درود.الان این پیغام میاد از کجا باید بدونیم این ویروس هست خطرناکه یا نه؟؟؟؟؟ این کرک برنامه ashampoo هست. برنامه Internet download manager رو هم که کرک کردم از داخل Ptogram files اینجوری آورد فقط نوع اسپمش فرق داشت اگه بزنم ببنده برنامه از بین میره چیکارش کنم بزنم تو لیست سفید؟؟؟؟
دوست عزیز شما گزینه ingore
را انتخاب و هردو را وارد add to exclusions
ببرید.
خب اگر مطمئن بودید که برنامه ها مطمئن و عادی هستن مشکلی نداره.در ضمن من الان comodo رو نصب کردم برنامه هایی که تو task manager فعال هستن رو سوال پرسید همه رو زدم داخب لیست سفید ولی الان بنرامه OVI NOkia که مدیریت گوشی نوکیا هست رو باز میکنم بعد گوشی رو وصل میکنم گوشی رو نمیشناسه. چرا اینطوری شده؟؟؟؟
خب اگر منظور شما nokia pc suiteهستش که من هم دارم ولی مشکلی ندارم.
خب اگر گوشی را نمیشناسه برنامه را ریمو و سیستم را ریستارت کنید
و قبل نصب روی ایکن کومودو کلیک راست کنید و دیفنس ان را روی disable
بگذارید تا برنامه نصب شود.
من منظور شما را متوجه نمیشم یکم بیشتر و اضح تر تو ضیح بدید.در ضمن گزینه های Install updater اینارو که میاره برای یه برنامه که بهش دسترسی بدیم از کجا بدونیم این گزینه ها هر کدوم چه کارایی داره چی باید بزنیم؟؟؟
رفاین مکان برای برنامه هایی است که در لیست turstکومودو قرار نمیگیرند .تم داخل کومودو دیددم که برنامه Nokia Ovi داخل Unrecognized file رفته که همه رو بردم داخل لیست سفید:
این دانلود نشدن ربطی به فایروال نداره.من الان Internet download manager رو از قسمت Unrecognized file بردم به قسمت لیست سفید ولی میخوام یه فایل رو دانلود کنم دانلود نمیشه و IDM خطا میده که فایروال نمیزاره؟؟؟ چرا وقتی دیگه تو لیست سیاه نیست اینطوریه؟؟؟ من IDM رو کرک کردم برای همین گیر داده بود بهش ولی وقتی تو لیست سفید میزنم نباید دیگه خودسر عمل کنه یا گیر بده نزاره دانلود کنه؟!!
شاید هنوز در لیست استثنا قرار ندادید دانلود منیجر را.
به نظر من شما
کلا دانلود منیجر را ریمو کنید
و سیستم را ریستارت کنید.
و بعد روی ایکن کومودو کلیک کنید و گارد و دیفنس ان را disable
کنید و دانلود منیجر رانصب و کرک کنید و بعد شما
فولدر دانلود منیجر را با کومودو اسکن و در لیست استثنا قرار بدهید.
و بعد کومودو را اجرا و در سربرگ defens+
به قسمت trust بروید و بعد add را و بعد browse file
را بزنید و در فلدر اینترنت دانلود منیجر واقع در program files فایل idm.exe را به لیست سفید اضافه کنید.
وحالاگارد و دیفنس را به حالت اول بازگردانید.
و بعدش دانلود منیجر را باز کنید اگر کومودو خواست در سندباکس اجرا کند
شما گزینه do not isolate again
را بزنید.
موفق باشید.