باشید البته مقصر هم خود صبا هست چون واقعا اطلاع رسانی افتضاحی داره. با نمایندگی ها هم صحبت نکنید چون بعضی هاشون حوصله جواب دادن ندارن یک چیزی میگن از سرشون باز کنن.
... Be Patient
چی می خواستم بگم ؟؟؟ اصلا هدف اینا از اول برای کاهش سرعت شبانه این بود که افراد از اکانت عادیشون استفاده کنند تا اشتراکشون سریعتر تموم بشه و زودتر از موعد سه ماهه شارژ کنند. اینو دیگه هر کسی به راحتی می تونه بفهمه .
ممنون...
واقعآ كه گندشو مسخره كردن...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)