تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 149 از 194 اولاول ... 4999139145146147148149150151152153159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,481 به 1,490 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من از جوانرود خریدم! پس این all share چه مسخره بازیه که گزاشتن روش وقتی نداره؟
    اون PVR که غیر فعاله,گیرنده ی دیجیتالم که برداشتن اینم از ALL SHARE شون....

-خوب ديگه محصولات كه در اسيا معرفي ميشه معمولا امكانات زيادي رو حذف شده ميبينيم متاسفانه

---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

عرض سلام و ادب فراوان خدمت اساتید.
    بنده قصد خرید ال ای دی 46 سامسونگ رو دارم و به شدت بین دو مدل 6960 و7770 گیج شدم.سری 6960 رو دیدم اما 7770 رو موفق به دیدن تصویرش نشدم.----- من دریم باکس 8000 هست و شبکه های 3دی رو باز میکنه.اول از همه کیفیت تصاویر اچ دی واسم مهمه و بعد اگر شد 3دی.شنیدم حالت ابری شدن در سری 7 وجود داره اما 6960 رو خبر ندارم.لطفا بنده رو راهنمایی کنیید که سری 7 از لحاظ کیفیت و کنتراست برتری به 6960 داره یا اینکه بر عکس.خواهش میکنم استیدی که این 2 پنل رو کنار هم دیدن راهنمایی کنن.سپاس گذارم
    -با توجه به رفتار بهتر c6900 در مورد ابري شدن (هر چند وجود داره باز هم )
    و كنتراست بهتر اون توصيه ميشه به خريد اين مدل
    -اگر 3d ميخواين گزينه c8000 انتخاب بهتري هست

---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------

نزدیک 2 هفته است که برای خرید راجب این 2 مدل تحقیق میکنم و تا حالا نتونستم به نتیجه مشخصی برسم هر کدام از فروشنده ها هم یک چیزی میگند آدم نمیدونه کدوم رو باور کنه ( از خیلی ها اطلاعات من بیشتر بود تا اونها ) تو سایتها هم که رندوم هر کدوم به نفع یک برند رتبه بندی کردند
    به نظر دوستان بین 2 مدل 40hx800سونی و c7000 سامسونگ کدوم برتری دارند با توجه به نکات زیر :
    - توانایی پخش فرمتهای گوناگون فیلم و عکس از طریق فلش مموری از جمله divx و mkv ( فروشنده میگفت سونی فقط فیلمهای رجیستر شده divx .mkv رو پخش میکنه ) با توجه به این که در ایران ما همه فیلمها را بدنو کپی رایت خریداری میکنیم ).
    - وضوح تصویر
    - مصرف برق پایین
    - سه بعدی
    -امکانات جانبی ( اینترنت و بازی و... ) قابل استفاده در ایران
    - عمر مفید و اقتصادی تر در مقابل هزینه ای که پرداخت میکنیم
    - در سونی دستگاه ترانسمیتر و عینک همراه با با تی وی عرضه میشود یا باید جداگانه تهیه کرد ( بدون گارانتی )
    - و .... نکات سودمندی که دوستان به نظرشون میرسه

با توجه به این که برای خرید دستگاه هزینه به نسبت بالایی رو پرداخت میکنم ( البته برای من بالاست جسارت به بقیه دوستان نشه) خواهش میکنم بدون تعصب و کامل توضیح بدید که کدوم مدل بهتر یا به صرفه تر است یا اگر 1 ماه صبر کم تا مدل های 2011 به بازار وارد بشود امکانات و اپشن های بهتری را دارند به نسبت اینها ( مثلا 40hx820 )
    -من فكر ميكنم سراغ C8000 برين توجيه پذير تر هست چه امكانات چه قيمت چه كيفيت تصوير در قبال هزينه اي كه ميپردازين

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان من با راهنمایی شما عزیزان یک سامسونگ 6960 خریدم و الان از این خرید خیلی پشیمون هستم مشکی این led را که دوستان اینقدر تعریف میکردند کاملا به سرمه ای متمایل هست و در صحنه های سریع هم کاملا کم می آورد راهی برای رهایی از این مشکلات هست مثلا تنظیم خاصی من باید انجام بدهم لطفا راهنمایی بفرمائید
    من این led را جایگزین پلاسمای v80 پاناسونیک کرده ام ولی اصلا راضی نشدم.

