128 صبانت تبریز:
نکته: دانلود=2.1 مگابیت(تو ای دی ام)
![]()
128 صبانت تبریز:
نکته: دانلود=2.1 مگابیت(تو ای دی ام)
![]()
سلام برهمگی.منم میخواستم عکس دانلودمنیجرم رو هنگام دانلود بذارم.ولی...ولی...ولی سرعتم درمقابل بقیه هیچی نیست.دربهترین حالت سرعتم شباحداکثربه 9کیلوبایت درثانیه میرسه و اونوقته که من خوشحال میشم.فقط 9کیلوبایت درثانیه!!!!!!چون adslشهرمون حداکثر256داره وسرعت دانلودش حداکثر32هست(بامحدودیت حجمی) وقیمتش واقعأ زیاده نسبت به بقیه جاها،من ازدایال آپ استفاده میکنم.درواقع من بااین وضعیت هیچی نمیتونم دانلودکنم.فقط سایتای دانلودفیلم ونرم افزارو.....رو نگاه میکنم وازشون میگذرم.دلم میخواد مثل بقیه دانلودکنم ولی حیف که نمیتونم...اما تصمیم دارم ازیه سرویس واقعأپرسرعت استفاده کنم.بزودی ازدانلودمنجیرم هنگام دانلودباسرویس پرسرعت عکس میذارم.تااون موقع بادایال آپ سرمیکنم...
داداش یه خورده پینگت بالاس.اصل حال اینترنت به پینگ پایینه
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
اینم اینترنت 512 ما
Ping رو حال کنین
256 مخابرات ( سرویس نامحدودِ )
512 نامحدود مخابرات کرمانشاه
![]()
شاتل 128 :
ولی من موقع دانلود بیش تر از 25 تا 30 دانلود نمی کنم که اونم یعنی 200 تا 240 کیلوبیت در هر ثانیه ، به عبارت بهتر من هرگز با سرعت 64 کیلوبایت در ثانیه تا حالا دانلود نکردم! به نظر شما این speedtest حالش خوبه؟ به نظر من دقیق نیست! یعنی سرعت من الان نزدیک 512 کیلوبیت در هر ثانیه است؟ نظر شما چیه؟
پینگ ما رو باش ...
همیشه سرعت دانلودم روی 200 - 250 بود ... نمیدونم چرا 2 روزه اینجوری شده !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SHATEL 512!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by tooraj.zi; 18-06-2011 at 15:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)