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام دوستان من با راهنمایی شما عزیزان یک سامسونگ 6960 خریدم و الان از این خرید خیلی پشیمون هستم مشکی این led را که دوستان اینقدر تعریف میکردند کاملا به سرمه ای متمایل هست و در صحنه های سریع هم کاملا کم می آورد راهی برای رهایی از این مشکلات هست مثلا تنظیم خاصی من باید انجام بدهم لطفا راهنمایی بفرمائید
    برای بالا تر رفتن عمق رنگ مشکی از منوی تنظیمات پنل گزینه بک لایت را روی مقادیر کمتر set کنید.

4. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خدا وکیلی میگم 3d سامسونگ نخرید مخصوصا مدلی که من خریدم مدل c 7770

امروز بحث داغی با تعمیرکار مجاز یا vip داشتم .چون سه بعدی ال ای دی من بعد از مدت 2 هفته خراب شده بعد از چند نوبت تماس به من گفتند سه بعدیش رو تضمین نمیکنیم از روی هارد کامپیوتر میخواد باشه یا لب تاپ یا ----- به هیچ وجه.فقط بریزید روی فلاش مموری و از درگاه یو اس بی ببینید ( اینجاش کار میکنه) .حالا من من موندم که چطوری فوتبال لایو بارسلون با منچستر یونایتد رو که اسکای اسپورت 3d مستقیم پخش میکنه رو ببینم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

-مورد خاصي اتفاق نميوفته نگران نباشين
    -با اين حال اگر گارانتي داره كه كاريش نداشته باشين بايد گارانتي جوابگو باشه با اونها در ميون بگزارين
    عزیزم گارانتیش امروز حال منو جا آورد بگذریم

ببینید من فیرمو ر نهایی رو که براش آمده دانلود کردم روی فایل exe که بایستی داخل فلاش مموری هم باشه کلیک میکنم یک فولدر میده .تا اینجا درست ولی داخل فولدر باز یه ساب فولدر هست بنام image این درسته همینو میخواد؟
    ok میدی ما آپگرید رو اغاز کنیم

ممنون

در آغاز فعالیت tango98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

1

-خوب ديگه محصولات كه در اسيا معرفي ميشه معمولا امكانات زيادي رو حذف شده ميبينيم متاسفانه

---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

-با توجه به رفتار بهتر c6900 در مورد ابري شدن (هر چند وجود داره باز هم )
    و كنتراست بهتر اون توصيه ميشه به خريد اين مدل
    -اگر 3d ميخواين گزينه c8000 انتخاب بهتري هست

---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------

-من فكر ميكنم سراغ C8000 برين توجيه پذير تر هست چه امكانات چه قيمت چه كيفيت تصوير در قبال هزينه اي كه ميپردازين

عجیبه من توی جنرال کاتالوگ سامسونگ میبینم کنتراست 7000 بالاتر از 6960 که اگر اشتباه نکنم میشه مدل 6500 خارج از ایران است.و اینکه این مشکل ابری شدن رو من در ال سی دی 695 هم داشتم.اگر میزان ابری شدن در 7000 خیلی بیشتر از 6960 نیست شاید بشه تحملش کرد.در کل بسیار متشکرم از دوستانی که بنده رو راهنمایی میکنن.

در آغاز فعالیت tango98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خدا وکیلی میگم 3d سامسونگ نخرید مخصوصا مدلی که من خریدم مدل c 7770

امروز بحث داغی با تعمیرکار مجاز یا vip داشتم .چون سه بعدی ال ای دی من بعد از مدت 2 هفته خراب شده بعد از چند نوبت تماس به من گفتند سه بعدیش رو تضمین نمیکنیم از روی هارد کامپیوتر میخواد باشه یا لب تاپ یا ----- به هیچ وجه.فقط بریزید روی فلاش مموری و از درگاه یو اس بی ببینید ( اینجاش کار میکنه) .حالا من من موندم که چطوری فوتبال لایو بارسلون با منچستر یونایتد رو که اسکای اسپورت 3d مستقیم پخش میکنه رو ببینم.
    دوست عزیز و گرامی سلام
    بنده از برند ال جی مدل sl800 از سونی ex 700 و از سامسونگ پنل c695 رو داشتم سوتی که گارانتی نیازمون نکرد اما باش حال نکردم.ای جی خیلی سر گارانتی اذیت کرد و در نهایت فروختمش.ای سامسونگیک ایراد کوچیک داشت و چون قبل 10 روز نمایندش ایراد رو تایید کرد زحمت کشیدن و پول رو کامل به من برگردوندن.میگفتن یا 10 روز یا 240 ساعت کارکرد شامل تعئیض میشه.شما پیگیری بفرمایید حتما جواب میگیرید. در کل از کیفییت این پنل راضی هستید؟مشکل ابری شدن شدید هست تو این پنل؟

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

عزیزم گارانتیش امروز حال منو جا آورد بگذریم

ببینید من فیرمو ر نهایی رو که براش آمده دانلود کردم روی فایل exe که بایستی داخل فلاش مموری هم باشه کلیک میکنم یک فولدر میده .تا اینجا درست ولی داخل فولدر باز یه ساب فولدر هست بنام image این درسته همینو میخواد؟
    ok میدی ما آپگرید رو اغاز کنیم

ممنون
    -والا در مورد گارانتي نميتونم حرفي بزنم متاسفانه توي ايران معني خاصي نميده يكجورايي
    -فايلي كه دانلود كردين رو اكستراكت كنيد ومسير فلش رو بدين تمام
    وبعد فلش رو به Hdtv تون بزنيد

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

عجیبه من توی جنرال کاتالوگ سامسونگ میبینم کنتراست 7000 بالاتر از 6960 که اگر اشتباه نکنم میشه مدل 6500 خارج از ایران است.و اینکه این مشکل ابری شدن رو من در ال سی دی 695 هم داشتم.اگر میزان ابری شدن در 7000 خیلی بیشتر از 6960 نیست شاید بشه تحملش کرد.در کل بسیار متشکرم از دوستانی که بنده رو راهنمایی میکنن.
    -جنرال كاتالوگ هاي ايران روزياد جدي نگيرين

-شايد زياد به چشم نياد يا براي يوزرهاي خونگي مهم نباشه
    -با اين حال از نزديك هم حتما هر دو پنل رو ببينيد

10. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من که هر وقت مشکی این تی وی رو میبینم فکر میکنم کاملا خاموشه،به نسبت تی وی های دیگه البته به نظر من حرف اول رو میزنه

12. این کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

برای بالا تر رفتن عمق رنگ مشکی از منوی تنظیمات پنل گزینه بک لایت را روی مقادیر کمتر set کنید.
    ممنون عزیز جان امتحان کردم کمی بهتر شد ولی مشکل اصلی من با سرمه ای شدن هست که هوز پا برجاست و البته برای مشکی شدن باید درجه نور را خیلی کم کرد که بر روی همه تصویر تاثیر دارد.
    من که هر وقت مشکی این تی وی رو میبینم فکر میکنم کاملا خاموشه،به نسبت تی وی های دیگه البته به نظر من حرف اول رو میزنه
    سلام عزیز جان وقتی صفحه کاملا مشکی باشد که هر تلویزیونی حتی تلویزیونهای قدیمی هم مشکی نشان میدهند برای اینکه لامپ پشت تصویر خاموش میشود مهم زمانی هست که مثلا در یک نمایش مقدار رنگ مشکی زیاد هست که کاملا سرمه ای تیره میشود البته در روز زیاد به چشم نمی آید ولی در شب که من بازیهای کامپیوتری میکنم کاملا حس میشود مشکل دیگری که با آن دارم این هست که وقتی مقدار رنگ مشکی در صفحه نمایش زیاد میشود نور صفحه نمایش خود به خود کم میشود برای رفع این مشکل چه باید کرد آیا راهی وجود دارد؟
    موقع نمایش احساس میکنم اطراف تلویزیون پر نور تر از وسط آن هست آیا شما هم این مشکلات رو دارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •